- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
cnm o yüzden o kdr net bir hafta geçince demek iyi dayanmışsın cnm öğrenmemek için:) belirtilerin nelerdi cnm şuan neler var hissettiğin?[/QUOTE]Sağol Canım 17 ağustosta olmam gerekiyordu, tatilde olunca otelde bulamadım test bunun üzerine bekledim işte kısmet buguneymis :)
Zamanı şimdiymiş demek kiEvet canim ilk bebeğim 4 yıllık evliyim ama bıraktıktan sonra 5. Ayda hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Düşükten 4 ay sonrada tekrar hamile kaldım. :)
şükür ki bugüne mutlu bir haberle başladık devamı gelir inşallah.işte KK nın bir olumlu özelliği.böyle haberler alınca biz de pozitif oluyoruz ve hep dediğimiz gibi bebişin ilk şartı olumlu düşünmek stresssss yapmamak.
cnm şişlinlik ve her an adet olacakmış hissi bnde de var ama akıntım bnm hep oluyor zaten bat 5 bnmde yarın test yaparım belki dayanamayıp[/QUOTE]valla dediğim gibi elimde olan bişey yoktu mecbur yani bi de düşük ile sonuçlanan hamileligimi adetten 2 gün önce öğrenmiştim onun için belki zamana yaydim. Canım valla heran adet olacakmış gibi oluyor ve ben olacam olacam diye dolaştım 1 hafta boyunca :) daha gecikme olmadan önce sürekli bir gaz durumu vardı bi de yumurtlamadan sonra hiç kesilmeden beyaz akıntı devam etti :)
27 sinde benim bat aklım hep teste şimdi akıntı falan diyince bendede aynı belirtiler var:// kızlar şimdi hastanedeyiz kayinpeder için aksama kadar burdayım. Sizce kan testi yaptırsam mi beklesem mi eşim izin vermiyor stres yapma bekle diyecnm şişlinlik ve her an adet olacakmış hissi bnde de var ama akıntım bnm hep oluyor zaten bat 5 bnmde yarın test yaparım belki dayanamayıp
hem de öğretmenmişsin sana da 23 nisan sürprizi desene:)yarın da doğumgününmüş şimdiden kutlu ve mutlu olmuş bile:)[/QUOTE]ras .!.:Zamanı şimdiymiş demek ki
Hayırlı olsun canımAynen canım çok haklısın :) no stres :)
Darısı herkesin başına inşallahaaa sayfamizin ilk bebek haberi alinmis hayirli olsun insallah saglikla kucaga almak nasip olur
tatlım neden bana sormadın ki benim topiğimde öyle sen de orda varsın hatta :) anlatayım: konunun birinci sayfasını açacaksın bu listeyi kopyala önce sonra birinci sayfadaki ilk yazdığın mesajın altında DÜZENLE linki var oraya tıkla ve listeni yapıştır. her güncellemeye burdan izin veriliyor yani her değişikliği sadece burdan yapabiliyorsun. Hadi kolay gelsin tatlım :)
değilim canım olunca bilgi vericem totem bu topiğimdeki arkadaşlarla totem taptık :) rica ederimAyyyyy sen hamişsin, hamilelik takvimini şimdi gördüm çok mutlu oldumhayırlı olsun. sağlıkla kucağına al inş. Darısı bizlere :) Yardımın için de çok teşekkürler canım.
hamile değilim tatlım kendi topiğimde totem ilan ettik :)
Kızlar bu sabah yaptım testi çift çizgiyi gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?