Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşaallah darısı başımıza

Canım hayırlı olsun hamileliğin.. Yalnız kafama bişey takıldı kese için değerinin 1000 ve üzeri olması gerekli diye biliyorum Vajinal da olsa kese gözükmez... Çünkü çok çok yeni bir gebelik.. Inşaallah değerin kat kat artar

[TE="Enfal97, post: 42322554, member: 111954"]Hayırlı olsun P pamuk Sindirella Çok sevindim haberine... Ne güzel bir haber.. Sağlıkla kucağına Alıp büyütürsün inşaallah bizde arkandan geliriz inşaallah ben bu ay ümitsizim çünkü migren ağrısı başladı bu sabah Buda demek oluyor ki bir iki güne kırmızı bayrağı çekerim.[/QUOTE

Çok sağol canım güzel dileklerin için, inşallah senden de güzel haberler alırız. Ayrica hamilelik ve adet belirtileri Ayni canim hic farki yok akisina birak :)

Rabbim sağlıklı sıhhatli elinize almayi nasip etsin inşallah çok sevindim iki bebis haberi oldu yaşasın darısı bize inşallah :)

Biliyorum canım ama üç kez hamile kaldım ben ve artık hissedebiliyorum hamile olup olmadığımı oyüzdEn kendimi tanıyorum artık... Bu ay nasip değilmiş bi dahakine bizde geliriz arkandan inşaallah gelişmelerden haberdar et hemen terk etme buraları..

Canim tebrik ediyorum seni Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah bizler de bu ay bayrama bebişler göbişlerde gireriz tek hayalim bu şuan dua et bize hamilelerin duası kabul olurmuş

Süper, ikinci müjdemiz de geldi. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Harika başladık, hep böyle devam eder umarım.

Hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun...

Ben bugünden itibaren hayt tohumu ve soğan kürü yapmaya karar verdim. Hatta geç bile kaldım sayılır, bir kaç ay önceden başlamak gerekirdi değil mi? Neyse bugün başlarım artık.....

Hadi hayırlı haberler devam etsin...

Günaydın kızlar bat 30 iken bn bugün test yaptım sonuç negatif . Gününüz geçmeden yapmayın da hayal kırıklığı yaşamayın kızlar.

Guzel dilekleriniz icin hepinize tekr teker kocamaaaan tesekkur ederiiim rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin simdi hcg yukselmesini bekleme zamani Enfal97 canim dedigin gibi bu hcg degerinde kese gozukmesi cok zor ama rahimdeki desidura dedigimiz tabakada erken donemde cok hafif golgelenme seklinde biseyler gozukebilir ben biraz sansliyim yani erknden gordum

onlar niçin cnm kistin mi var

onlar niçin cnm kistin mi var

Bildiğim kadarı ile yok. Evlenmeden önce doktora gitmiştim temizdi. Ocak ayında bebeğimi kaybettikten sonra kontrole gittiğimde her şey normal, kist ya da başka bir sorun yok dedi doktorum. Ama yine de sonradan oluşma riskine karşı kullanayım demiştim. yanlış mı yapıyorum acaba?

Test konusunda ise şunu söyleyebilirim. Ağustos ayında ovulasyon testi yapmıştım. Bu tür testlerde hem C hem de T çizgisinin aynı koyulukta olması gerektiği yazıyordu internette. Benim yaptığım testlerin hiçbirinde iki çizgi aynı koyulukta olmadı. Ben de ya yumurtlamam olmadı ya da test bozuk dedim ve moralim bozuldu. Sonra dediğim gibi kimyasal gebelik oldu. Demek ki yumurtlama olmuş... Testler hiç kullanılmasın demiyorum ama doktor bana her şeyi kontrol altına almak isterken psikolojini kontrolden çıkarıyorsun, Allaha güven biraz dedi...

Kan testi bile negatif olabiliyor çoğu zaman. (hamile kaldığınız ayda) Biz iki aydır bebek istiyoruz yıllarca isteyen çaba harcayan insanları çok çok iyi anlıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…