Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

merhaba kızlar ben de en son 29 temmuzda adet gördüm,hala gelir mi diye bekliyorum,bir de nasıl heyecanlıyım sormayın,ah inşallah hamişimdir bu sefer

kızlar ben bugün sağlık ocagına gittim göz kararması bi de mide bulantım vardı kansızlıktan sanırım neyse işte orda ebeyle sohbet ettik gebelik düşünüyo musun falan dedi bende evet dedim :) o da işte bazı ince detaylardan bahsetti bi de dedi ki eşine dedi akşamları türk kahvesi içir dedi sperm kalitesini arttırır dedi :) bende sizinle paylaşayım dedim

Benim eşim hayatta içmez ya ben ne kadar seviyorsam oda okadar nefret ediyor

kızlar cuma günü kan testi yaptırıcam bu arada hamileysem iki günlük ilişkiden olacak başka yapmadık hangi gün olduğunu hamileysem paylaşıcam

Biz esimle her aksam iceriz mutlaka :) bazen gunde iki kez ictigimiz olur cok severiz :) benim icmemin zarari yoktur insallah
Ay bak canim cekti simdi yapayim da icelim

Beni de eklermisiniz listeye

Kızlar merhaba iki gündür yeni kararlar aldım dış etkenlere kendimi kapadım sosyal medya özellikle bebek fotosu olan uygulamalar tek iletişim kanalım bu site olabildiğince stresten uzak durmaya çalıyorum daha sakin müzikler dinliyorum gevşetici rahatlatıcı doğru nefes alarak zihnimi boşaltıyorum ve hep olumlu cümleler kuruyorum geleceğimizle ilgili inanın işe yarıyor olumlu düşünüyoruz bu ay kırmızılarıda görsek yeni bir aya yeni yep yeni umutlarla giriyoruz stres bizim en büyük düşmanımız elimizden geldiğince bunu yenelim denediğim yöntemleri sizinlede paylaşmak istedim sevgiler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…