• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yarın mutlaka test yap yaz buraya ama negatif çıkarsa üzülme sakın elbet gelecek vakti zamanı var Rabbim biliyor hayırlı zamanı :) rahim filminden sonraki 6 ay icinde oluyormuş genelde ben baya okudum cok var Hamile kalan :)

evet CNm mübarek günler hürmetine kabul etsin ins ... Herkese isteyen hak eden her kadına tattırsın evladın tadını kokusunu sevgisini :KK36:
Amin canımm inşallah. Ben de bi oğlum olsun isterim. Ay ne güzel bi duygudur . S é n tatmissin. Hem daha küçük oglus. Bence hamis değilsen de üzülme. Yani. Ben umut olmasam da teselli olurum anca sana.

Yarın mutlaka test yap yaz buraya ama negatif çıkarsa üzülme sakın elbet gelecek vakti zamanı var Rabbim biliyor hayırlı zamanı :) rahim filminden sonraki 6 ay icinde oluyormuş genelde ben baya okudum cok var Hamile kalan :)
Zaten o değil mi beni bu kadar umutlandiran. Yarın yapiyim yazarım. Canim. İyi geceler

Amin canımm inşallah. Ben de bi oğlum olsun isterim. Ay ne güzel bi duygudur . S é n tatmissin. Hem daha küçük oglus. Bence hamis değilsen de üzülme. Yani. Ben umut olmasam da teselli olurum anca sana.
Evet CNm oyle ztn Allah'tan hemen başladım diyorim çalısmalara o 7. Ayda olunca korktuk 2. Yas gununde memeden kesince başladık hemen korktuğum gibi de oldu baksana nazli cikti :))

Ins CNm Rabbim gönlüne gore versin bicir bicir bir cennet kokulu :KK46:oyyy nasıl özlemişim yeni dogmus hallerini resmen cennetten gelmis bir melek sana emanet hele o kokusu baska hic bir seyde olmayan :KK68:

Bende ovulasyon testlerine bakiyrum kk da iki aksamdir yaptım silik silik cikti 9.10. Aksam bugun 11. Gece biraz daha koyulasmis :KK53:

Günaydin kizlarrr.mutlu ve umutlu bir hafta olsun hepimiz için.bir de bol bebiş haberli tabi ki.

Soyle soyle soyle :KK73:
Aslinda söylerim ne olacak da.sadece vakit gecsin diye tahmin ediyorum kendimce.ben dahil acaba nefes almak hamilelik belirtisi mi diyeceğiz nerdeyse.kimseyi sebepsiz yere umutlndirmak istemem.benim de bata az kaldi ama yumurtlama biraz geç oldu sanirim.benim bat 1 ekimi bulabilir.

Günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar olsun inşallah :)
Rebel92 Rebel92 canım sen kan testi yaptın mi merak ettimm umarım hamissindir :)
Canim ya bi hamiş yakalamisken sorayim bariz bi belirtin var miydi.diger aylar hiç olmayan bi belirti..benim bata 8 kaldi ama ne akinti ne göğüs hassasiyeti.

Canim ya bi hamiş yakalamisken sorayim bariz bi belirtin var miydi.diger aylar hiç olmayan bi belirti..benim bata 8 kaldi ama ne akinti ne göğüs hassa siyeti.
Canımmm bende ne akıntı vardı ne göğüs hassasiyeti göğüslerim sadece her adette olduğu kadardı akıntım nerdeyse hiç yoktu ama adete 10 gün kala göz kararması ama öyle bi şey ki eğilip kalkmamja bile gözüm kararıyordu 1 hafta kala halsizlik sabahları mide bulantısı 3 4 gün kala kasık ağrısı mide bulantısı halsizlik hiç bi iş yapamıyordum sürekli yatıyordum işte böyle canım :-) umarım sende hamişsindir

Günaydın kızlar bata 3 kaldı kendimi dinlemekten fenalık geldi. dün Yaptığım önce negatif 4 saat sonra pozitif testten sonra yarın tekrarlama kararı aldım

Günaydın kızlar bata 3 kaldı kendimi dinlemekten fenalık geldi. dün Yaptığım önce negatif 4 saat sonra pozitif testten sonra yarın tekrarlama kararı aldım
Unutlanma CNm ama benim oglum da oyle oldu saatler sonra silik cizgi vardı iki gun sonra koyu bir cizgi ve hamileydim beninhatulra günümde oyle olmustu ama silik cizgi vardı sanırım gec dollenmisti :) hadi hayırlısı yarın tekrarla bence

Dün gecenin 2sinde kasık ağrısından duramayıp acile gittik ilaç kullanmak için kan testi yaptılar ve 0.1 kocaman bi negatifi gördüm. Bata 1 hafta var ama hiç umudum kalmadı ya cok kötü oldum :'(

Yeni hamişlerimizi canı gönülden kutluyorum kızlar süpersiniz :KK66: ayrıca Homely_angel Homely_angel cnm seni de bu kadar sans getirdiğin için tebrik etmeden geçemicem. Bi sürü hamişimiz oldu. Bu ay gecti senin için ama inş ekimde senin de diğer arkadasların da haberini alacağımıza inanıyorum sevgilerimle <3

Teşekkür ederim canım, hem tebriğin hem de güzel dileklerin için :) Ekim ayını duyunca bile heyecan yapıyorum. herkes iyi çalışsın, Ekim de tüm liste hamiş olacak Rabbim in izniyle :)

Back