Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ahhh ahhh annelik daha bebişin yolları gözlerken bile zormuş. annem hep söylerdi de bu kadar anlayamazdım. Ama içini ferah tut canım, onlar yerlerine sıkıca tutunduktan sonra çok dayanıklılar. tabi kendine de iyi bak ve mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış yeni öğretim yılında başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim canım benim hayırlısıyla şu okulum bi bitse rahatlıcam

Canım çok geçmiş olsun, demek sağlıklı değilmiş, inan ilerleyen aylarda bir şey öğrensen daha kötü olurdum.. Kendini yıpratma, sen güçlü ol ki, yeni bebiş gelsin konsun karnına.. Geçmiil olsun tekrardan

Tatil boyunca zaman zaman takip etsemde yazamadım arkadaşlar öncelikle hamişleri kutluyorum okudukça mutlu oluyorum; hamileliği sona erenlere sabır diliyorum bir gün bebeğinizi kucağınıza alırda bugünleri hatırlamazsınız bile inşallah .. Bana gelince eşimin ufak bir rahatsızlığı annemin evi derken ancak 15 Eylül ovulasyonda koyu çıkan 1 tek günü değerlendirebildim yarın BAT günü clear blue 4 gün öncesi gösteren erken gebelik testini yaptım dün bugün test yoktu yapamadım ama yarın için aldım.. Bişeyler var gibi sanki dimi kızlar ??

Eklentiler

• WP_20150927_001.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 54
  • WP_20150927_002.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 59
Sagol canim amin ne kdar dillenirse okdar nazar degiyor
Kesinlikle katılıyorum bende öyle bir kayıp yaşadım ve inşllh yeniden olursa annem ve kayınvalidem dışında kimseye söylemicem onlarda çok üzüldü sevinsinler diye söylemek istiyorum .Nasıl bi acı biliyorum hemen hamile kalmak istiyor inşan yapayanlız tek başına hissediyor kendini ben bir hafta doğru düzgün yemek yiyememiştim.acın şuan çok taze ama inşşlh bebişlerimiz geldiğinde hafifler...

Canim ben de kese için bekliyorum inşallah bir an önce görürüz sağlıklıdır benim yarın randevum arefe günü hcg 207 çıkmıştı yarın bi deniycez görmeyi ama kalp atışını duymadan rahat yok galiba

Bat gununden 4-5 gun once bile idrar testinde ogrenenleri gorunce benim adet gunu negatif cikinca butun hayaller alt ust oluyor.. depresyondayim resmen :))

canım her şeyin hayırlısı olsun ama idrar testleri bazı bünyelerde cevap vermiyor. yakın arkadaşımın durumunu yazmıştım burada, belki görmemişsindir. hamileliğini 13. haftada öğrendi. çünkü şüphelendiğinde bir kaç tane farklı markalarda idrar testi yapmış ve hepsi negatif çıkmış. 3.ayda tekrar test yapıyor yine negatif. o yüzden kırmızıları görmedikçe umut var

canım pozitif gibi görünüyor, imkanın varsa hemencik kan testi yaptırsana, eğer 15 inde döllenme olduysa üzerinden 10 günden fazla geçtiği için kanda çıkacaktır. umarım güzel haberler yazarsın bugün bize

Sagol canim amin ne kdar dillenirse okdar nazar degiyor
Benim de herkes duydu daha keseyi bile görmedik bayram olduğu için duyuldu malesef çok korkuyorum Allahım yüzümü kara çıkarma diyorum ama sağlıklıysa tutunsun değilse şimdiden bana veda etmesi daha hayırlı diyorum ama çok zordur eminim Allah sabır versin arkadaşım her gün dua ediyorum hem kendime hem de isteyen tüm arkadaşlara ama Sağlıklı Hayırlı evlat versin diye

Canim cok sagol sen bize umut oluyorsun burda.. Allah da diledigini nasip etsin insallah sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…