• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ümitleri kırmak yok, erkekler bazen fazla odunluk hormonu salgılıyor. boşveeer, koy önüne pozitif sonucu da görsün gününü :) Canım şaka maka, testini yap ki olumlu bir haber varsa sevinelim, aksi durumda (Allah korusun) çaresine bakarız. haydi güzel haberle gelirsin inş :)
Cnm inaniyorum bi iki ay sonra hepimiz hamilelik hakkinda sohbet ediyo olacaz burda burasi bize sans getirsin
Canim korunmayı ne zamandır bıraktın
Cnm ben bu ay biraktim daha ilk ayimdi

Cnm inaniyorum bi iki ay sonra hepimiz hamilelik hakkinda sohbet ediyo olacaz burda burasi bize sans getirsin

Cnm ben bu ay biraktim daha ilk ayimdi
Benimde adetlerim acayip duzenliydi.2i gunde muhakkak gelirdi fakat korunmayi biraktiktan 2 ay sonra bozuldu duzen.bir ay 2gun gec geliyor bi ay 2 gun erken. Zaten okuduklarima gore korunmayi birakinca vucut bu sekilde tepki verebiliyormus canim ama senin 7 gun olmus.bilemedim neden.ama bence test yaptin ya bugun yarin gelecek merak etme.benim oyle oluyor testi yapayim ertesi gun geliyor :KK48:

Benimde adetlerim acayip duzenliydi.2i gunde muhakkak gelirdi fakat korunmayi biraktiktan 2 ay sonra bozuldu duzen.bir ay 2gun gec geliyor bi ay 2 gun erken. Zaten okuduklarima gore korunmayi birakinca vucut bu sekilde tepki verebiliyormus canim ama senin 7 gun olmus.bilemedim neden.ama bence test yaptin ya bugun yarin gelecek merak etme.benim oyle oluyor testi yapayim ertesi gun geliyor :KK48:
Valla biran once gelsin tkrar calismalara baslayalim ilk ay oldugu icin uzulmedim allahim insallah ekimde nasip edrr

Ay kizlar burasi nasil bir yer ya. Resmen insanda bagimlilik yapiyor. Temizlik yapiyorum ara verdigimde hemen buraya, yemek yapiyorum aralarda hemen burasi, gece burasiyla gozumu kapatiyorum sabah burasiyla gozumu aciyorum. Esim bile benden cok oradakilerle sohbet ediyorsun deyip dalga geciyor benimle:KK70:Ama yeni bir bebis haberini almak herseye degiyor. Insanin umudu daha da yukseliyor. Insallah insallah insallah herkes hamis olsun burada :anneadayı::nazar:

Beraberiz canim benimde bat yumurtlamaya gore 30 eylul ama periyoda gore 1 ekim. Beraberce bekleyelim. Bende henuz herhangi bir belirti yok. Sen ne durumdasin
bende de bir belirti yok maalesef umutlanmak istemiyorum 1.5 yıldır bekliyorum inşllh artık bu ay gelsin bebişlerimiz

Ay kizlar burasi nasil bir yer ya. Resmen insanda bagimlilik yapiyor. Temizlik yapiyorum ara verdigimde hemen buraya, yemek yapiyorum aralarda hemen burasi, gece burasiyla gozumu kapatiyorum sabah burasiyla gozumu aciyorum. Esim bile benden cok oradakilerle sohbet ediyorsun deyip dalga geciyor benimle:KK70:Ama yeni bir bebis haberini almak herseye degiyor. Insanin umudu daha da yukseliyor. Insallah insallah insallah herkes hamis olsun burada :anneadayı::nazar:
Insalah guzel haberle hep dewameder cnm

Back