Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Mrb kızlar pazartesi bi doktora muayene olcam bakalım . Hamile kalmayı düşündüğnde gel demişlerdi. Folik asitte yazdırırım kendime .

Sen ne zamandir istiyosun cnm bnm daha cok yeni basladik kafama takmiyorum ama bi dahaki ay baslarim

Mrb kızlar pazartesi bi doktora muayene olcam bakalım . Hamile kalmayı düşündüğnde gel demişlerdi. Folik asitte yazdırırım kendime .
Ben de doktora gittim ama cok erken 1 yıl dolsun öyle gel deyip bakmadı simir testi yaptı herkese yapıyorlarmıs rahim kanseri erken teşhisi için. folik asit yazıp yolladı bi daki gidişimde 1 yıl doldu dicem :))

son haftalarda 2 ayrı yerde okudum günde 3 fincan ya da fazlası gebe kalmayı zorlaştırıyormuş birini hürriyette okumuştum hatta sen fazla içme aman canım
evet cnm ben de okudum. hatta ben 1 i geçmesin die okudum. o kadar çok şey okudum ki kitap yazabilirim suan

canım inşallah Allah gönlüne göre verir bu ay. Çatlatma iğnesine nasıl karar veriyor doktor benim bu ay yumurta takibine başladı çatlama zamanı geldiğinde çatlamazsa mı hemen iğneye karar veriyor nasıl oluyor?

evet cnm ben de okudum. hatta ben 1 i geçmesin die okudum. o kadar çok şey okudum ki kitap yazabilirim suan

ahahh ha evet hamile olunca bebek kitapları sonra 3 yaş sendromu iletişim vs kitapları oku oku bştmez canım ben ilkinden dolayı bu sıralar çocuk gelişim kitaplarına verdim kendimi 30 yaşıma kadar ağzıma süremeyip kızımdan sonra uykusuzluktan işyerinde açılayım diye başladığım kahvenin tiryakisi oldum günde 1 'den fazla yok ama

Maşallah ne güzel bi kızın var. Allah bi bebiş daha nasip etsin inş. bizlere deee :)) yeni bişi daha ögrendim uygulayan var mı hemen kopiliyorum :
Araştırmalara göre, gebelik şansı yüzde 330 dolaylarında artar. Bu Neden İle Bu Konu Çok Önemli
Arı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma, gebe bırakma yönünden kısırlık problemi yaşayan aile bireylerine tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Önerilen kürün naturel gebelik veya tedavi yöntemlerinin başarı ihtimalini 3.3 kat civarında artırdığı hesaplanmıştır. Normal gebelikte gerçekleşme ihtimali kat kat artırılmış olurken, tedavi sürecinde ürünlerin kullanımı ise sonuç alma ihtimalini yüzde 46’lara çıkarmaktadır. Oysa, sadece tedavi yöntemlerinin uygulanmasının net başarı şansı ise yüzde 14 (embriyonun tutunması ardından gerçekleşmeyen doğumlar çıkarıldığında) olarak hesaplanmaktadır.

Hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimali de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azalmaktadır. Zira, yumurta ve sperm kalitelerinin belirgin yükselişi embriyo’nun tutunması ve sağlıklı gelişimi istikametinde en avantajlı başlangıcı oluşturmaktadır. Ayrıca, anne karnında embriyonun gelişmesinde, bebeğin zihin gelişimi ve fiziksel gelişiminde de etkindir.

Ben de doktora gittim ama cok erken 1 yıl dolsun öyle gel deyip bakmadı simir testi yaptı herkese yapıyorlarmıs rahim kanseri erken teşhisi için. folik asit yazıp yolladı bi daki gidişimde 1 yıl doldu dicem :))
cidden ben de anamıyorum bu doktorları hele kadın doğumcular resmen ikiye ayrılıyor ben de ilk gittiğimde aynı muameleyi görüp yollandım sonra kuzenim hamileydi başka doktora git adam akıllı testlerini yaptır dedi hepatitten tut da şekere tsh lara kadar birsürü test istedi doktor yaptırdım tsh yüksek çıktı direk gebeliğe engelmiş 2 ayda anca tedaviyle düşürebildiler sen de başka doktora git ve bu testleri iste canım 1 yıl falan deme rahim filmini dayarlar hemen daha başındasın rahmini kurcalatma o kadar acı çekmeye değmez

Ben bi da gidiyim öyleyse ya bişi yoksa bile en azından içim rahat olur saol cnm cvbın için

Tabiki canım çok saçma hormon düzensizliği vardır demir eksikliği vardır ki demir eksikliği hamile kalmayı zorlaştırıyor bir sürü ihtimal var bunu vücut hamileliğe hazır mı diye değerlendirip bakmak lazım yoksa olmuyo da geldim değil ki olay benim işyerimdeki düşününen herkes daha denemen önce gidip ayrıntılı kontrolden geçiyor bende gittim

haklısın cnm bi de özel hastaneye gitmiştim 40 tl muayene ücreti ödedim ve bu tarz bi cvpla karsılasıp döndüm baska bi hastaneye gidicem tskler cnm

kızlar bende gitmek istiyorum doktora ama ne zaman gitmek gerek adet bitiminden sonra mı yoksa yumurtlamaya yakın mı ?

bnde onu yaptırırım o kdr gittim hiç yapmadılar bna smear testi. Bnde çikolata kisti de varda ona da baktırmam lazım küçülmüş mü yapışıklık var mı ?

bnde onu yaptırırım o kdr gittim hiç yapmadılar bna smear testi. Bnde çikolata kisti de varda ona da baktırmam lazım küçülmüş mü yapışıklık var mı ?
soğan kürünü denedin mi. kistlerden coğu arkadas o şekilde kurtulmus cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…