• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

selam ben de aranıza katılmak istiyorum :):) kızıma nasılsa 5-6 ay kadar sürer diyerek denemeye başladığım ilk ayda hamile kalmıştım !!.... şimdi ikinciyi istiyorum korunmayı 4-5 aydır bıraksakta ilk defa geçen ay gün hesapladım olmadı , bu ayda yumurtalama günlerini kaçırdık , kısmet yine de bekliyorumm BAT 3 eylül !!!! artık tıp bu konuda o kadar iyi ki tüm listenin elbet bir gün olacak kesin olacak(ben öyle inanıyorum) ama hangi ay ??? birlikte beklemek çok zevkli :):)

selam ben de aranıza katılmak istiyorum :):) kızıma nasılsa 5-6 ay kadar sürer diyerek denemeye başladığım ilk ayda hamile kalmıştım !!.... şimdi ikinciyi istiyorum korunmayı 4-5 aydır bıraksakta ilk defa geçen ay gün hesapladım olmadı , bu ayda yumurtalama günlerini kaçırdık , kısmet yine de bekliyorumm BAT 3 eylül !!!! artık tıp bu konuda o kadar iyi ki tüm listenin elbet bir gün olacak kesin olacak(ben öyle inanıyorum) ama hangi ay ??? birlikte beklemek çok zevkli :):)

hoş geldin ;) hepimize Allah sağlıklı bebişler versin inşallah. listemize hemencik ekliyorum seni de:) üstelik sizler bizim gibi ilk bebişleri isteyenlere tecrübelerinizle yardımcı olabilirsiniz ;)

hoş geldin :KK66: hepimize Allah sağlıklı bebişler versin inşallah. listemize hemencik ekliyorum seni de:) üstelik sizler bizim gibi ilk bebişleri isteyenlere tecrübelerinizle yardımcı olabilirsiniz :KK66:

teşekkür ederimm ilk bebişimden hatırladığım kasıklarımda batma şeklinde sızılar olduğu, onun dışında bir fark hatırlamıyorum adetime göre :( normalde ağrı olur ama bu batma farklıydı ki aklımda kaldı..

Hayırlı olsun P pamuk Sindirella Çok sevindim haberine... Ne güzel bir haber.. Sağlıkla kucağına Alıp büyütürsün inşaallah bizde arkandan geliriz inşaallah ben bu ay ümitsizim çünkü migren ağrısı başladı bu sabah Buda demek oluyor ki bir iki güne kırmızı bayrağı çekerim.:KK61:

:KK15:
hoş geldin :KK66: hepimize Allah sağlıklı bebişler versin inşallah. listemize hemencik ekliyorum seni de:) üstelik sizler bizim gibi ilk bebişleri isteyenlere tecrübelerinizle yardımcı olabilirsiniz :KK66:
Canım ben adet oldum ama gelecek adet zamanım eylül için 23 eylül :110:Benide ekleyin :KK200:

Kizlaaaaaaaar:KK49: ben hemsireyim daha oncede soylemistim size bata 7 gun var ama dayanamadim vaginal usg yaptik minnacik bi kese var ve hcg 9 cikti:KK200: ucundan azicik hamileyim beeeeeeen:KK76::KK76::KK76: doktorumu iki gun sonra hcg kontrolu istedi ama bekleyemedim sizinlede paylasmak istedim:eek:
çok sevindim canım ya kısmet isteyen herkese inşallah :-)

Back