• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bunu da şimdi yaptım artık şüphe yok
Tebrik ederim canım hamilesin. Allah sağlık lı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin. Inşallah darısı başımıza. Benim bat bugün şimdilik gelen giden yok inşallah olmazda bir kaç gün içinde görmez isem kırmızıları bende test yapacağım hayırlısı inşallah.

Kızlar hastane bahçesinde bekliyoruz eşimle. Kan verdim. Almadılar ettiler ama verdim.. 1 saate çıkar dediler. İlk defa veriyorm . İnşallah pozitif çıkar :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
1 saat olmadı mı valla heyecanlandım burda, güzel haber ver de gülelim biraz hadi;)

ardaemre ardaemre canımmm sakın moralini bozma, kimyasaldan sonra çabuk gebe kalınır derler, hadi bakalım güzel haberler olur inşallah en kısa zamanda

1 saat olmadı mı valla heyecanlandım burda, güzel haber ver de gülelim biraz hadi:KK66:

ardaemre ardaemre canımmm sakın moralini bozma, kimyasaldan sonra çabuk gebe kalınır derler, hadi bakalım güzel haberler olur inşallah en kısa zamanda
Can'ım Allah razı olsun hayırlısı olsun Hakkı'mda sagol yanımda olduğun için

Canımm cok üzüldümm hayırlısı böyleymiş Allah Arda ve Emre ye uzun ömürler versin inş. Bizle birlikte yine devam et inş saglıklı hamiş haberin gelir kısa zamanda
Âmin bitanem hep hayırlısı DİE dua ettim demekki hayırlısı böyleymiş Rabbımin Hikmet'inden sual olunmaz

Şimdi hastaneden geldim ark kanamam oldu kese çıkmadı dok kan testı istedi yükselmemiş değerim çok üzgünüm inş sizlerin güzel haberleri gelir :KK61:
canım çok üzüldüm geçmiş olsun bizim değerlerimiz hep aynı gidiyordu seninle inşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın sağlıklı bi şekilde hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için bu gün pazar kese için mi gittin doktora yoksa bi şikayetin mi oldu ben de çok korkuyorum hep aklımda bi şüphe salı günü gidicem kese için inşallah görebiliriz senin en son değerin kaçtı?

Canim baska bir sayfada gordum. Kan sonucuylada hamileligi kesinlesmis. Doktoru hamilesin haftaya testi tekrarla demis
Aynen ya . Çok bekledim çok istedim. Çok hüsran yaşayıp ağladım. ... sonunda doktordan duymak nasip oldü. Çok az bi değer 43.8 ama inşallah artar

Canim yaa gözün Aydın cok cok guzel bir haber bu umarım degerinde yükselir bir an once :KK68:
İnsallah canim ya... Rabbim bayramı yaşattı .darısı tüm isteyenlere. Çok yiprattin çok ağladım ben. Kimseyi allah bunla sinamasin . Bebisler gelsin bekletmeden. .
Değerim adet 1 gün geçé çok düşük değil dimi

Back