• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Dün gecenin 2sinde kasık ağrısından duramayıp acile gittik ilaç kullanmak için kan testi yaptılar ve 0.1 kocaman bi negatifi gördüm. Bata 1 hafta var ama hiç umudum kalmadı ya cok kötü oldum :'(
öncelikle geçmiş olsun canım hiç üzülme çalışmalara devam. Psikoloji bu durumu çok etkiliyor düşünmemeye çalış. Benimde bat a 6 gün kaldı Rabbim herseyin hayırlısı nı versin.

Aslinda söylerim ne olacak da.sadece vakit gecsin diye tahmin ediyorum kendimce.ben dahil acaba nefes almak hamilelik belirtisi mi diyeceğiz nerdeyse.kimseyi sebepsiz yere umutlndirmak istemem.benim de bata az kaldi ama yumurtlama biraz geç oldu sanirim.benim bat 1 ekimi bulabilir.
Benimde bat 1 ekim :) beraberce bekleyecegiz artik :-)

Canim normalde adetin gecikiyor mu ki
Ben olsam inadına yaparım pozitif çıkarsa da havami atarım :-)
Ya bazen dusunuyorum bide is icin iki gunde bi hastanedeyim bi saat sonra sonuc ogreniyorum ama o kadar hevesim kirildi ki bende inanmiyorum olduguna gecikmezdi hic ama hatta bugun gidip sac boyaticam

Ya bazen dusunuyorum bide is icin iki gunde bi hastanedeyim bi saat sonra sonuc ogreniyorum ama o kadar hevesim kirildi ki bende inanmiyorum olduguna gecikmezdi hic ama hatta bugun gidip sac boyaticam
Ay yap su testi meraktan catlayacagiz burda senden cok bizim bebisimiz olacak o soyleyim sana. Biz inaniyoruz ona sende inan :KK68:

Unutlanma CNm ama benim oglum da oyle oldu saatler sonra silik cizgi vardı iki gun sonra koyu bir cizgi ve hamileydim beninhatulra günümde oyle olmustu ama silik cizgi vardı sanırım gec dollenmisti :) hadi hayırlısı yarın tekrarla bence
gerçekten mi canım ? Araştırdım da evet böyle olup kalan da az da olsa var ama coğu negatif tabiki. ''Beninhatulra günüm''? Orasını anlamadım cnm o testi battan kaç gün önce yapmıştın hatırlıyor musun?

Canim bence boyama saçını bi test yap bakalım
Ay yap su testi meraktan catlayacagiz burda senden cok bizim bebisimiz olacak o soyleyim sana. Biz inaniyoruz ona sende inan :KK68:
Kizlar simdi arkadasim aradi hala test yapmadin mi die kizdi yoksa bilelim varsa zaten bilelim die test alip gelicek bi saate fln insallah cifti gorursem hastaneye giderim kuafore degilo_Oesim cok kirdi hevesimi ama siz iyiki varsiniz beyazmelek burdaki bebekler hepimizin gercekten:KK50:

Bende ovulasyon testlerine bakiyrum kk da iki aksamdir yaptım silik silik cikti 9.10. Aksam bugun 11. Gece biraz daha koyulasmis :KK53:
Boşuna ümitleniyorum ya :( :(

Eklentiler

• 2015-09-21 13.08.35.jpg
    2015-09-21 13.08.35.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar simdi arkadasim aradi hala test yapmadin mi die kizdi yoksa bilelim varsa zaten bilelim die test alip gelicek bi saate fln insallah cifti gorursem hastaneye giderim kuafore degilo_Oesim cok kirdi hevesimi ama siz iyiki varsiniz beyazmelek burdaki bebekler hepimizin gercekten:KK50:
ooo süper canım hadi hayirli haberi bekliyoruz :-)

öncelikle geçmiş olsun canım hiç üzülme çalışmalara devam. Psikoloji bu durumu çok etkiliyor düşünmemeye çalış. Benimde bat a 6 gün kaldı Rabbim herseyin hayırlısı nı versin.
Tsk ederım cnm takmamaya calısıyorm ama ne fayda :( hayırlısı neyse o olsun göbişlerimiz bebiş dolsun inş

ümitleri kırmak yok, erkekler bazen fazla odunluk hormonu salgılıyor. boşveeer, koy önüne pozitif sonucu da görsün gününü :) Canım şaka maka, testini yap ki olumlu bir haber varsa sevinelim, aksi durumda (Allah korusun) çaresine bakarız. haydi güzel haberle gelirsin inş :)

:KK46:Listemiz güncel, hamişlerimize kocaman maşallah :nazar: Bizlere de en kısa sürede çift çizgili, kocaman hcg li sonuçlar gelsin inşallah:KK200:

Kızlar sizlerden de bir haber almayı bekliyoruz :) yaptınız mı testleri???
E ece1988 - 1 Eylül
gultaha2008 gultaha2008 - 4 Eylül
avakados avakados - 5 Eylül
E ecemseher - 8 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
M melev - 12 Eylül
odzimert odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
C clashik - 21 Eylül
birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski - 21 Eylül
ben belirttim canım durumumu.beni es geçebilirsin.Hala adet olmadım ama cumartesi gunu doktora gittim.yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüş.Bayramdan sonraya kadar olmazsam ilaç kullanıp adet olucam.

:KK46:Listemiz güncel, hamişlerimize kocaman maşallah :nazar: Bizlere de en kısa sürede çift çizgili, kocaman hcg li sonuçlar gelsin inşallah:KK200:

E ece1988 - 1 Eylül
E ecemseher - 8 Eylül
M melev - 12 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
C clashik - 21 Eylül
Masallah masallah nice 26 lara.ne cok bebisimiz olmus.insallah en kisa zamanda listenin tamami nazar boncuklariyla suslenecek :nazar::anneadayı::nazar:

E ece1988 - 1 Eylül
E ecemseher - 8 Eylül
M melev - 12 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
C clashik - 21 Eylül
Beni de ekleyin . Bat 25 eylül

Uzulme canim benim napalim sende bizimle ekimi bekleyeceksin allah nasip etmedi mi olmuyor iste :KK42: her zaman duzenliyse adetin niye bu ay bu kadar gecikti ki acaba
Anlamadim ki cnm neden bole bise oldu hamile kalmama uzulmedim ama adet olmayisima cok sinirleniyorum acaba korunmayi biraktigim icin vucudum tepki mi verio

Back