- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Amin cnm göbişlerimiz dolsun inşslm kızlar 5 aydır olmadı bende bu ay umutluyum .. Allah hepimize kısa zamanda nasip etsin inşallah
beni doktor bu ay adetin 10. günü çağırdı ama senin ilk gidişin olacaksa hiç erteleme hemen git tatlım tabi adet dönemi hariçkızlar bende gitmek istiyorum doktora ama ne zaman gitmek gerek adet bitiminden sonra mı yoksa yumurtlamaya yakın mı ?
birde şöyle bi durum var senin yapın nasıl onu da dile getir ve isteklerini açıkça söyle ben mesela çok duygusalım ve beni artık çok mutsuz etmeye hayatımı etkilemeye başladı bu mesele tek konuştuğum ve düşündüğüm şey bu oldu artık elimde değil anlattım doktora bu ay ve önümüzdeki ay tüm kısırlık testleri yapılacak herşeyi yapıcak sanki 1 yıldır olmuyormuş gibi sonrasında olmuyorsa ya da bir problem saptanmışsa tedaviye ya da aşılama ve tüp bebeğe geçicez yani anlatmak istediğim doktorunuzla konuşun herşeyi benim bir muayenem bir-birbuçuk saati buluyor ama yanından ayrıldığımda kafam rahat oluyorhaklısın cnm bi de özel hastaneye gitmiştim 40 tl muayene ücreti ödedim ve bu tarz bi cvpla karsılasıp döndümbaska bi hastaneye gidicem tskler cnm
Tmm cnm önerin için çok saol ben de destek bekliyormuşum demek ki kalkıp gidesim geldi hemen :) ben de öyle cok asırı etkileniyorum baska birşey düşünemez haldeyim. kırmızlar bitsin pazartesi gidicem inşbirde şöyle bi durum var senin yapın nasıl onu da dile getir ve isteklerini açıkça söyle ben mesela çok duygusalım ve beni artık çok mutsuz etmeye hayatımı etkilemeye başladı bu mesele tek konuştuğum ve düşündüğüm şey bu oldu artık elimde değil anlattım doktora bu ay ve önümüzdeki ay tüm kısırlık testleri yapılacak herşeyi yapıcak sanki 1 yıldır olmuyormuş gibi sonrasında olmuyorsa ya da bir problem saptanmışsa tedaviye ya da aşılama ve tüp bebeğe geçicez yani anlatmak istediğim doktorunuzla konuşun herşeyi benim bir muayenem bir-birbuçuk saati buluyor ama yanından ayrıldığımda kafam rahat oluyor
Morel bozmak yok cnm simdi tatil yap sonra çalısmalara devamKızlar benim bu ayda olmadı hasta oldum
benim de gecikti ama hep geciktiği için pazartesi yapçam tesxt biraz daha bekliyorum ah inşallah hamileyimdir...Liste tekrar guncellensin kim hamile kim degil nenim de bat 6 bakalim ne olcak
Liste tekrar guncellensin kim hamile kim degil nenim de bat 6 bakalim ne olcak
Canım üzme kendini Allah hepimize nasip eder inş çalışmalara devamEylülünde an itibari ile başını yedik artık olursa Ekim'e demekten başka Seçenek kalmadı benim
Canim benim buharina nasil oturdun orasini anlayamadimyeni bi şey ögrendim ne ögrensem yazıyorum hepsini ne ara denicem bilmiyorum :))) aynen aktarıyorum:
Rabbim verirse bebiş olur ama ben bu ay yumurtlama günümde sütle maydanozu kaynattım buharına oturdum sonra malum kocayı çağırdım oldu çok şükür bende 8 aydır deniyorum ama sütle oldu yumurtlama Günü'nde olan kızlara tavsiyem yapın bunu Kanalları Açıyor spermlerin yumurtaya daha çabuk ulaşmasını sağlıyor burda çok yazdım bunu hep te yazıcam çünkü aylarca bende kırmızıları gördüm ağladığım bile oldu regl olunca
Cnm msjı bi yerden kopyaladım ben de bilmiyorum ama heralde çömelmiştir üzerine :)Canim benim buharina nasil oturdun orasini anlayamadim
Cnm msjı bi yerden kopyaladım ben de bilmiyorum ama heralde çömelmiştir üzerine :)
canım tebrik ederim sağlıcakla alırsın kucağına minişini inşallahkızlaaar hamileyiiim bhcg 150 çıktı =) =) =)
Hayırlı olsun canımmm :)kızlaaar hamileyiiim bhcg 150 çıktı =) =) =)
Canımm hayırlı olsun :)kızlaaar hamileyiiim bhcg 150 çıktı =) =) =)
Hayirli olsun cnm hemen bize dua etkızlaaar hamileyiiim bhcg 150 çıktı =) =) =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?