- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.761
Canim o zaman bi doktora görün çünkü adetinin hiç gecikmedigini söylüyorsun ama epey gecikti bi doktor görse iyi olur benceKizlar hamile degilim ve bat yok
Canim korunmayı ne zamandır bıraktınAnlamadim ki cnm neden bole bise oldu hamile kalmama uzulmedim ama adet olmayisima cok sinirleniyorum acaba korunmayi biraktigim icin vucudum tepki mi verio
Cnm inaniyorum bi iki ay sonra hepimiz hamilelik hakkinda sohbet ediyo olacaz burda burasi bize sans getirsinümitleri kırmak yok, erkekler bazen fazla odunluk hormonu salgılıyor. boşveeer, koy önüne pozitif sonucu da görsün gününü :) Canım şaka maka, testini yap ki olumlu bir haber varsa sevinelim, aksi durumda (Allah korusun) çaresine bakarız. haydi güzel haberle gelirsin inş :)
Cnm ben bu ay biraktim daha ilk ayimdiCanim korunmayı ne zamandır bıraktın
Benimde adetlerim acayip duzenliydi.2i gunde muhakkak gelirdi fakat korunmayi biraktiktan 2 ay sonra bozuldu duzen.bir ay 2gun gec geliyor bi ay 2 gun erken. Zaten okuduklarima gore korunmayi birakinca vucut bu sekilde tepki verebiliyormus canim ama senin 7 gun olmus.bilemedim neden.ama bence test yaptin ya bugun yarin gelecek merak etme.benim oyle oluyor testi yapayim ertesi gun geliyorCnm inaniyorum bi iki ay sonra hepimiz hamilelik hakkinda sohbet ediyo olacaz burda burasi bize sans getirsin
Cnm ben bu ay biraktim daha ilk ayimdi
Hı o zaman gecikmesi normal canım benimde 2 ay öyle olduCnm inaniyorum bi iki ay sonra hepimiz hamilelik hakkinda sohbet ediyo olacaz burda burasi bize sans getirsin
Cnm ben bu ay biraktim daha ilk ayimdi
bnde öyle düşünüyorum adet düzeni bozuluyor korunmayı burakınca bnde de öyle oldu. Bu kaçıncı ayındı cnm korunmayı bırakalıAnlamadim ki cnm neden bole bise oldu hamile kalmama uzulmedim ama adet olmayisima cok sinirleniyorum acaba korunmayi biraktigim icin vucudum tepki mi verio
Beni de ekleyin . Bat 25 eylül
Kizlar hamile degilim ve bat yok
Valla biran once gelsin tkrar calismalara baslayalim ilk ay oldugu icin uzulmedim allahim insallah ekimde nasip edrrBenimde adetlerim acayip duzenliydi.2i gunde muhakkak gelirdi fakat korunmayi biraktiktan 2 ay sonra bozuldu duzen.bir ay 2gun gec geliyor bi ay 2 gun erken. Zaten okuduklarima gore korunmayi birakinca vucut bu sekilde tepki verebiliyormus canim ama senin 7 gun olmus.bilemedim neden.ama bence test yaptin ya bugun yarin gelecek merak etme.benim oyle oluyor testi yapayim ertesi gun geliyor
Beraberiz canim benimde bat yumurtlamaya gore 30 eylul ama periyoda gore 1 ekim. Beraberce bekleyelim. Bende henuz herhangi bir belirti yok. Sen ne durumdasinkızlar beni de ekleyin 9 gün kaldıbat:30 eylül
inşllh adet olmam
Cnm ben igdirdayim maalesef ne adam gibi bi hastane ne adam gibi bi doktor var kasimda ankaraya gitmeyi dusunuyorum orda gidicem cnmüzülmek yok canım, doktora göründün mü? bu kadar gecikmenin bir sebebi olmalı.
bende de bir belirti yok maalesef umutlanmak istemiyorum 1.5 yıldır bekliyorum inşllh artık bu ay gelsin bebişlerimizBeraberiz canim benimde bat yumurtlamaya gore 30 eylul ama periyoda gore 1 ekim. Beraberce bekleyelim. Bende henuz herhangi bir belirti yok. Sen ne durumdasin
Ilk ayimdi cnm bu aybnde öyle düşünüyorum adet düzeni bozuluyor korunmayı burakınca bnde de öyle oldu. Bu kaçıncı ayındı cnm korunmayı bırakalı
Insalah guzel haberle hep dewameder cnmAy kizlar burasi nasil bir yer ya. Resmen insanda bagimlilik yapiyor. Temizlik yapiyorum ara verdigimde hemen buraya, yemek yapiyorum aralarda hemen burasi, gece burasiyla gozumu kapatiyorum sabah burasiyla gozumu aciyorum. Esim bile benden cok oradakilerle sohbet ediyorsun deyip dalga geciyor benimleAma yeni bir bebis haberini almak herseye degiyor. Insanin umudu daha da yukseliyor. Insallah insallah insallah herkes hamis olsun burada
Çok geçmiş olsun neden kasık ağrısı olmus acaba söylediler mi?Dün gecenin 2sinde kasık ağrısından duramayıp acile gittik ilaç kullanmak için kan testi yaptılar ve 0.1 kocaman bi negatifi gördüm. Bata 1 hafta var ama hiç umudum kalmadı ya cok kötü oldum :'(
aynen ya benden sonra evlenenler bile kucağına aldı ve beni çok uzuyor bu durum...Ya anlamiyorum ki eskiden bu kadar cok insan hamile degil miydi yoksa benim mi dikkatimi cekmiyordu. Ben bebis istemeye basladiktan sonra etrafim hamile insanlarla doldu. Ama ben hala bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?