• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

DSC_0084.JPG
kızlar bu ne şimdi yaa

Reglme 2gun var bgn test yaptm sonuc tek cizgi tabi moralim sıfır hala bi sans var mi sizce heryere yazik cevap alip içimi rahatlatasim var ama olmicak yine galiba merhaba herkese bu arada :)
Reglme 2gun var bgn test yaptm sonuc tek cizgi tabi moralim sıfır hala bi sans var mi sizce heryere yazik cevap alip içimi rahatlatasim var ama olmicak yine galiba merhaba herkese bu arada :)

hayırlı olsun darısı başımıza tez zamanda

Canmm tebrik ederimmmmmm çok sevindimmmm.demiştim ben sana ama dimiiii..hadi darısı bana
canım ya memlekete gittiğim için bakamadım kk ya çok teşekkür ederim aklıma ilk şüpheyi sen düşürmüştün ilk senin mesajınla umutlanmıştın inşallah arkadaşım tez zamanda senden de aynı haberi bekliyorum senin durumun ne en son gelen bişey yoktu inşallah bebişin vardır ben bugün kan tahlili yaptırdım 95 e yükselmiş değerim doktor çok güzel dedi tabi artık başka doktora gidiyorum :KK12:

öyle valla canım gene biz senin gibi kontrollerimizi olalım önlemlerimizi alalım da gerisi allaha kalmış 7 ay sonra olması da bir çok insan için umut verici cnm... Peki ne kadar zaman korunmuştunuz canım?
canım ben 3 yıldır evliyim hatta önümüzdeki hafta yıl dönümümüz bize çok güzel bir hediye oldu :KK46: 7 aydır istiyoruz bebek ondan önce hiçbir şey kullanmadık geri çekilme ile dikkat ettik o kadar

canım ya memlekete gittiğim için bakamadım kk ya çok teşekkür ederim aklıma ilk şüpheyi sen düşürmüştün ilk senin mesajınla umutlanmıştın inşallah arkadaşım tez zamanda senden de aynı haberi bekliyorum senin durumun ne en son gelen bişey yoktu inşallah bebişin vardır ben bugün kan tahlili yaptırdım 95 e yükselmiş değerim doktor çok güzel dedi tabi artık başka doktora gidiyorum :KK12:[/QUOTEâCanm az önce foto paylaştım bende emin olamadım şaşkınım şu an

canım ya memlekete gittiğim için bakamadım kk ya çok teşekkür ederim aklıma ilk şüpheyi sen düşürmüştün ilk senin mesajınla umutlanmıştın inşallah arkadaşım tez zamanda senden de aynı haberi bekliyorum senin durumun ne en son gelen bişey yoktu inşallah bebişin vardır ben bugün kan tahlili yaptırdım 95 e yükselmiş değerim doktor çok güzel dedi tabi artık başka doktora gidiyorum :KK12:
Mesajı yazamadım galiba canım az önce foto paylaştım ovulasyon testi.Bende emin olamadım

Ay kizlar burasi nasil bir yer ya. Resmen insanda bagimlilik yapiyor. Temizlik yapiyorum ara verdigimde hemen buraya, yemek yapiyorum aralarda hemen burasi, gece burasiyla gozumu kapatiyorum sabah burasiyla gozumu aciyorum. Esim bile benden cok oradakilerle sohbet ediyorsun deyip dalga geciyor benimle:KK70:Ama yeni bir bebis haberini almak herseye degiyor. Insanin umudu daha da yukseliyor. Insallah insallah insallah herkes hamis olsun burada :anneadayı::nazar:
Bende de durum aynı. Eşim bi şey söylüyor ve benden tepki gelmeyince yine ne okuyorsun diyor :) kimseyle konuşamadıklarımızı sanırım burada konuşuyoruz. Herkesin düşüncesi aynı olduğu için birbirimizi anlıyoruz. Bu sayfanın uğruna ben de inanmaya başladım. İnşaallah tüm listenim karşısında hamiş yazar :)

Kızlar, ben bu ay adetin 4.günü doktora gittim ve doktor muayene esnasında geçen aydan bir yumurtan var, çatlamamış dedi. Nasıl dedim, doktor önemli değil dedi. Hormon testlerim de iyi çıktı. Hiçbir sorun yok. Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda?

Kızlar, ben bu ay adetin 4.günü doktora gittim ve doktor muayene esnasında geçen aydan bir yumurtan var, çatlamamış dedi. Nasıl dedim, doktor önemli değil dedi. Hormon testlerim de iyi çıktı. Hiçbir sorun yok. Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda?
Yumurta catlamadan kiste mi dönüşmüş yoksa büyümeden kalmış mı

Çok geçmiş olsun neden kasık ağrısı olmus acaba söylediler mi?
Yok cnm ya acil Dr u umursamadı hiç. Aklınca espri yaptı önce tatlımı isterim deyip bizi heyecanlandırdı sonra sakaydı dedi ya zor tuttum kendimi :( saol cnm seni tekrar burda görünce sevindim ya nerelerdeydin bakiimm

Back