• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

merhaba kızlar ben de en son 29 temmuzda adet gördüm,hala gelir mi diye bekliyorum,bir de nasıl heyecanlıyım sormayın,ah inşallah hamişimdir bu sefer:110:

kızlar ben bugün sağlık ocagına gittim göz kararması bi de mide bulantım vardı kansızlıktan sanırım neyse işte orda ebeyle sohbet ettik gebelik düşünüyo musun falan dedi bende evet dedim :) o da işte bazı ince detaylardan bahsetti bi de dedi ki eşine dedi akşamları türk kahvesi içir dedi sperm kalitesini arttırır dedi :) bende sizinle paylaşayım dedim

kızlar ben bugün sağlık ocagına gittim göz kararması bi de mide bulantım vardı kansızlıktan sanırım neyse işte orda ebeyle sohbet ettik gebelik düşünüyo musun falan dedi bende evet dedim :) o da işte bazı ince detaylardan bahsetti bi de dedi ki eşine dedi akşamları türk kahvesi içir dedi sperm kalitesini arttırır dedi :) bende sizinle paylaşayım dedim
Benim eşim hayatta içmez ya ben ne kadar seviyorsam oda okadar nefret ediyor :KK43:

kızlar cuma günü kan testi yaptırıcam bu arada hamileysem iki günlük ilişkiden olacak başka yapmadık hangi gün olduğunu hamileysem paylaşıcam ;)

Biz esimle her aksam iceriz mutlaka :) bazen gunde iki kez ictigimiz olur cok severiz :) benim icmemin zarari yoktur insallah :p
Ay bak canim cekti simdi yapayim da icelim :KK36::KK36::KK36:

Kızlar yaz ayları olmadı ama son bahar bize uğurlu gelsin ve bir bir hamiş haberleri verelim inşallah. Yaza da bebişler kucağımıza:KK33: Eylül ayında herkesten pozitif test sonuçları görmek dileğiyle, yeni topiğimizdeyiz :KK200::KK46::KK200:

[@Pambuk Sindrella - hamiş :nazar::anneadayı::nazar:
@Kucukbayanmutlu - hamiş :nazar::anneadayı::nazar:
@ilhagu - hamiş :nazar::anneadayı::nazar:

@zoombi - 30 Ağustos
@melita09 - 30 Ağustos
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@nnrr - 2 Eylül
@triton-x - 2 Eylül
@Beyazmelek16 - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 2 Eylül
@ruhumAsya - 3 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
golgelericinde golgelericinde - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
interiorarchitect interiorarchitect - 5 Eylül
@HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
nwlpkrgrlr nwlpkrgrlr - 6 Eylül
@pastelove - 6 Eylül
@yelizyz - 7 Eylül
bikem55 bikem55 - 7 Eylül
charmant charmant - 9 Eylül
@LeYLa_21 - 9 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
@_-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel Homely_angel - 12 Eylül
@_Lavin_ - 12 Eylül
@melev - 12 Eylül
@msgulerr - 12 Eylül
@melekbaby - 15 Eylül
Rebel92 Rebel92 - 15 Eylül
@nadirensevda - 16 Eylül
@baby_16 - 16 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@minikPrensim - 18 Eylül
@ardaemre - 19 Eylül
@MELISTOPRAK - 19 Eylül
@ugurluozge - 20 Eylül
@gulit_me - 20 Eylül
@clashik - 21 Eylül
@yenigelin111 - 21 Eylül
@Enfal97 - 22 Eylül
@Tugbanusta - 23 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@country - 23 Eylül
@hnf hlt - 24 Eylül
@glnrm - 26 Eylül
@denizce84 - 26 Eylül
@missaslim - 27 Eylül
@ada_aras - 29 Eylül

Kuralımız bat a kadar test yok!!!:KK22:

Her güne bir hamiş haberi gelir inşallaaah :)
Beni de eklermisiniz listeye

Kızlar merhaba iki gündür yeni kararlar aldım dış etkenlere kendimi kapadım sosyal medya özellikle bebek fotosu olan uygulamalar tek iletişim kanalım bu site olabildiğince stresten uzak durmaya çalıyorum daha sakin müzikler dinliyorum gevşetici rahatlatıcı doğru nefes alarak zihnimi boşaltıyorum ve hep olumlu cümleler kuruyorum geleceğimizle ilgili inanın işe yarıyor olumlu düşünüyoruz bu ay kırmızılarıda görsek yeni bir aya yeni yep yeni umutlarla giriyoruz stres bizim en büyük düşmanımız elimizden geldiğince bunu yenelim denediğim yöntemleri sizinlede paylaşmak istedim sevgiler ...

Back
X