• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım pozitif gibi görünüyor, imkanın varsa hemencik kan testi yaptırsana, eğer 15 inde döllenme olduysa üzerinden 10 günden fazla geçtiği için kanda çıkacaktır. umarım güzel haberler yazarsın bugün bize :KK68:

Canım imkan var ama biraz korkar oldum şimdi varsa bile düşük çıkacak sonra yükseldimi diye meraklanacağım stres olacak sanki birkaç gün daha beklesem idrar testine devam edip koyulaşmasını mı beklesem diyorum bilmiyorum yarında bakalım ne olacak :)

Canım imkan var ama biraz korkar oldum şimdi varsa bile düşük çıkacak sonra yükseldimi diye meraklanacağım stres olacak sanki birkaç gün daha beklesem idrar testine devam edip koyulaşmasını mı beklesem diyorum bilmiyorum yarında bakalım ne olacak :)
bence bekleyin beklemek çok zor biliyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan ya da iki güne bir gidip kolunu deldirmekten çok daha iyi kaç gün geçti adetiniz ?

bence bekleyin beklemek çok zor biliyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan ya da iki güne bir gidip kolunu deldirmekten çok daha iyi kaç gün geçti adetiniz ?

BAT yarın daha geçmedi bile ama erken gebelik testi yüklediğim resim gibi hafif bir çizgi var gibi ..

kızlar noldu böyle, nazar mı değdi hamişlerimize :nazar: Dualarım sizlerle, güzel düşünmek istiyorum ki her şey çok güzel olsun. Doktor sonrası bizi habersiz bırakmayın nolur:110:
Canim cok sagol bugun gittim minnakim azcik buyumus 3 dusugum oldugu icin dr tedbir amacli ķan sulandirici igne verdi 9.haftaya kadar izlenicek kanda verdim suanda bende durum iyi bulantilarim basladi bas donmesi allahin izniyle kucagima alicam insallah ☺

ne zaman kendini hazır hissedersen ;)

BAT yarın daha geçmedi bile ama erken gebelik testi yüklediğim resim gibi hafif bir çizgi var gibi ..
resmi gördüm ben var sanki çizgi ama şunu demek istioyrum ben adet geçtikten 1 hafta beklemek bence en mantıklısı, zor oluyo ama normal ucuz gebelik testleriyle koyulaşana kadar her gün test yapabilirsin bence her gün bir önceki günden daha koyulaşıyorsa sıkıntı yok, 1 haftanın sonunda gidip test yaptırmak daha mantıklı, benim bu kan aldırma korkum var damarlarımı bulamıyolar delik deşik oluyorum.

Canim cok sagol bugun gittim minnakim azcik buyumus 3 dusugum oldugu icin dr tedbir amacli ķan sulandirici igne verdi 9.haftaya kadar izlenicek kanda verdim suanda bende durum iyi bulantilarim basladi bas donmesi allahin izniyle kucagima alicam insallah ☺

ohh çok şükür, nasıl sevindim anlatamam.

E ece1988 - 1 Eylül
gultaha2008 gultaha2008 - 4 Eylül
avakados avakados - 5 Eylül
E ecemseher - 8 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
odzimert odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
C clashik - 21 Eylül
Enfal97 Enfal97 - 22 Eylül
ZehreNur ZehreNur - 22 Eylül
A angel49 - 23 Eylül
country country - 23 Eylül

kızlaaar!!! nerelerdesiniz? ses verin bize, merak ediyoruz sizleri. yoksa bizi terk mi ettiniz? :KK57:

Canim ben burdayim hatta butun vaktim forumu okumakla geciyor :) ben bala regl olmadim bugun kan verdim aile hekimine yarin cikacak sonucum

canım geçen ay aynı gün hastalanmıştık sanki 30 ağustosta yanlış mı hatırlıyorum.
Acaba bende test yapsam mı? bİr belirti yok ama insan hevesleniyor işte
Cnm benm 28günde bi oluyo normalde dün olmam lazımdı ama 1 günde kendim kattım o yuzden 28dedim. Ama hala giden gelen yok. Sanırım düzenim tamamen bozuldu :(

Yumurtlamadan kaç gün sonra regl olunuyor normalde. Bi yerde 14gün sonra diye okumuştum ama yanlıs mı

Back