• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Neden cektirmiyorsun cnm bende gecen hafta çekildim adetimin hemen bitiminde cekildi kafam rahatladı cok sukur sonuclar cok guzel ve film o kadar rahat oldu ki toplam 3 dk sonrasında arabamı sürdüm evime geldim o kadar rahattı :) eger bir problem varsa bir an once tedaviye başlamış olursun kesinlikle olmalısın Dr isterse
Canım doktor istedi zaten bir çok yorum okudum açıkçası canım yanar veya kötü haber alırım diye de korkuyorum o yüzden gitmedim ama bayramdan sonra gidecem inşallah

Canım doktor istedi zaten bir çok yorum okudum açıkçası canım yanar veya kötü haber alırım diye de korkuyorum o yüzden gitmedim ama bayramdan sonra gidecem inşallah
Hiç korkma CNm ama maddi imkanın varsa özelde yaptir Şişli ecomar mesela ben orada yaptırdım cok cok rahattı bildigin alttan muayene gibi icine sıvı veriliyor o esnada adet agrisi gibi Cook hafif bir agri ve bitiyor :)

Var testim.. Yarın bi ovu . Yapiyim koyu çıkarsa bi de hcg testi yapiyim. Ay sorma bizim ki hemen araba modellerine falan bakıyor. Bebek olunca ilçeye doktora seni ben goturiyim diye . Ne bilim ya . Ben yaklaşık on aydır hep hüsran yaşıyorum. Rahim filmi ve klomen kullandım bu ay.. O yüzden daha bi beklentim oldu.. 1 aşılama başarısız oldu
Dimii hemen hayaller Rabbim hayalleriniz bu ay gercek yapsın ins CNm :) yani bende birinci 7. Ayda simdi ikinci 12. Ay bu ay bu daha da gec oldu bakalım nasip kısmet bende bu ay rahim filmi çekildim umudum yuksek umarım bu ay gelir nazli kuzularımız :)

Hiç korkma CNm ama maddi imkanın varsa özelde yaptir Şişli ecomar mesela ben orada yaptırdım cok cok rahattı bildigin alttan muayene gibi icine sıvı veriliyor o esnada adet agrisi gibi Cook hafif bir agri ve bitiyor :)
Yahu ben de özelde yaptırdım ama. İlacı verince öldüm sandım . Çok şiddetli adet ağrısı gibidi

Ayyy hadi bakalım sen hamileysen ben iyice umitlenicem :KK68: Allahım ins hamisindir bende hamile kalayım bu ay ovulasyon testi yapıyorum bu ay çakışmalar sıkı bakalım :KK48:
Ay inşallah duan kabul olur. Hamisizdir;) valla pek umutlandm. Gece bu saat oldu hala aklım burda . Bana sen hamis olabilirsin dien leré. Bayılıyorum ;)

Bosver sen onu :KK53: Bi sorun yokken neden oyle dedi ki anlamadım o_O
Radyasyon neyin den bahsetti . İyi de zaten 2 gün geçip de yum . Çatladı. Korunmam dedim.kendi kendimé. .İnşallah hayırlı bi karar almışımdir ve sağlıklı bebisim benledir

Ay inşallah duan kabul olur. Hamisizdir:KK66: valla pek umutlandm. Gece bu saat oldu hala aklım burda . Bana sen hamis olabilirsin dien leré. Bayılıyorum :KK66:
Bende oyle gecen ay gunun gecti uc gun prodoctor erken gebelik testi aldım silik cizgi cikti yazdım herkes hamilesin dedikce yüreğim hopladi ama degilmis ztn o test pek güvenilir degilmis sonradan ogrmedim baya uzuldim kan testinde kesin gorucem pozitifi diyerek gittim kağıtta kocaman bir negatif cok yıkıldım baya kaptırdım kendimi :KK61: Sonra adet oldum ztn koşa koşa Dr gitiim oyle baya testler tahliller ama cok sukur hersey iyi

Radyasyon neyin den bahsetti . İyi de zaten 2 gün geçip de yum . Çatladı. Korunmam dedim.kendi kendimé. .İnşallah hayırlı bi karar almışımdir ve sağlıklı bebisim benledir
Yok CNm yaa nette ne kadr okudum asla o radyasyonun cocuga etkisi olmaz ki mesela bat tarihine kadar yapılan filmler bile cocuga zarar vermez diyorlar o ay hamile oldugu öğrensen bile ne bilim içtiğin agir ilaçlar vs öğrenene kadar zarar vermez yazar hep . Ins CNm saglikli bebislerimiz olur ins guzel haberler ver CNm bana da umut ol :(

Bende oyle gecen ay gunun gecti uc gun prodoctor erken gebelik testi aldım silik cizgi cikti yazdım herkes hamilesin dedikce yüreğim hopladi ama degilmis ztn o test pek güvenilir degilmis sonradan ogrmedim baya uzuldim kan testinde kesin gorucem pozitifi diyerek gittim kağıtta kocaman bir negatif cok yıkıldım baya kaptırdım kendimi :KK61: Sonra adet oldum ztn koşa koşa Dr gitiim oyle baya testler tahliller ama cok sukur hersey iyi
Owwww kendimi hiç düşünemiyorum. Günüm geçecek ve testte pozitif gorcem. Sonrası hayal kırıklığı kafayı yedirir valla. Öyle bişeden korusun rabbim. Senin yaş kaç benim. 29

Yok CNm yaa nette ne kadr okudum asla o radyasyonun cocuga etkisi olmaz ki mesela bat tarihine kadar yapılan filmler bile cocuga zarar vermez diyorlar o ay hamile oldugu öğrensen bile ne bilim içtiğin agir ilaçlar vs öğrenene kadar zarar vermez yazar hep . Ins CNm saglikli bebislerimiz olur ins guzel haberler ver CNm bana da umut ol :KK43:
Su serptin içime. Sağol . İnşallah sana umut olurummmm. Allahım duyuyor duamizi amin :)

Owwww kendimi hiç düşünemiyorum. Günüm geçecek ve testte pozitif gorcem. Sonrası hayal kırıklığı kafayı yedirir valla. Öyle bişeden korusun rabbim. Senin yaş kaç benim. 29
Benimde 28 olacak CNm bir ay sonra :) evet yaa cok yıkıcı :( sonra soz verdim asla o markadan almayacağım:KK62: cok uzuldim halbuki o kadar kafana takmiyordum ama pozitif sandim ve bir anda bir suru hayaller kurduk doğacagi tarih vs :( baya kötüydü neyse ki benim 3 yasinda bir oglum var o teselli oluyr Rabbim herkese versin dunyanın en guzel duygusu oyle bir sevgi ki yeri asla doldurulmaz :KK68:

Back