Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar ya benm midem bulaniyo kasik agrim zaten var bat 15 i yani hamilelik icin cok erken galiba usuttum ona ragmen deneyim mi bilemedim enfeksiyon fln varsa

merhaba 8 ağustos son adet tarihim eğer pazartesiye kadar adet olmazsam kan testi yaptıracağım pazartesi günü.inşallah herkes bebişine en kısa zamanda kavuşur.

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 19 Ağustos'ta Çatlatma iğnesi oldum bat 4 Eylül bekliyorum heyecanla , daha önce Mart Ayında dış gebelik geçirdim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bir yandan da .Rabbim kimseye aratmasın inşallah bu ay hepimizin göbişleri dolsun

Kizlar ben bu ayda hamilelik oyunundan kirmizi karti gorerek disari atildim nedense diger aylardaki kadar uzgun degilim. Sanirim bunye bile alisti artik insallah bekleyenler kirmizi karti yemeden oyuna devam ederler. Bidaha ki aya kadar simdilik bye bye

Ay cnm nedense sen hamilesin gibi gelmisti bana hayirlisi olsun insallah bi dahaki ay guzel haberi verirsin bize

Esimde diyo hem bebek istiyoruz hem dikkat etmiyon diyo halsizligim onuda benide sinir etti

Esimde diyo hem bebek istiyoruz hem dikkat etmiyon diyo halsizligim onuda benide sinir etti
canım vitamin almayı eksik etme meyva felan ye. Bi de kendini dinlememeye çalıs. ne kadar üstüne düşersek o kadar belirti buluyoruz. bana kalsa gecen ay hamileydim :) Algıda seçicilik oluyo. tüm hamilelik belirtilerini yaşadım tamamen hepsini. baş dönmesi, mide bulantısı, göğüs hassasiyeti, göz bebeklerinin büyümesi, kirpiklerin çaprazlaşması, kasık agrısı, adetin gecikmesi, sinirlilik hali vs.. yani psikolojikmiş hepsi. kendini cok dinlememeye çalış. bi de stres yapmamaya çalış. ben daha yapamadım ama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…