- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.106
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
ada_aras insallah dedigin gibi bu ay guzel haberleri beraber veririz bu ay ilk denemem benim senindemi ilk yoksa test icin biraz degil cooook erken ama meraktan yerimde duramiyorum ve beeen hemsireyim hocalarim duysa bu kadar erken test yapmak istedigimi afaroz ederler beni
Kızlar sabah kalkar kalmaz test Yaptım ama size yazamadım kusura bakmayın bende pek umut yok çünkü testim bi garip oldu olsa çıkardı herhalde diye düşünüyorum yine de fotosunu çekmiştim atayım size sanki üç çizgi var delirmemek işten değil...
Canım test Yaptım ama bi gariplik var bi bak istersen foto paylaştım ama orda çok ney çıkmamış olmazsa tekrar atayım
CNm sanki tninorda var ciZgi bidaha at bakım resmıCanım test Yaptım ama bi gariplik var bi bak istersen foto paylaştım ama orda çok ney çıkmamış olmazsa tekrar atayım
Evet canım var ama fotoda pek çıkmamış tekrar atyorumCNm sanki tninorda var ciZgi bidaha at bakım resmı
Kuzum varmı başka test varmı evdeEvet canım var ama fotoda pek çıkmamış tekrar atyorum
Evet son bi tane kaldı onu da zor günlerim için saklıyorum ben daha önceki üç hamileliğimi de adetim geçtikten sonra teste gördüm yani öncesi yaptığımda çıkmamıştı ama bu ay çok sabırsızsızım birde erken yumurtladığımı söyledi doktor çıkar diye umut ederek test Yaptım ama galiba yine adet OlacağımOlacağımKuzum varmı başka test varmı evde
Bı kaç saat Sıvı içmeden dene istersen bi kez daha bide çok idrar damlatma ozamanda böyle oluyo 3-4 damla yeterEvet son bi tane kaldı onu da zor günlerim için saklıyorum ben daha önceki üç hamileliğimi de adetim geçtikten sonra teste gördüm yani öncesi yaptığımda çıkmamıştı ama bu ay çok sabırsızsızım birde erken yumurtladığımı söyledi doktor çıkar diye umut ederek test Yaptım ama galiba yine adet OlacağımOlacağım
Evet canım ya üç damla damlattım bu arada bu gün aslında doktora gitmem Lazım bir kaç gündür aşırı kaşıntım var belki hamileysem diye gitmiyordum ama artık dayanamıyorum resmen heryerin kabardı olmazsa daha fazla bekleyemicem artık Çarşamba bat günü artık hiç test yapmak gelmiyor içimden Çarşamba'ya kadar adet olmazsam beklicemBı kaç saat Sıvı içmeden dene istersen bi kez daha bide çok idrar damlatma ozamanda böyle oluyo 3-4 damla yeter
Sıkıntı stres yok yüksek inanc la devam son yazdıklarımizi uygula tatlım dualarimiz birbirimizleBen bugün adet oldum
Sıkıntı stres yok yüksek inanc la devam son yazdıklarımizi uygula tatlım dualarimiz birbirimizle
Benim bildiklerim ve burdan öğrendiklerim şunlar tatlımamin canim ins adet bittikten sonra ne yapmam lazim kacinci gunleri denemem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?