- 28 Ağustos 2015
- 283
- 279
- 23
- 44
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.741
öncelikle geçmiş olsun canım hiç üzülme çalışmalara devam. Psikoloji bu durumu çok etkiliyor düşünmemeye çalış. Benimde bat a 6 gün kaldı Rabbim herseyin hayırlısı nı versin.Dün gecenin 2sinde kasık ağrısından duramayıp acile gittik ilaç kullanmak için kan testi yaptılar ve 0.1 kocaman bi negatifi gördüm. Bata 1 hafta var ama hiç umudum kalmadı ya cok kötü oldum :'(
Benimde bat 1 ekim :) beraberce bekleyecegiz artikAslinda söylerim ne olacak da.sadece vakit gecsin diye tahmin ediyorum kendimce.ben dahil acaba nefes almak hamilelik belirtisi mi diyeceğiz nerdeyse.kimseyi sebepsiz yere umutlndirmak istemem.benim de bata az kaldi ama yumurtlama biraz geç oldu sanirim.benim bat 1 ekimi bulabilir.
Ya bazen dusunuyorum bide is icin iki gunde bi hastanedeyim bi saat sonra sonuc ogreniyorum ama o kadar hevesim kirildi ki bende inanmiyorum olduguna gecikmezdi hic ama hatta bugun gidip sac boyaticamCanim normalde adetin gecikiyor mu ki
Ben olsam inadına yaparım pozitif çıkarsa da havami atarım
Ay yap su testi meraktan catlayacagiz burda senden cok bizim bebisimiz olacak o soyleyim sana. Biz inaniyoruz ona sende inanYa bazen dusunuyorum bide is icin iki gunde bi hastanedeyim bi saat sonra sonuc ogreniyorum ama o kadar hevesim kirildi ki bende inanmiyorum olduguna gecikmezdi hic ama hatta bugun gidip sac boyaticam
Canim bence boyama saçını bi test yap bakalımYa bazen dusunuyorum bide is icin iki gunde bi hastanedeyim bi saat sonra sonuc ogreniyorum ama o kadar hevesim kirildi ki bende inanmiyorum olduguna gecikmezdi hic ama hatta bugun gidip sac boyaticam
gerçekten mi canım ? Araştırdım da evet böyle olup kalan da az da olsa var ama coğu negatif tabiki. ''Beninhatulra günüm''? Orasını anlamadım cnm o testi battan kaç gün önce yapmıştın hatırlıyor musun?Unutlanma CNm ama benim oglum da oyle oldu saatler sonra silik cizgi vardı iki gun sonra koyu bir cizgi ve hamileydim beninhatulra günümde oyle olmustu ama silik cizgi vardı sanırım gec dollenmisti :) hadi hayırlısı yarın tekrarla bence
Canim bence boyama saçını bi test yap bakalım
Kizlar simdi arkadasim aradi hala test yapmadin mi die kizdi yoksa bilelim varsa zaten bilelim die test alip gelicek bi saate fln insallah cifti gorursem hastaneye giderim kuafore degilAy yap su testi meraktan catlayacagiz burda senden cok bizim bebisimiz olacak o soyleyim sana. Biz inaniyoruz ona sende inan
Boşuna ümitleniyorum yaBende ovulasyon testlerine bakiyrum kk da iki aksamdir yaptım silik silik cikti 9.10. Aksam bugun 11. Gece biraz daha koyulasmis
ooo süper canım hadi hayirli haberi bekliyoruzKizlar simdi arkadasim aradi hala test yapmadin mi die kizdi yoksa bilelim varsa zaten bilelim die test alip gelicek bi saate fln insallah cifti gorursem hastaneye giderim kuafore degilesim cok kirdi hevesimi ama siz iyiki varsiniz beyazmelek burdaki bebekler hepimizin gercekten
Tsk ederım cnm takmamaya calısıyorm ama ne faydaöncelikle geçmiş olsun canım hiç üzülme çalışmalara devam. Psikoloji bu durumu çok etkiliyor düşünmemeye çalış. Benimde bat a 6 gün kaldı Rabbim herseyin hayırlısı nı versin.
Kizlar simdi arkadasim aradi hala test yapmadin mi die kizdi yoksa bilelim varsa zaten bilelim die test alip gelicek bi saate fln insallah cifti gorursem hastaneye giderim kuafore degilesim cok kirdi hevesimi ama siz iyiki varsiniz beyazmelek burdaki bebekler hepimizin gercekten
ben belirttim canım durumumu.beni es geçebilirsin.Hala adet olmadım ama cumartesi gunu doktora gittim.yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüş.Bayramdan sonraya kadar olmazsam ilaç kullanıp adet olucam.Listemiz güncel, hamişlerimize kocaman maşallah Bizlere de en kısa sürede çift çizgili, kocaman hcg li sonuçlar gelsin inşallah
Kızlar sizlerden de bir haber almayı bekliyoruz :) yaptınız mı testleri???
E ece1988 - 1 Eylül
gultaha2008 - 4 Eylül
avakados - 5 Eylül
E ecemseher - 8 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
M melev - 12 Eylül
odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
C clashik - 21 Eylül
birbuyuktemmuzaski - 21 Eylül
Masallah masallah nice 26 lara.ne cok bebisimiz olmus.insallah en kisa zamanda listenin tamami nazar boncuklariyla suslenecekListemiz güncel, hamişlerimize kocaman maşallah Bizlere de en kısa sürede çift çizgili, kocaman hcg li sonuçlar gelsin inşallah
E ece1988 - 1 Eylül
gultaha2008 - 4 Eylül
avakados - 5 Eylül
E ecemseher - 8 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
M melev - 12 Eylül
odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
C clashik - 21 Eylül
Beni de ekleyin . Bat 25 eylülListemiz güncel, hamişlerimize kocaman maşallah Bizlere de en kısa sürede çift çizgili, kocaman hcg li sonuçlar gelsin inşallah
E ece1988 - 1 Eylül
gultaha2008 - 4 Eylül
avakados - 5 Eylül
E ecemseher - 8 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
M melev - 12 Eylül
odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
C clashik - 21 Eylül
Uzulme canim benim napalim sende bizimle ekimi bekleyeceksin allah nasip etmedi mi olmuyor isteKizlar hamile degilim ve bat yok
Anlamadim ki cnm neden bole bise oldu hamile kalmama uzulmedim ama adet olmayisima cok sinirleniyorum acaba korunmayi biraktigim icin vucudum tepki mi verioUzulme canim benim napalim sende bizimle ekimi bekleyeceksin allah nasip etmedi mi olmuyor isteher zaman duzenliyse adetin niye bu ay bu kadar gecikti ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?