- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
rica ederim inşallah bütün liste hamile olur
elinize ve beyninize sağlık:)herkes hamiş olursa nüfus patlaması olur
eklendin bile, hoş geldin, uğur getirsin inş.Ben de listeye eklenmek istiyorumbat 16 eylül...
Bende varımmm benide listeye ekler misiniz ?
selam ben de aranıza katılmak istiyorum :):) kızıma nasılsa 5-6 ay kadar sürer diyerek denemeye başladığım ilk ayda hamile kalmıştım !!.... şimdi ikinciyi istiyorum korunmayı 4-5 aydır bıraksakta ilk defa geçen ay gün hesapladım olmadı , bu ayda yumurtalama günlerini kaçırdık , kısmet yine de bekliyorumm BAT 3 eylül !!!! artık tıp bu konuda o kadar iyi ki tüm listenin elbet bir gün olacak kesin olacak(ben öyle inanıyorum) ama hangi ay ??? birlikte beklemek çok zevkli :):)
Evet tatlım teşekkürlerönceki mailinde bugün yazmıştın, ekledim bile. tarih doğru di mi?
hoş geldinhepimize Allah sağlıklı bebişler versin inşallah. listemize hemencik ekliyorum seni de:) üstelik sizler bizim gibi ilk bebişleri isteyenlere tecrübelerinizle yardımcı olabilirsiniz
Canım ben adet oldum ama gelecek adet zamanım eylül için 23 eylülhoş geldinhepimize Allah sağlıklı bebişler versin inşallah. listemize hemencik ekliyorum seni de:) üstelik sizler bizim gibi ilk bebişleri isteyenlere tecrübelerinizle yardımcı olabilirsiniz
çok sevindim canım ya kısmet isteyen herkese inşallahKizlaaaaaaaarben hemsireyim daha oncede soylemistim size bata 7 gun var ama dayanamadim vaginal usg yaptik minnacik bi kese var ve hcg 9 cikti ucundan azicik hamileyim beeeeeeen doktorumu iki gun sonra hcg kontrolu istedi ama bekleyemedim sizinlede paylasmak istedim
Canım yeniyim bnde forumda kırmızıları gördüm ne demek :)Kırmzlrı gördümbenide ekleyn bat 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?