- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.321
Cnm 3 e alabildim randevumu
hayırlı haberlerle gel inş canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm 3 e alabildim randevumu
Benim bugun bat gunum ama su ana kadar olmadi.. Adet agrisi yasiyorum.. gebelik testi yaptim bariz negatif
Aynen benim de bat bugun, ben de test yaptım ve bariz negatif ( hayırlısı olsun
Günaydın kızlar
Bugün çok gicik bi gün yaşıyorum malum okul başladı ben de hala üniversite öğrencisi olduğum için okula geldim ama ne hallerle araç bulamadım 2 araç değiştirdim aç kaldım aklım hep bebeğimdeydi oyy hamileyken okul çok zormuş aklım hep bebeğim de yoruldum etkilenir mi aç kaldım etkilenir mi diye
Çok teşekkür ederim canım benim hayırlısıyla şu okulum bi bitse rahatlıcamahhh ahhh annelik daha bebişin yolları gözlerken bile zormuş. annem hep söylerdi de bu kadar anlayamazdım. Ama içini ferah tut canım, onlar yerlerine sıkıca tutunduktan sonra çok dayanıklılar. tabi kendine de iyi bak ve mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış yeni öğretim yılında başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim canım benim hayırlısıyla şu okulum bi bitse rahatlıcam
Canım çok geçmiş olsun, demek sağlıklı değilmiş, inan ilerleyen aylarda bir şey öğrensen daha kötü olurdum.. Kendini yıpratma, sen güçlü ol ki, yeni bebiş gelsin konsun karnına.. Geçmiil olsun tekrardankızlar ben düşük yaptım salı günü kürtaj oldum batımı bile bilmiyorum daha bekliyorum adet olmayı nasip değilmiş Homely_angel canım beni bilirsiz olarak değiştirebilirsimnz kaç gündür yazmadım hamilr kaldı gitti demeyin çok kötüydüm şimdi kendime gelmeye başladım
Bat gununden 4-5 gun once bile idrar testinde ogrenenleri gorunce benim adet gunu negatif cikinca butun hayaller alt ust oluyor.. depresyondayim resmen :))o testlere güzenip moralimizi bozmuyoruz di mi? umarım kırmızılar gelmez ve bir kaç gün sonra kan testinizi bekleriz
son sene mi?[/QUOT
Ne yazık ki canım 3.senem :-(
Insallah senin bari iyi haberlerini aliriz :) benim hala gelen giden yok agrim var hissettiriyor gelecekAynen benim de bat bugun, ben de test yaptım ve bariz negatif ( hayırlısı olsun
Kesinlikle katılıyorum bende öyle bir kayıp yaşadım ve inşllh yeniden olursa annem ve kayınvalidem dışında kimseye söylemicem onlarda çok üzüldü sevinsinler diye söylemek istiyorum .Nasıl bi acı biliyorum hemen hamile kalmak istiyor inşan yapayanlız tek başına hissediyor kendini ben bir hafta doğru düzgün yemek yiyememiştim.acın şuan çok taze ama inşşlh bebişlerimiz geldiğinde hafifler...Sagol canim amin ne kdar dillenirse okdar nazar degiyor
canım geçen ay aynı gün hastalanmıştık sanki 30 ağustosta yanlış mı hatırlıyorum.Aynen benim de bat bugun, ben de test yaptım ve bariz negatif ( hayırlısı olsun
Bugün adet günüm canlar pembe ve kahverengi lekelenmeler geldi galiba adet oldum
Canim ben de kese için bekliyorum inşallah bir an önce görürüz sağlıklıdır benim yarın randevum arefe günü hcg 207 çıkmıştı yarın bi deniycez görmeyi ama kalp atışını duymadan rahat yok galibaKızlar yeni geldim dua istiyorum Lütfen 15 temmuzda Arife gün kurtaj oldum kalbi durmuş tu 13 ağustos regl oldum 13 eylülde olmam gerekiyordu ama olmadı Dr yok kist ten dolayı regl oluyorsun demişti Arife gün hassas test pozitif çıktı beta hcg de 230 bayramın 2. Günü hcg 501 olmuş Dr gayet iyi dedi cumaya randevu var dua edin lütfen kese yi görelim
Bat gununden 4-5 gun once bile idrar testinde ogrenenleri gorunce benim adet gunu negatif cikinca butun hayaller alt ust oluyor.. depresyondayim resmen :))
Tatil boyunca zaman zaman takip etsemde yazamadım arkadaşlar öncelikle hamişleri kutluyorum okudukça mutlu oluyorum; hamileliği sona erenlere sabır diliyorum bir gün bebeğinizi kucağınıza alırda bugünleri hatırlamazsınız bile inşallah .. Bana gelince eşimin ufak bir rahatsızlığı annemin evi derken ancak 15 Eylül ovulasyonda koyu çıkan 1 tek günü değerlendirebildim yarın BAT günü clear blue 4 gün öncesi gösteren erken gebelik testini yaptım dün bugün test yoktu yapamadım ama yarın için aldım.. Bişeyler var gibi sanki dimi kızlar ??
Benim de herkes duydu daha keseyi bile görmedik bayram olduğu için duyuldu malesef çok korkuyorum Allahım yüzümü kara çıkarma diyorum ama sağlıklıysa tutunsun değilse şimdiden bana veda etmesi daha hayırlı diyorum ama çok zordur eminim Allah sabır versin arkadaşım her gün dua ediyorum hem kendime hem de isteyen tüm arkadaşlara ama Sağlıklı Hayırlı evlat versin diyeSagol canim amin ne kdar dillenirse okdar nazar degiyor
Canim cok sagol sen bize umut oluyorsun burda.. Allah da diledigini nasip etsin insallah sana :)canım her şeyin hayırlısı olsun ama idrar testleri bazı bünyelerde cevap vermiyor. yakın arkadaşımın durumunu yazmıştım burada, belki görmemişsindir. hamileliğini 13. haftada öğrendi. çünkü şüphelendiğinde bir kaç tane farklı markalarda idrar testi yapmış ve hepsi negatif çıkmış. 3.ayda tekrar test yapıyor yine negatif. o yüzden kırmızıları görmedikçe umut var
tamam canım teşekkür ederimmf_d cnm burdan devam edelim. Bat tarihini yaz ilk sayfada liste var Homely_angel seni de ekler hep birlikte bekleriz