- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.341
özel de attım ama buraya da yazayım benim bat da 19 ekim eklermisiniz ?tebrikleeeer, hayırlı olsun canım. meleğin sağlıkla büyüsün ve gelsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel de attım ama buraya da yazayım benim bat da 19 ekim eklermisiniz ?tebrikleeeer, hayırlı olsun canım. meleğin sağlıkla büyüsün ve gelsin inşallah
amin tatlım, hepimize Allah' ım bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah.Canim cok sagol sen bize umut oluyorsun burda.. Allah da diledigini nasip etsin insallah sana :)
canım pozitif gibi görünüyor, imkanın varsa hemencik kan testi yaptırsana, eğer 15 inde döllenme olduysa üzerinden 10 günden fazla geçtiği için kanda çıkacaktır. umarım güzel haberler yazarsın bugün bize
bence bekleyin beklemek çok zor biliyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan ya da iki güne bir gidip kolunu deldirmekten çok daha iyi kaç gün geçti adetiniz ?Canım imkan var ama biraz korkar oldum şimdi varsa bile düşük çıkacak sonra yükseldimi diye meraklanacağım stres olacak sanki birkaç gün daha beklesem idrar testine devam edip koyulaşmasını mı beklesem diyorum bilmiyorum yarında bakalım ne olacak :)
bence bekleyin beklemek çok zor biliyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan ya da iki güne bir gidip kolunu deldirmekten çok daha iyi kaç gün geçti adetiniz ?
Canim cok sagol bugun gittim minnakim azcik buyumus 3 dusugum oldugu icin dr tedbir amacli ķan sulandirici igne verdi 9.haftaya kadar izlenicek kanda verdim suanda bende durum iyi bulantilarim basladi bas donmesi allahin izniyle kucagima alicam insallah ☺kızlar noldu böyle, nazar mı değdi hamişlerimize Dualarım sizlerle, güzel düşünmek istiyorum ki her şey çok güzel olsun. Doktor sonrası bizi habersiz bırakmayın nolur
Canım imkan var ama biraz korkar oldum şimdi varsa bile düşük çıkacak sonra yükseldimi diye meraklanacağım stres olacak sanki birkaç gün daha beklesem idrar testine devam edip koyulaşmasını mı beklesem diyorum bilmiyorum yarında bakalım ne olacak :)
resmi gördüm ben var sanki çizgi ama şunu demek istioyrum ben adet geçtikten 1 hafta beklemek bence en mantıklısı, zor oluyo ama normal ucuz gebelik testleriyle koyulaşana kadar her gün test yapabilirsin bence her gün bir önceki günden daha koyulaşıyorsa sıkıntı yok, 1 haftanın sonunda gidip test yaptırmak daha mantıklı, benim bu kan aldırma korkum var damarlarımı bulamıyolar delik deşik oluyorum.BAT yarın daha geçmedi bile ama erken gebelik testi yüklediğim resim gibi hafif bir çizgi var gibi ..
Canim cok sagol bugun gittim minnakim azcik buyumus 3 dusugum oldugu icin dr tedbir amacli ķan sulandirici igne verdi 9.haftaya kadar izlenicek kanda verdim suanda bende durum iyi bulantilarim basladi bas donmesi allahin izniyle kucagima alicam insallah ☺
İnş cnm saol desteğin için hayırlısı olsuno testlere güzenip moralimizi bozmuyoruz di mi? umarım kırmızılar gelmez ve bir kaç gün sonra kan testinizi bekleriz
E ece1988 - 1 Eylül
gultaha2008 - 4 Eylül
avakados - 5 Eylül
E ecemseher - 8 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
C clashik - 21 Eylül
Enfal97 - 22 Eylül
ZehreNur - 22 Eylül
A angel49 - 23 Eylül
country - 23 Eylül
kızlaaar!!! nerelerdesiniz? ses verin bize, merak ediyoruz sizleri. yoksa bizi terk mi ettiniz?
Benim de öyle ya hamiş değilsek bile gelse de rahatlasak bari. Hamişsek de testlerde cıksa ya :)Insallah senin bari iyi haberlerini aliriz :) benim hala gelen giden yok agrim var hissettiriyor gelecek
Cnm benm 28günde bi oluyo normalde dün olmam lazımdı ama 1 günde kendim kattım o yuzden 28dedim. Ama hala giden gelen yok. Sanırım düzenim tamamen bozulducanım geçen ay aynı gün hastalanmıştık sanki 30 ağustosta yanlış mı hatırlıyorum.
Acaba bende test yapsam mı? bİr belirti yok ama insan hevesleniyor işte
Canım hayırlısı olsun Ekim için calısmalara devam :))kızlar merhaba benim bu ay da geçti artık bir dahaki aya hayırlısı :))
İnş güzel haberlerle gelirsin cnm nazarsız kazasız belasız :)Canim ben burdayim hatta butun vaktim forumu okumakla geciyor :) ben bala regl olmadim bugun kan verdim aile hekimine yarin cikacak sonucum
Canim ben burdayim hatta butun vaktim forumu okumakla geciyor :) ben bala regl olmadim bugun kan verdim aile hekimine yarin cikacak sonucum