- 15 Temmuz 2011
- 100
- 123
- 303
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Canim ben aslinda daha bu ay tam anlamiyla basliycam.Gecenkinde sanki korundugum halde kalmisim gibi hissetmistim:)asil calismalar bu ayki ovulasyonda insallah:)Hayirlisi canım. Senin kaçıncı ayindi? Üzülmek yok. Herşeyin bir zamanı var.
Tamam canim takipteyim:)hayırlısı olsun cnm yeni bi yöntem denices sen de bize katıl :)
beni de listeye ekler misiniz bat 28 eylülInşallah Uğur getirsin canım da Ekim de "hep beraber hamişizzzz" topiğini açalım
Ay kuzucum daha çok yeni. Gülümse:))))Canim ben aslinda daha bu ay tam anlamiyla basliycam.Gecenkinde sanki korundugum halde kalmisim gibi hissetmistim:)asil calismalar bu ayki ovulasyonda insallah:)
Canım ben karar verdim. Adetten sonra yapacağım. Ama bak belli olmaz. Benim kuzenin adetin 3. Günü çıktı. Hayirlisi olsun.erken test yapanlara ceza var mıydı ?? Ben dün test yaptım negatif çıktıBAT yarın !! 2 aydır deniyorum düzensizlikler yüzünden yumurtlamayı kaçırıyom hoş o hafta eşim yurtdışındaydı ama belki ucundan yakalamışızdır uzamıştır diyordum sanırım olmadı bu sefer kesin ovülasyon testi yapıcam
Aksam saf gibi konuyu açtım tartıştık kızdı hani serbest bırakıp hiç birşey kafana takmayacaktin diyeCanım ben karar verdim. Adetten sonra yapacağım. Ama bak belli olmaz. Benim kuzenin adetin 3. Günü çıktı. Hayirlisi olsun.
Benim de 5 gün var. Eğer adet olursam dijital ovulasyon alacağım. Bundan 4 ay önce ucuz olanlarindan almıştım. Hicbirsey anlamamistim. Bu ay olmazsa paraya kiyacagim:))) Esimden gizli ama. Çok kızar. Akışına bırak diyor çünkü:))
kızlar, @beyaz_gelincik01 , bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum. inş doğrudur, aynen aktarıyorum :
1riposte
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....
SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...
SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...
evet cnm ben de yeni ögrendim denicez bakalım hayırlısıgeçen burda bir arkadaşa doktoru ilişkiden sonra sağa yat demiş
bende deneyeyim bari adetim bittikten sonraevet cnm ben de yeni ögrendim denicez bakalım hayırlısı
cnm senin 30 eylül benim de 28 eylül beraber bekleyelim hadi inş güzel haberler verelim gelişmeleri buraya yaz olur mubende deneyeyim bari adetim bittikten sonra
olur canım yazarımcnm senin 30 eylül benim de 28 eylül beraber bekleyelim hadi inş güzel haberler verelim gelişmeleri buraya yaz olur mu
canım bunu yazan pco lu biri. okudugum topic te bunu deneyip hamile oldugunu yazan bir sürü kişi var. topiğin başılığı hamile kalmanın en basit yolu :) bi oku istersen. Allahtan ümit kesilmez ben de bi denicem bat 28 eylül umarım güzel sonuclar alırız hepimiz
inş hamişsindir cnmcanım ben denedim
dediklerini harfiyen yaptım
keşke işe yarasa
Bu yumurtlama döneminde bile tekrarladım çünkü mantıklı geldi
Benim Bat 17 eylül birlikte göreceğiz sonucu
Canım ben karar verdim. Adetten sonra yapacağım. Ama bak belli olmaz. Benim kuzenin adetin 3. Günü çıktı. Hayirlisi olsun.
Benim de 5 gün var. Eğer adet olursam dijital ovulasyon alacağım. Bundan 4 ay önce ucuz olanlarindan almıştım. Hicbirsey anlamamistim. Bu ay olmazsa paraya kiyacagim:))) Esimden gizli ama. Çok kızar. Akışına bırak diyor çünkü:))
denicez bakalım sağ tarafımda kist var sola yatmam lazım o zaman teşekkürlerkızlar, @beyaz_gelincik01 , bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum. inş doğrudur, aynen aktarıyorum :
1riposte
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....
SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...
SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...
Kızlar şimdi doktorun yanından çıktım yumurta takibine başladı 11 mm miş yumurtam bugün adetimin 10. Günü 26 günde bir oluyorum daha 4-5 gün var çatlamasına dedi 4 gün ilişki yok eşim sperm testi yaptıracak bu ay troidim de düştü çok umutluyum hayırlısı en azından ne olduğu anlaşılacak
Ay canım ne güzel bir kızın var. Meleğin var. Rabbim bana da nasip etsin. Canım olsun o ovulasyon testleri ucuz zaten. Onu dene bakalım. Belki becerirsin. Ben anlayamadim bir türlü. Eğer bir sonuç çıkmazsa digital alırsın. Inşallah gerek kalmaz. Ben de tatildeydim bu ay. Iyi değerlendirdik. Bakalım. Hayirlisi canım.Belirtiler var adet olucam eminim bari erken gelse de tatili kurtarsak yoksa yumurtlama anamın evinde denk gelecek çok fenaben normal ovülasyon testlerinden aldım daha yeni keşke dijital olandan alsaydım.. neyse hayırlı haberleri senden bekliyorum artık gördüğüm kadarıyla en çok çalışan sensin !! tatilde bende çok çalışıcam bir kızım var olursa 2. olucak inşallah onu yorup yorup erkenden uyutmayı planlıyorum :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?