- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.801
Can'ım o biraz saçma geldi bana benim büyük oğlumda 350 küçükte 400 dü bat günü degerım çok şükür bi sıkıntı olmadıSağol canım hayırlısı artık. Gelişmeler yukarda yazdığım gibi, sonrakileri de yazarım tabi.
Bu arada sağlıklı gebelik için bat günü bhcg yi 1000 istiyorlarmış. Bugün de bunu öğrendim.
Bence geç döllenme senın o yuzden lütfen karar vermek için acele etme Hakkı'nda hayırlısı neyse o olsun ınsCanım şimdi doktordan geldim. Esas kafamda olan gitmek istediğim. Değerlerimin normal gitmediğini söyledi o da. Ama keseyi gördü. Çok garip bir yere yerleşmiş. Hap a ve folik asite devam etmemi söyledi. Ama çok umut yok. Yarın yine kan testi yapılacak. Artışa ve Pazartesi günkü kontrole göre netleşecek. Karmakarışık oldum işte
Canim yani rahimde bir yere mi yoksa tuplere yakin bir yere mi yerlesmisCanım şimdi doktordan geldim. Esas kafamda olan gitmek istediğim. Değerlerimin normal gitmediğini söyledi o da. Ama keseyi gördü. Çok garip bir yere yerleşmiş. Hap a ve folik asite devam etmemi söyledi. Ama çok umut yok. Yarın yine kan testi yapılacak. Artışa ve Pazartesi günkü kontrole göre netleşecek. Karmakarışık oldum işte
Yok CNm ya olur mu dogru değildir çoğu yerde okudum ve kendi yaşadığımda bat gunünü 4 gun gevmişti 546 idi gayet de sağlıklı ilerledi herşey yolundaydı ..Sağol canım hayırlısı artık. Gelişmeler yukarda yazdığım gibi, sonrakileri de yazarım tabi.
Bu arada sağlıklı gebelik için bat günü bhcg yi 1000 istiyorlarmış. Bugün de bunu öğrendim.
Can'ım o biraz saçma geldi bana benim büyük oğlumda 350 küçükte 400 dü bat günü degerım çok şükür bi sıkıntı olmadı
Bence geç döllenme senın o yuzden lütfen karar vermek için acele etme Hakkı'nda hayırlısı neyse o olsun ıns
Yaa canim bak bir umut var takivimde kaldirmasydin belki hamileliyin devam edecek uzme kendini pozitif dusun pozitif haberler al insallah hersey yolundadir kendini bosuna uzuyorsun bu defa doktora gitdiyinde bebisin kalp atislari sana supriz olur insallahYaa işte her şey değişken, işin garip tarafı lekelenme de bitti. Hayırlısı demekten başka çare yok
Galiba benim de geç döllenme. Artık her şey Allah ın takdiri canım. Bekleyip göreceğiz.
Güzel bir gelişme canım, doktor her şeyin ötesinde hamile kalabiliyorsunuz bunu gördük dedi. Ve dediğin gibi bir umut doğdu. Artık her şeyin hayırlısı ve sağlıklıysa kalsın diyorum. Lalehan Hanım a gittim, çok sevdim gerçekten. Sanırım doktorumu buldum.
Canim yani rahimde bir yere mi yoksa tuplere yakin bir yere mi yerlesmis
Cnmmmm ins değerin yükselir yaa içimi umut kapladı gec döllenmedir insaallah o zmn dis gebelik riski de kalktı ortadan Dimi cok sukur yaaRahimde ama tüplere çok yakın bir noktada :) kesenin çevresinde endometrium tabakası varmış. Bu da rahimde olduğunu gösteriyormuş. Ama yarınki değer bakalım kaç çıkacak.
Canım kese rahimde ise bu güzel bir şey. En azından dış gebelik değil. Lekelenmen de geçmiş. Gelişmeler güzel. Ama seni umutsuz görüyorum. Bebeğinin oluşum dönemleri, sen umutlu ol. Bebeğini iste. Dua et, sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin. İçini ferah tut e mi? En kötüsü olsa bile de ki sağlıklı bir bebek değildi, Rabbim her şeyin en iyisini bilir. Lütfen inancını koru ve bebişin umutsuzluğunu hissetmesin.Rahimde ama tüplere çok yakın bir noktada :) kesenin çevresinde endometrium tabakası varmış. Bu da rahimde olduğunu gösteriyormuş. Ama yarınki değer bakalım kaç çıkacak.
