- 12 Nisan 2014
- 955
- 560
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşaallah darısı başımızaKizlaaaaaaaarben hemsireyim daha oncede soylemistim size bata 7 gun var ama dayanamadim vaginal usg yaptik minnacik bi kese var ve hcg 9 cikti ucundan azicik hamileyim beeeeeeen doktorumu iki gun sonra hcg kontrolu istedi ama bekleyemedim sizinlede paylasmak istedim
Canım yeniyim bnde forumda kırmızıları gördüm ne demek :)[/QUOTE
adet oldum demek oluyor canım kırmızı kart
Canım hayırlı olsun hamileliğin.. Yalnız kafama bişey takıldı kese için değerinin 1000 ve üzeri olması gerekli diye biliyorum Vajinal da olsa kese gözükmez... Çünkü çok çok yeni bir gebelik.. Inşaallah değerin kat kat artarKizlaaaaaaaarben hemsireyim daha oncede soylemistim size bata 7 gun var ama dayanamadim vaginal usg yaptik minnacik bi kese var ve hcg 9 cikti ucundan azicik hamileyim beeeeeeen doktorumu iki gun sonra hcg kontrolu istedi ama bekleyemedim sizinlede paylasmak istedim
Kizlaaaaaaaarben hemsireyim daha oncede soylemistim size bata 7 gun var ama dayanamadim vaginal usg yaptik minnacik bi kese var ve hcg 9 cikti ucundan azicik hamileyim beeeeeeen doktorumu iki gun sonra hcg kontrolu istedi ama bekleyemedim sizinlede paylasmak istedim
Biliyorum canım ama üç kez hamile kaldım ben ve artık hissedebiliyorum hamile olup olmadığımı oyüzdEn kendimi tanıyorum artık... Bu ay nasip değilmiş bi dahakine bizde geliriz arkandan inşaallah gelişmelerden haberdar et hemen terk etme buraları..[TE="Enfal97, post: 42322554, member: 111954"]Hayırlı olsun P pamuk Sindirella Çok sevindim haberine... Ne güzel bir haber.. Sağlıkla kucağına Alıp büyütürsün inşaallah bizde arkandan geliriz inşaallah ben bu ay ümitsizim çünkü migren ağrısı başladı bu sabah Buda demek oluyor ki bir iki güne kırmızı bayrağı çekerim.[/QUOTE
Çok sağol canım güzel dileklerin için, inşallah senden de güzel haberler alırız. Ayrica hamilelik ve adet belirtileri Ayni canim hic farki yok akisina birak :)
Canim tebrik ediyorum seni Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah bizler de bu ay bayrama bebişler göbişlerde gireriz tek hayalim bu şuan dua et bize hamilelerin duası kabul olurmuşKizlaaaaaaaarben hemsireyim daha oncede soylemistim size bata 7 gun var ama dayanamadim vaginal usg yaptik minnacik bi kese var ve hcg 9 cikti ucundan azicik hamileyim beeeeeeen doktorumu iki gun sonra hcg kontrolu istedi ama bekleyemedim sizinlede paylasmak istedim
Süper, ikinci müjdemiz de geldi. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Harika başladık, hep böyle devam eder umarım.Kizlaaaaaaaarben hemsireyim daha oncede soylemistim size bata 7 gun var ama dayanamadim vaginal usg yaptik minnacik bi kese var ve hcg 9 cikti ucundan azicik hamileyim beeeeeeen doktorumu iki gun sonra hcg kontrolu istedi ama bekleyemedim sizinlede paylasmak istedim
onlar niçin cnm kistin mi varHamile olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun...
Ben bugünden itibaren hayt tohumu ve soğan kürü yapmaya karar verdim. Hatta geç bile kaldım sayılır, bir kaç ay önceden başlamak gerekirdi değil mi? Neyse bugün başlarım artık.....
Hadi hayırlı haberler devam etsin...
haklısın canım her test bi hayal kırıklığı oluyor zatenGünaydın kızlar bat 30 iken bn bugün test yaptım sonuç negatif . Gününüz geçmeden yapmayın da hayal kırıklığı yaşamayın kızlar.
onlar niçin cnm kistin mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?