Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Cok uzuldum canim ins yeniden hamile kalirsin bebeyini sağlikli kucağina alirsin kendini cok yipratma yeniden calismalara baslayin

nwlpkrgrlr cnm allah en yakin zamanda yine versin insallah hamile arkadaslari tebrik ederim bende bugun dktora gidicem nie gecikti bu kadar die tam 15 gun oldu insallah bi problem yoktur mewsimsel falandir

İnş görürsün keseyi cnm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizlere de dua et olur mu

ben de artık üç yıldan sonra istiyorum
evliliğimde çok sorunlar yaşadım , yaşamasaydım şimdiye çoktan istemiştim. çok seviyoırum çocukları,
ben iki gün önce adet oldum , ekime kaldı umutlarım ,
rabbim isteyen herkese bekletmeden hayırlısı ile nasip etsin inş....

Günaydın kızlar
Bugün çok gicik bi gün yaşıyorum malum okul başladı ben de hala üniversite öğrencisi olduğum için okula geldim ama ne hallerle araç bulamadım 2 araç değiştirdim aç kaldım aklım hep bebeğimdeydi oyy hamileyken okul çok zormuş aklım hep bebeğim de yoruldum etkilenir mi aç kaldım etkilenir mi diye

Demek ki dertler hamiş olsak da bitmiyo :) Allah kolaylık versin bebişini korusun inş cnm

Benimde deger yükselmemis yrn gidicem dr. Moralim bnm de cok bozuk kimyasalmi dis mi bilmiyorum :.(

Merhaba arkadaslar bugun dr a gittim icim rahatlasin diye 5+2 gunluk hamileyim kese ufak cikti sali gunu tekrar gel uzman gorsun dedi nobetci dr eger gerek gorurse karnimdan igne ile dusuk engelleyici vurulabilirmisim bana dua edermisiniz

kızlar noldu böyle, nazar mı değdi hamişlerimize Dualarım sizlerle, güzel düşünmek istiyorum ki her şey çok güzel olsun. Doktor sonrası bizi habersiz bırakmayın nolur

Canım benim ne desem kelimeler yetmicek sanki. çok geçmiş olsun. çok üzüldüm ama vardır Rabbim' in bir bildiği. Hayırlısıyla en yakın zamanda yine haberini alalım inşallah. belirsiz olarak ekliyorum bat ı tatlım, haber verdiğinde düzeltiriz. moralini yüksek tut olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…