Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

mrb cnm hamileliğin hayırlı olsun gözün aydın olsun da 2 haftalıkken nasıl anladın başka sayfada paylaştın heralde bn görmeddim?

Günaydın herkese... Ben en belirgin adet belirtim olac baş ağrısını bu sAbah itibariyle yaşamış oluyorum... Yarın kırmızılarla karşılaşacağından artık eminim inşaallah gecikmezde yeni aya bir an önce başlarım

[="missaslim, post: 42313879, member: 700457"]Ay çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli elinize almayi nasip etsin canım hamis hamis annis:) darısı başımıza inşallah[/QUOTE]

Sağol canım benim, amin inşallah isteyen herkesin kucağında bebeği olsun. Inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz. :*

[="ada_aras, post: 42313958, member: 684424"]hayırlı olsunnn canımmmm.bat kaçtı senin?[/QUOTE]

Sağol Canım 17 ağustosta olmam gerekiyordu, tatilde olunca otelde bulamadım test bunun üzerine bekledim işte kısmet buguneymis :)

[="ada_aras, post: 42313958, member: 684424"]hayırlı olsunnn canımmmm.bat kaçtı senin?

Sağol Canım 17 ağustosta olmam gerekiyordu, tatilde olunca otelde bulamadım test bunun üzerine bekledim işte kısmet buguneymis :)[/QUOTE]

testin koyuluğundan belli aslında gecikme olduğu.koyu çıkmış bayağıbenim bu ay ümidim yok aslında yazmıştım yumurtlamaları kaçırdım diye ama yine de belli olmaz bebek ne zaman isterse o zaman gelir:) bu arada alıntıları yalnızca cevaplaya basarak 2 3 saniye bekledikten sonra yazarsan karışmazzz.

[QUOTE_aras, post: 42314019, member: 684424"]ayrıca ilk bebeğin mi ve kaç ay denedin?[/QUOTE]

Evet canim ilk bebeğim 4 yıllık evliyim ama bıraktıktan sonra 5. Ayda hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Düşükten 4 ay sonrada tekrar hamile kaldım. :)

[="ada_aras, post: 42313958, member: 684424"]hayırlı olsunnn canımmmm.bat kaçtı senin?

Sağol Canım 17 ağustosta olmam gerekiyordu, tatilde olunca otelde bulamadım test bunun üzerine bekledim işte kısmet buguneymis :)[/QUOTE] cnm o yüzden o kdr net bir hafta geçince demek iyi dayanmışsın cnm öğrenmemek için:) belirtilerin nelerdi cnm şuan neler var hissettiğin?

[QUOTE_aras, post: 42314019, member: 684424"]ayrıca ilk bebeğin mi ve kaç ay denedin?

Evet canim ilk bebeğim 4 yıllık evliyim ama bıraktıktan sonra 5. Ayda hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Düşükten 4 ay sonrada tekrar hamile kaldım. :)[/QUOTE]
Zamanı şimdiymiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…