Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Aa öyle mii. Moral oldun bana . Sağol. Allahım bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinnnnn
Canımm cok sevindim senin adına da kendim adına da. Hepimize umut oldun 3 yıl isteyen biri olarak. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ayy cok sevindim ya masallah tu tu tu

Aa öyle mii. Moral oldun bana . Sağol. Allahım bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinnnnn
inşallah canım keseyi görmeden aslında kalp atışını duymadan bana rahat yok ama olumlu düşünmek lazım her zaman hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda

inşallah canım keseyi görmeden aslında kalp atışını duymadan bana rahat yok ama olumlu düşünmek lazım her zaman hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda
Aynennnnn. .Ama ben söz verdim kendime . Hamile kalabildigimi göriyimm bunları merak etmicem die.. Rabbime emanetiZZ artık o bilr ne olup olmicani.. sağlıksız olacaksa alsın . Gene verir demek lazım. İnşallah hersey çok güzel olsun.. almasının. Bekletmesin nn.

Canımm cok sevindim senin adına da kendim adına da. Hepimize umut oldun 3 yıl isteyen biri olarak. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ayy cok sevindim ya masallah tu tu tu
Ben de 3 yıllık evliyim 1 seneden fazla hep ağladım. .. 1 aşılama tutmadi..zaman ı gelecek rabbim verecek diodum.. Sen de ümit kaybetme. Eşin senin durumunu mutlaka bil.. hsg çekindim. Ben klomen içtim. Sen de var mı bu çalışmalar

kızlar ben düşük yaptım salı günü kürtaj oldum batımı bile bilmiyorum daha bekliyorum adet olmayı nasip değilmiş Homely_angel canım beni bilirsiz olarak değiştirebilirsimnz kaç gündür yazmadım hamilr kaldı gitti demeyin çok kötüydüm şimdi kendime gelmeye başladım

Yok cnm 3 yıl isteyen biri olarak diye seni söylemiştim. Ben daha 4 aylık evliyim simdiden evham yapıyorum. Sen bize umut oldun. Aynı sevinci hepimiz yasarız inş

Canımm cok üzüldüm :'( hayırlısı buymuş nolur üzme kendini bi da olur. Hem düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyomus. İnş sen de bu konuda bu söze örnek olursun cnm dualarım seninle

Kızlar çamaşır suyu testini deneyen var mı? Erken test yapmamak için almadım evde yok simdi napsam diye düşünürken camasir suyunu denedim pozitifteki gibi köpük oldu ve sönmedi catlıcam meraktan ya

inşalah canım amin ama bir sürü tecribe edindim siz siz olun kalp atışlarını duymadan annenize en yakın arkdaşınıza bile söylemeyin çok heveslenmiş mutlu olmuştuk yere göge sığmıyordum en özel en kıymetli bendim sanki hemen hayaller kurmaya isim biledüşünmeye başlamıştık ama çok kısa sürdü çok büyük dersler çıkardım yüce rabbim hayırlısını ne zaman nasip ederse ozaman olsun inşlh

Amin cnm inş ne mutlu sana ki dersler cıkarmıssın. bi sevincini daha paylaşırız inş sağlıklı bir şekilde

Kızlar yeni geldim dua istiyorum Lütfen 15 temmuzda Arife gün kurtaj oldum kalbi durmuş tu 13 ağustos regl oldum 13 eylülde olmam gerekiyordu ama olmadı Dr yok kist ten dolayı regl oluyorsun demişti Arife gün hassas test pozitif çıktı beta hcg de 230 bayramın 2. Günü hcg 501 olmuş Dr gayet iyi dedi cumaya randevu var dua edin lütfen kese yi görelim

Kızlar çamaşır suyu testini deneyen var mı? Erken test yapmamak için almadım evde yok simdi napsam diye düşünürken camasir suyunu denedim pozitifteki gibi köpük oldu ve sönmedi catlıcam meraktan ya
Canim ben camasir suyun dun kendimdede hatta 2 yasinda kocğumda denedim ikiside pozitif cikti bence dogru cikmiyor

Canımmm çok üzüldüm... Ama rabbim herseyi daha iyi bilir demek ki sağlıklı bir gebelik değildi rabbim en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrardan hamile kalmayı nasip etsin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…