Yaa canim bak bir umut var takivimde kaldirmasydin belki hamileliyin devam edecek uzme kendini pozitif dusun pozitif haberler al insallah hersey yolundadir kendini bosuna uzuyorsun bu defa doktora gitdiyinde bebisin kalp atislari sana supriz olur insallah
Cnmmmm ins değerin yükselir yaa içimi umut kapladı gec döllenmedir insaallah o zmn dis gebelik riski de kalktı ortadan Dimi cok sukur yaa
Canım kese rahimde ise bu güzel bir şey. En azından dış gebelik değil. Lekelenmen de geçmiş. Gelişmeler güzel. Ama seni umutsuz görüyorum. Bebeğinin oluşum dönemleri, sen umutlu ol. Bebeğini iste. Dua et, sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin. İçini ferah tut e mi? En kötüsü olsa bile de ki sağlıklı bir bebek değildi, Rabbim her şeyin en iyisini bilir. Lütfen inancını koru ve bebişin umutsuzluğunu hissetmesin.
Canim ben kan testi yaptirdigimda bati 4 gecmisti ve 556 cikmisti. Doktor gelisim biraz yavas dedi ve keseyi zor gordu. Sen doktora da cok erken gittin. Ben doktora gittigimde bat 15gun gecmisti. Seninkini gorememesi yada bugun ki gibi zor gormesi bence normal. Sen icini ferah tut dua et bebisin seni birakmayacak insallahYaa işte her şey değişken, işin garip tarafı lekelenme de bitti. Hayırlısı demekten başka çare yok
Galiba benim de geç döllenme. Artık her şey Allah ın takdiri canım. Bekleyip göreceğiz.
Güzel bir gelişme canım, doktor her şeyin ötesinde hamile kalabiliyorsunuz bunu gördük dedi. Ve dediğin gibi bir umut doğdu. Artık her şeyin hayırlısı ve sağlıklıysa kalsın diyorum. Lalehan Hanım a gittim, çok sevdim gerçekten. Sanırım doktorumu buldum.
Canim ben kan testi yaptirdigimda bati 4 gecmisti ve 556 cikmisti. Doktor gelisim biraz yavas dedi ve keseyi zor gordu. Sen doktora da cok erken gittin. Ben doktora gittigimde bat 15gun gecmisti. Seninkini gorememesi yada bugun ki gibi zor gormesi bence normal. Sen icini ferah tut dua et bebisin seni birakmayacak insallah
Evet CNm aynen oyle insaallah güzel seyler olacak Rabb'ime emanetiz .. Doktor cok önemli gerçekten lalehan Hnm a gittin Dimi gerçekten isinde uzman olmus yaklaşımları cok güzel ..Ben de hem umutluyum hem karışık. Iki gündür her an başka bir şey hissettim. Şu an Rabbim en hayırlısını bilir ve verir diyorum. Dış gebelik ihtimali yok denilecek kadar az. Çok şükür.
Evet CNm aynen oyle insaallah güzel seyler olacak Rabb'ime emanetiz .. Doktor cok önemli gerçekten lalehan Hnm a gittin Dimi gerçekten isinde uzman olmus yaklaşımları cok güzel ..
Gelisimin yavas olmadiyla ilgili birsey soylemedi. 1hafta gerideyim normalden. Dusuk tehlikesi var dedi ve progestan verdi geceleri yatarken aliyorum. Gunduz etkiliyormus vucudu. 15 iliski yasak dedi. 15 gunde bebegin gorunmesi gerekiyor ona gore bakacagiz tekrar dedi. Cuma gunu randevu. Sabirsizlikla bekliyorumCanım benim de battan sonra ki 5. Gün 763,40 tı. Olay değerin iki katına katlanma süresinin uzun olması. Gelişimin yavaş olması sonrasında bir sorun çıkma olasılığı var mıymış? Doktora sormuş muydun ? Ve şu an her şey normal mi?
Henuz degil tatlim. Bence 2 -3 gunu daha varkızlar bugün 9. gün ve ovulason testi baya koyu bir baksanıza
Hala cok tedirginim aslinda. Fazla dokununca hafif bi gogus acimasi ve regl olmamadan baska hala belirti yok. Bulanti hic yasamiyorum. Acaba bebek yok mu bos gebelik mi diye dusunuyorum. Ama sonra herkeste bulanti olacak diye birsey yok deyip kendimi kontrol etmeye calisiyorum. Insallah cuma gunu bebisimi goruruz artikCanım benim de battan sonra ki 5. Gün 763,40 tı. Olay değerin iki katına katlanma süresinin uzun olması. Gelişimin yavaş olması sonrasında bir sorun çıkma olasılığı var mıymış? Doktora sormuş muydun ? Ve şu an her şey normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?