- 21 Ağustos 2015
- 93
- 38
- 3
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Enfalcim hadi inşallah canım.. Sen bebişli ol umut ol bizeben bugün kırmızıyım, listedeki 23 ağustos 20 eylül oldu [/QUOTE. Canım ya inan bende girecem o kırmızılılar kervanına sen yine iyisin en azından gecikmen olmamış ben iki aydır hem hamile olmuyorum hemde adetim gecikiyor inan daha kötü böyle doktora gidiyorsun hamile olabilirsin diyor ama günler sonra çıkıp geliyor kırmızılar hiç birşey yok gibi inşaallah hamile değilsem erkenden gelir benimkiler
evet canım inş inş dualarım bizlerle :)Birde avakado yiyecegiz inciri faydası yumurtlamada çok rol oynuyormus; ) inşallah uygular iz ve iyi haberler veririz sonra da birbirimize aylık beslenme ve tecrubelerden bahsederiz sonra bebis isimlerinden sonra bebis resimlerinden sonra gaz derdinden sonra dış sonra sonra sonra. ......:)))))
Canım inan okdar istiyorum ki ama biliyorum bende girecem o kırmızılılar kervanına en azından senin adetin erken gelmiş benim iki aydır hep geç geliyor ve her seferinde hamileyim sanıp umutlanıyorum sonu hüsran oluyor tabi birde geciktim diye doktora gidince doktorda hamile olabilirsin diyor bide burdan yak anlıyacağın hamile değilsem de emen adet olmak isterdimEnfalcim hadi inşallah canım.. Sen bebişli ol umut ol bizeben bugün kırmızıyım, listedeki 23 ağustos 20 eylül oldu
Ben de varım 19 eylül bat bence de ilk sayfada olsa çok güzel olur güncellersek sürekli hamiş olanları bizler de motive oluruzTgbptn - 25 Ağustos
Enfal97 - 26 Ağustos
missaslim - 27 Ağustos
@zoombi - 29 Ağustos
@denizce84 - 30 Ağustos
@melita09 - 30 Ağustos
Hnf sllms - 30 Ağustos
ada_aras - 1Eylül
@Kucukbayanmutlu - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@nnrr - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
charmant - 9 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@_-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel - 12 Eylül
@_Lavin_ - 12 Eylül
Princess91 - 15 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@ardaemre - 19 Eylül
@ugurluozge - 20 Eylül
@clashik - 21 Eylül
listemiz bu şimdi değil mi? sevgiliHomely_angel bu listeyi 1. sayfaya koyalım mı desem çok şey mi istemiş olurum:)
Tgbptn - 25 Ağustos
Enfal97 - 26 Ağustos
missaslim - 27 Ağustos
@zoombi - 29 Ağustos
@denizce84 - 30 Ağustos
@melita09 - 30 Ağustos
Hnf sllms - 30 Ağustos
ada_aras - 1Eylül
@Kucukbayanmutlu - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@nnrr - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
charmant - 9 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@_-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel - 12 Eylül
@_Lavin_ - 12 Eylül
Princess91 - 15 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@ardaemre - 19 Eylül
@ugurluozge - 20 Eylül
@clashik - 21 Eylül
listemiz bu şimdi değil mi? sevgiliHomely_angel bu listeyi 1. sayfaya koyalım mı desem çok şey mi istemiş olurum:)
değişiklik yok yine başta sen varsın:)sen kaç aydır deniyorsun ve ilk bebek mi?
Son listemiiiiz nasıl olmuş
Yok canım ikinci olacak inşaallah 3 Yıldır deniyoruz ara verdik arada mecbur iki düşük yaşadım bu senede olmazsa 4 yıl olacak ve ben çok yoruldumdeğişiklik yok yine başta sen varsın:)sen kaç aydır deniyorsun ve ilk bebek mi?
myssteriouss - kuşum ben de bilmiyorum ki yapabilirsen yap yapamazsan burdan bakarız.güncel olması için senin tek tek bakman da zor olur.BAT ları ve regl olanlar sana özelden mi yazsa hangisi kolay olur acaba senin için?
myssteriouss - kuşum ben de bilmiyorum ki yapabilirsen yap yapamazsan burdan bakarız.güncel olması için senin tek tek bakman da zor olur.BAT ları ve regl olanlar sana özelden mi yazsa hangisi kolay olur acaba senin için?
tedavi falan da oluyorsan akışına bırakmaktan başka çaremiz yok.Yok canım ikinci olacak inşaallah 3 Yıldır deniyoruz ara verdik arada mecbur iki düşük yaşadım bu senede olmazsa 4 yıl olacak ve ben çok yoruldum
tatlım neden bana sormadın ki benim topiğimde öyle sen de orda varsın hatta :) anlatayım: konunun birinci sayfasını açacaksın bu listeyi kopyala önce sonra birinci sayfadaki ilk yazdığın mesajın altında DÜZENLE linki var oraya tıkla ve listeni yapıştır. her güncellemeye burdan izin veriliyor yani her değişikliği sadece burdan yapabiliyorsun. Hadi kolay gelsin tatlım :)Ben de koymak istedim canım ama bu konuda yardıma ihtiyacım var. Yapamadım. Nasıl yapılacağını bilen varsa anlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?