- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
Kızlar listemiz artık en başka, 1. mesajda güncellenecek. sonunda başardık teşekkürler charmant
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim inşallah bütün liste hamile olurKızlar listemiz artık en başka, 1. mesajda güncellenecek. sonunda başardık teşekkürler charmant
elinize ve beyninize sağlık:)herkes hamiş olursa nüfus patlaması olur
eklendin bile, hoş geldin, uğur getirsin inş.Ben de listeye eklenmek istiyorum bat 16 eylül...
Bende varımmm benide listeye ekler misiniz ?
selam ben de aranıza katılmak istiyorum :):) kızıma nasılsa 5-6 ay kadar sürer diyerek denemeye başladığım ilk ayda hamile kalmıştım !!.... şimdi ikinciyi istiyorum korunmayı 4-5 aydır bıraksakta ilk defa geçen ay gün hesapladım olmadı , bu ayda yumurtalama günlerini kaçırdık , kısmet yine de bekliyorumm BAT 3 eylül !!!! artık tıp bu konuda o kadar iyi ki tüm listenin elbet bir gün olacak kesin olacak(ben öyle inanıyorum) ama hangi ay ??? birlikte beklemek çok zevkli :):)
Evet tatlım teşekkürlerönceki mailinde bugün yazmıştın, ekledim bile. tarih doğru di mi?
hoş geldin hepimize Allah sağlıklı bebişler versin inşallah. listemize hemencik ekliyorum seni de:) üstelik sizler bizim gibi ilk bebişleri isteyenlere tecrübelerinizle yardımcı olabilirsiniz
Canım ben adet oldum ama gelecek adet zamanım eylül için 23 eylül Benide ekleyinhoş geldin hepimize Allah sağlıklı bebişler versin inşallah. listemize hemencik ekliyorum seni de:) üstelik sizler bizim gibi ilk bebişleri isteyenlere tecrübelerinizle yardımcı olabilirsiniz
çok sevindim canım ya kısmet isteyen herkese inşallahKizlaaaaaaaar ben hemsireyim daha oncede soylemistim size bata 7 gun var ama dayanamadim vaginal usg yaptik minnacik bi kese var ve hcg 9 cikti ucundan azicik hamileyim beeeeeeen doktorumu iki gun sonra hcg kontrolu istedi ama bekleyemedim sizinlede paylasmak istedim
Canım yeniyim bnde forumda kırmızıları gördüm ne demek :)Kırmzlrı gördüm benide ekleyn bat 21