• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Birde avakado yiyecegiz inciri faydası yumurtlamada çok rol oynuyormus; ) inşallah uygular iz ve iyi haberler veririz sonra da birbirimize aylık beslenme ve tecrubelerden bahsederiz sonra bebis isimlerinden sonra bebis resimlerinden sonra gaz derdinden sonra dış sonra sonra sonra. ......:)))))

Enfalcim hadi inşallah canım.. Sen bebişli ol umut ol bize:KK66: ben bugün kırmızıyım, listedeki 23 ağustos 20 eylül oldu:KK66:[/QUOTE. Canım ya inan bende girecem o kırmızılılar kervanına sen yine iyisin en azından gecikmen olmamış ben iki aydır hem hamile olmuyorum hemde adetim gecikiyor inan daha kötü böyle doktora gidiyorsun hamile olabilirsin diyor ama günler sonra çıkıp geliyor kırmızılar hiç birşey yok gibi inşaallah hamile değilsem erkenden gelir benimkiler

Ev
Birde avakado yiyecegiz inciri faydası yumurtlamada çok rol oynuyormus; ) inşallah uygular iz ve iyi haberler veririz sonra da birbirimize aylık beslenme ve tecrubelerden bahsederiz sonra bebis isimlerinden sonra bebis resimlerinden sonra gaz derdinden sonra dış sonra sonra sonra. ......:)))))
evet canım inş inş dualarım bizlerle :)

Enfalcim hadi inşallah canım.. Sen bebişli ol umut ol bize:KK66: ben bugün kırmızıyım, listedeki 23 ağustos 20 eylül oldu:KK66:
Canım inan okdar istiyorum ki ama biliyorum bende girecem o kırmızılılar kervanına en azından senin adetin erken gelmiş benim iki aydır hep geç geliyor ve her seferinde hamileyim sanıp umutlanıyorum sonu hüsran oluyor tabi birde geciktim diye doktora gidince doktorda hamile olabilirsin diyor bide burdan yak anlıyacağın hamile değilsem de emen adet olmak isterdim

Tgbptn Tgbptn - 25 Ağustos
Enfal97 Enfal97 - 26 Ağustos
missaslim missaslim - 27 Ağustos
@zoombi - 29 Ağustos
@denizce84 - 30 Ağustos
@melita09 - 30 Ağustos
Hnf sllms Hnf sllms - 30 Ağustos
ada_aras ada_aras - 1Eylül
@Kucukbayanmutlu - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@nnrr - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
charmant charmant - 9 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@_-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel Homely_angel - 12 Eylül
@_Lavin_ - 12 Eylül
Princess91 Princess91 - 15 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@ardaemre - 19 Eylül
@ugurluozge - 20 Eylül
@clashik - 21 Eylül

listemiz bu şimdi değil mi? sevgili Homely_angel Homely_angel bu listeyi 1. sayfaya koyalım mı desem çok şey mi istemiş olurum:)
Ben de varım 19 eylül bat bence de ilk sayfada olsa çok güzel olur güncellersek sürekli hamiş olanları bizler de motive oluruz

Tgbptn Tgbptn - 25 Ağustos
Enfal97 Enfal97 - 26 Ağustos
missaslim missaslim - 27 Ağustos
@zoombi - 29 Ağustos
@denizce84 - 30 Ağustos
@melita09 - 30 Ağustos
Hnf sllms Hnf sllms - 30 Ağustos
ada_aras ada_aras - 1Eylül
@Kucukbayanmutlu - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@nnrr - 2 Eylül
@ROSE ROSE - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
charmant charmant - 9 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@_-CaNiMSiN-_ 11 Eylül
Homely_angel Homely_angel - 12 Eylül
@_Lavin_ - 12 Eylül
Princess91 Princess91 - 15 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@ardaemre - 19 Eylül
@ugurluozge - 20 Eylül
@clashik - 21 Eylül

listemiz bu şimdi değil mi? sevgili Homely_angel Homely_angel bu listeyi 1. sayfaya koyalım mı desem çok şey mi istemiş olurum:)

Ben de koymak istedim canım ama bu konuda yardıma ihtiyacım var. Yapamadım. Nasıl yapılacağını bilen varsa anlatabilir mi?

Kızlar mesajlarınızı okudum ama bugün yoğunluktan listeyi güncelleyemedim. Ilk fırsatta güncelleyemedim. Bu arada ilk sayfaya koymayı bilen varsa yardımlarını bekliyorum ;)

myssteriouss - kuşum ben de bilmiyorum ki yapabilirsen yap yapamazsan burdan bakarız.güncel olması için senin tek tek bakman da zor olur.BAT ları ve regl olanlar sana özelden mi yazsa hangisi kolay olur acaba senin için?

Kızlar ya orda liste BAŞINDA olmak beni çok gerdi şimdi Üzerimde büyük sorumluluk var hemen hamile kalmam Lazım yoksaaaaa liste sonuna düşmeye mahkumum soooon iki güüün

değişiklik yok yine başta sen varsın:)sen kaç aydır deniyorsun ve ilk bebek mi?
Yok canım ikinci olacak inşaallah 3 Yıldır deniyoruz ara verdik arada mecbur iki düşük yaşadım bu senede olmazsa 4 yıl olacak ve ben çok yoruldum

myssteriouss - kuşum ben de bilmiyorum ki yapabilirsen yap yapamazsan burdan bakarız.güncel olması için senin tek tek bakman da zor olur.BAT ları ve regl olanlar sana özelden mi yazsa hangisi kolay olur acaba senin için?

Biraz daha araştıralım bakalım, bulursam yaparım. Yoksa böyle de ayarlıyorum. Özelden herkes yazamayabilir canım, aramızda yeniler de var. Her mesajı okuyorum, elimden geldiğince de güncel tutmaya çalışacağım. Gözümden kaçan olursa lütfen yanlış anlaşılmasın, hemencik hatırlatma yaparsa düzeltiriz ;)

Biraz daha araştıralım bakalım, bulursam yaparım. Yoksa böyle de ayarlıyorum. Özelden herkes yazamayabilir canım, aramızda yeniler de var. Her mesajı okuyorum, elimden geldiğince de güncel tutmaya çalışacağım. Gözümden kaçan olursa lütfen yanlış anlaşılmasın, hemencik hatırlatma yaparsa düzeltiriz ;)

Kızlar Günaydın stres yaptım ben yine ıcim pir pir üstelik adet ağrım var biz bu stres işini nasıl çözeceğiz asil sorunumuz bu :(

Yok canım ikinci olacak inşaallah 3 Yıldır deniyoruz ara verdik arada mecbur iki düşük yaşadım bu senede olmazsa 4 yıl olacak ve ben çok yoruldum
tedavi falan da oluyorsan akışına bırakmaktan başka çaremiz yok.

bu arada herkese kocaman GÜNAYDIN:)

Ben de koymak istedim canım ama bu konuda yardıma ihtiyacım var. Yapamadım. Nasıl yapılacağını bilen varsa anlatabilir mi?
tatlım neden bana sormadın ki benim topiğimde öyle sen de orda varsın hatta :) anlatayım: konunun birinci sayfasını açacaksın bu listeyi kopyala önce sonra birinci sayfadaki ilk yazdığın mesajın altında DÜZENLE linki var oraya tıkla ve listeni yapıştır. her güncellemeye burdan izin veriliyor yani her değişikliği sadece burdan yapabiliyorsun. Hadi kolay gelsin tatlım :)

Back