- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Hadi bakalım inşallah verimli olmuştur:)ben ilişkiden bir saat önce içirdim bu ay :)
Cnm bnm dusuncem enfeksiyon varken bebege zarari olur mu yada bebek olur mu bosa da ugrasmak sonra umitlenmek istemiyorumBence daha erken canim bata daha 13 gun var sen yumurtluyo olabilirsin belkide
Ah canım inşallah. Çalışmak için tatile bile gittik:))) Ama umutsuzum. Umutlu olduğum aylarda olmadı. Ondan böyle oluyor. Bu ay çok çalışma oldu bakalim:))bikem55 canımcım beraberiz yine. İnşallah mayıs anneleri topiğinde devam ederiz :)
Canım enfeksiyon hamile kalmayi etkilemezmis.Cnm bnm dusuncem enfeksiyon varken bebege zarari olur mu yada bebek olur mu bosa da ugrasmak sonra umitlenmek istemiyorum
Ay cnm nedense sen hamilesin gibi gelmisti bana hayirlisi olsun insallah bi dahaki ay guzel haberi verirsin bizeKizlar ben bu ayda hamilelik oyunundan kirmizi karti gorerek disari atildimnedense diger aylardaki kadar uzgun degilim. Sanirim bunye bile alisti artik insallah bekleyenler kirmizi karti yemeden oyuna devam ederler. Bidaha ki aya kadar simdilik bye bye
söyleme o şekilde ben söylemeden içirdim :) hadi bi kahve içelim diye diyeBenim eşim seviyo ama kesin söyleyince dalga geçecek benimle :)
canım akıntın var mıKizlar ya benm midem bulaniyo kasik agrim zaten var bat 15 i yani hamilelik icin cok erken galiba usuttum ona ragmen deneyim mi bilemedim enfeksiyon fln varsa
Bu fikri sevdim ben de denicemsöyleme o şekilde ben söylemeden içirdim :) hadi bi kahve içelim diye diye
Yok cnm akintim ama cok sik idrara cikiyorumcanım akıntın var mı
Evet evet mantıklı :)söyleme o şekilde ben söylemeden içirdim :) hadi bi kahve içelim diye diye
sık idrara cıkmak güzel bişey cnm. enfeksiyon olsa kötü kokulu akıntın olurdu, idrar yaparken agrın olurdu. mantar olsa kasıntın olurdu. belki böbreklerini biraz üşütmüş olabilirsin dikkat et cnm kendineYok cnm akintim ama cok sik idrara cikiyorum
Esimde diyo hem bebek istiyoruz hem dikkat etmiyon diyo halsizligim onuda benide sinir ettisık idrara cıkmak güzel bişey cnm. enfeksiyon olsa kötü kokulu akıntın olurdu, idrar yaparken agrın olurdu. mantar olsa kasıntın olurdu. belki böbreklerini biraz üşütmüş olabilirsin dikkat et cnm kendine
canım vitamin almayı eksik etme meyva felan ye. Bi de kendini dinlememeye çalıs. ne kadar üstüne düşersek o kadar belirti buluyoruz. bana kalsa gecen ay hamileydim :) Algıda seçicilik oluyo. tüm hamilelik belirtilerini yaşadım tamamen hepsini. baş dönmesi, mide bulantısı, göğüs hassasiyeti, göz bebeklerinin büyümesi, kirpiklerin çaprazlaşması, kasık agrısı, adetin gecikmesi, sinirlilik hali vs.. yani psikolojikmiş hepsi. kendini cok dinlememeye çalış. bi de stres yapmamaya çalış. ben daha yapamadım amaEsimde diyo hem bebek istiyoruz hem dikkat etmiyon diyo halsizligim onuda benide sinir etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?