- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.281
benim de bat günü 35 çıkmıştı hayırlı olsun canım43.8 çıktı canımm . Gebesin. Dediler ama. Değer düşük mü sence . Bat bir geçe
Canim cok sevindim sevincin daim olsun. Gözün aydınİnsallah canim ya... Rabbim bayramı yaşattı .darısı tüm isteyenlere. Çok yiprattin çok ağladım ben. Kimseyi allah bunla sinamasin . Bebisler gelsin bekletmeden. .
Değerim adet 1 gün geçé çok düşük değil dimi
Aa öyle mii. Moral oldun bana . Sağol. Allahım bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinnnnnbenim de bat günü 35 çıkmıştı hayırlı olsun canım
Canımm cok sevindim senin adına da kendim adına da. Hepimize umut oldun 3 yıl isteyen biri olarak. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ayy cok sevindim ya masallah tu tu tuAa öyle mii. Moral oldun bana . Sağol. Allahım bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinnnnn
inşallah canım keseyi görmeden aslında kalp atışını duymadan bana rahat yok ama olumlu düşünmek lazım her zaman hayırlısı ne ise o olsun hakkımızdaAa öyle mii. Moral oldun bana . Sağol. Allahım bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinnnnn
Aynennnnn. .Ama ben söz verdim kendime . Hamile kalabildigimi göriyimm bunları merak etmicem die.. Rabbime emanetiZZ artık o bilr ne olup olmicani.. sağlıksız olacaksa alsın . Gene verir demek lazım. İnşallah hersey çok güzel olsun.. almasının. Bekletmesin nn.inşallah canım keseyi görmeden aslında kalp atışını duymadan bana rahat yok ama olumlu düşünmek lazım her zaman hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda
Ben de 3 yıllık evliyim 1 seneden fazla hep ağladım. .. 1 aşılama tutmadi..zaman ı gelecek rabbim verecek diodum.. Sen de ümit kaybetme. Eşin senin durumunu mutlaka bil.. hsg çekindim. Ben klomen içtim. Sen de var mı bu çalışmalarCanımm cok sevindim senin adına da kendim adına da. Hepimize umut oldun 3 yıl isteyen biri olarak. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ayy cok sevindim ya masallah tu tu tu
Yok cnm 3 yıl isteyen biri olarak diye seni söylemiştim. Ben daha 4 aylık evliyim simdiden evham yapıyorum. Sen bize umut oldun. Aynı sevinci hepimiz yasarız inşBen de 3 yıllık evliyim 1 seneden fazla hep ağladım. .. 1 aşılama tutmadi..zaman ı gelecek rabbim verecek diodum.. Sen de ümit kaybetme. Eşin senin durumunu mutlaka bil.. hsg çekindim. Ben klomen içtim. Sen de var mı bu çalışmalar
Canımm cok üzüldüm :'( hayırlısı buymuş nolur üzme kendini bi da olur. Hem düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyomus. İnş sen de bu konuda bu söze örnek olursun cnm dualarım seninlekızlar ben düşük yaptım salı günü kürtaj oldum batımı bile bilmiyorum daha bekliyorum adet olmayı nasip değilmişHomely_angel canım beni bilirsiz olarak değiştirebilirsimnz kaç gündür yazmadım hamilr kaldı gitti demeyin çok kötüydüm şimdi kendime gelmeye başladım
Amin cnm inş ne mutlu sana ki dersler cıkarmıssın. bi sevincini daha paylaşırız inş sağlıklı bir şekildeinşalah canım amin ama bir sürü tecribe edindim siz siz olun kalp atışlarını duymadan annenize en yakın arkdaşınıza bile söylemeyin çok heveslenmiş mutlu olmuştuk yere göge sığmıyordum en özel en kıymetli bendim sanki hemen hayaller kurmaya isim biledüşünmeye başlamıştık ama çok kısa sürdü çok büyük dersler çıkardım yüce rabbim hayırlısını ne zaman nasip ederse ozaman olsun inşlh
Canim ben camasir suyun dun kendimdede hatta 2 yasinda kocğumda denedim ikiside pozitif cikti bence dogru cikmiyorKızlar çamaşır suyu testini deneyen var mı? Erken test yapmamak için almadım evde yok simdi napsam diye düşünürken camasir suyunu denedim pozitifteki gibi köpük oldu ve sönmedi catlıcam meraktan ya
Canim belki geç dollenme olmus ins gun geçdikce deyerlerin yukselir43.8 çıktı canımm . Gebesin. Dediler ama. Değer düşük mü sence . Bat bir geçe
Canımmm çok üzüldüm... Ama rabbim herseyi daha iyi bilir demek ki sağlıklı bir gebelik değildi rabbim en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrardan hamile kalmayı nasip etsin sana...kızlar ben düşük yaptım salı günü kürtaj oldum batımı bile bilmiyorum daha bekliyorum adet olmayı nasip değilmişHomely_angel canım beni bilirsiz olarak değiştirebilirsimnz kaç gündür yazmadım hamilr kaldı gitti demeyin çok kötüydüm şimdi kendime gelmeye başladım
Canımmm çok üzüldüm... Ama rabbim herseyi daha iyi bilir demek ki sağlıklı bir gebelik değildi rabbim en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrardan hamile kalmayı nasip etsin sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?