- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.301
Doğru söylüyorsun canım nazarin insanların üstünde etkisi çok fazla rabbim bizi nazardan kazadan beladan korusun...Sagol canim amin ne kdar dillenirse okdar nazar degiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru söylüyorsun canım nazarin insanların üstünde etkisi çok fazla rabbim bizi nazardan kazadan beladan korusun...Sagol canim amin ne kdar dillenirse okdar nazar degiyor
Cok uzuldum canim ins yeniden hamile kalirsin bebeyini sağlikli kucağina alirsin kendini cok yipratma yeniden calismalara baslayinkızlar ben düşük yaptım salı günü kürtaj oldum batımı bile bilmiyorum daha bekliyorum adet olmayı nasip değilmiş Homely_angel canım beni bilirsiz olarak değiştirebilirsimnz kaç gündür yazmadım hamilr kaldı gitti demeyin çok kötüydüm şimdi kendime gelmeye başladım
Aa öyle mi ben de cok inanarak yapmadım aslında ama pozitif cıkınca insan hevesleniyo :)Canim ben camasir suyun dun kendimdede hatta 2 yasinda kocğumda denedim ikiside pozitif cikti bence dogru cikmiyor
Sordun mu cnm neymiş sebebinwlpkrgrlr cnm allah en yakin zamanda yine versin insallah hamile arkadaslari tebrik ederim bende bugun dktora gidicem nie gecikti bu kadar die tam 15 gun oldu insallah bi problem yoktur mewsimsel falandir
İnş görürsün keseyi cnm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizlere de dua et olur muKızlar yeni geldim dua istiyorum Lütfen 15 temmuzda Arife gün kurtaj oldum kalbi durmuş tu 13 ağustos regl oldum 13 eylülde olmam gerekiyordu ama olmadı Dr yok kist ten dolayı regl oluyorsun demişti Arife gün hassas test pozitif çıktı beta hcg de 230 bayramın 2. Günü hcg 501 olmuş Dr gayet iyi dedi cumaya randevu var dua edin lütfen kese yi görelim
Cnm 3 e alabildim randevumuSordun mu cnm neymiş sebebi
Aynen benim de bat bugun, ben de test yaptım ve bariz negatif ( hayırlısı olsunBenim bugun bat gunum ama su ana kadar olmadi.. Adet agrisi yasiyorum.. gebelik testi yaptim bariz negatif
Tmm cnm yazarsın nedenmiş merak ettim sağlıklı ol da bebiş sonrada gelirCnm 3 e alabildim randevumu
Demek ki dertler hamiş olsak da bitmiyo :) Allah kolaylık versin bebişini korusun inş cnmGünaydın kızlar
Bugün çok gicik bi gün yaşıyorum malum okul başladı ben de hala üniversite öğrencisi olduğum için okula geldim ama ne hallerle araç bulamadım 2 araç değiştirdim aç kaldım aklım hep bebeğimdeydi oyy hamileyken okul çok zormuş aklım hep bebeğim de yoruldum etkilenir mi aç kaldım etkilenir mi diye
Aynen canım aynenDemek ki dertler hamiş olsak da bitmiyo :) Allah kolaylık versin bebişini korusun inş cnm
Yorum bekliyorum sizden bu ilk yaptığım test 20dk ya kadar beklenmesi gerekiyor diye kenara bıraktım unuttum sanırım 1 saat sonra baktım böyle çıktı
Kimyasalmış kızlar hayırlısı buymuş
Benimde deger yükselmemis yrn gidicem dr. Moralim bnm de cok bozuk kimyasalmi dis mi bilmiyorum :.(
Merhaba arkadaslar bugun dr a gittim icim rahatlasin diye 5+2 gunluk hamileyim kese ufak cikti sali gunu tekrar gel uzman gorsun dedi nobetci dr eger gerek gorurse karnimdan igne ile dusuk engelleyici vurulabilirmisim bana dua edermisiniz
Aynen ya . Çok bekledim çok istedim. Çok hüsran yaşayıp ağladım. ... sonunda doktordan duymak nasip oldü. Çok az bi değer 43.8 ama inşallah artar
kızlar ben düşük yaptım salı günü kürtaj oldum batımı bile bilmiyorum daha bekliyorum adet olmayı nasip değilmiş Homely_angel canım beni bilirsiz olarak değiştirebilirsimnz kaç gündür yazmadım hamilr kaldı gitti demeyin çok kötüydüm şimdi kendime gelmeye başladım