- 5 Mart 2015
- 83
- 49
- 88
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Kac gun gecikti sizinBen şuan kan verdim, sonuç bekliyorum hadi inşallah
İnş canım bakalım haber veririm :)Oyyy inşallah hamilesindir canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. :))
Gecikmedi sanırım, yani ben bu ay takip etmedim, ardaemre ile aynı anda olacaktık, o oldu, sanırım bugün bat. Gelen giden yokKac gun gecikti sizin
Hayırlısı olsun insallah hamilesindirKızlar benim bu gün içimde garip hisler var sanki bir his hamileyim diyor ve sabah ovülasyon testi Yaptım bata 3 gün var ve kopkoyu iki çizgide dün bukadar koyu değildi yarın sabah ilkidrarla gebelik testi yapıcam inşaallah görürüm o ikinciçizgiyi
Benim bat 2 eylül inşallah bu ay çift çizgiyi görürüzMeraba kizlarrrrrr :) eylul icin bende varim bat : 5 eylül Rabbim isteyen herkese nasip etsin sagliklica insallah
listeye ekledim20 eylul yeni donem daha bugun basladi
canım çoğunlukla dediğin gibi. ama benim yum tarihim 11.gün mesela. bazı bünyelerde erken olabiliyor.Adet bittigi ilkgun iliski bide adet sonrasi 12. 13. 14 .15. Gunler iliski yada 5 gunluk cinsel perhiz sonrasi iliski ve gebelik insallah
ekledim, uğurlu gelmesini dilerim.Beni de ekleyin lütfen. Bat 12 Eylül.
canım okuyunca nasıl heyecan yaptım anlatamam. inşallah listemize yarın senden gelen haberle ilk hamişimizi yazarızKızlar benim bu gün içimde garip hisler var sanki bir his hamileyim diyor ve sabah ovülasyon testi Yaptım bata 3 gün var ve kopkoyu iki çizgide dün bukadar koyu değildi yarın sabah ilkidrarla gebelik testi yapıcam inşaallah görürüm o ikinciçizgiyi
korkmak yok canım, hepimiz burada birbirimiz için duacıyız. inşallah yarın senden de müjdeyi alalım. merakla bekliyoruzKızlar adetim 6-7 gün geçti deniz tatilindeydim test yoktu otelde, daha dün tatilden döndüm şimdi de yapmaya korkuyorum umitlendim ya çıkmazsa diyeggeçtiğimiz nisan ayında düşük yaptım daha günüm geçmeden gebelik testiyle oogrenmistim şimdi de korkuyorum
hoşgeldiiin. ekledim seni de. bu ay listemiz süper. herkese uğur ve bebiş getirsin inş.Meraba kizlarrrrrr :) eylul icin bende varim bat : 5 eylül Rabbim isteyen herkese nasip etsin sagliklica insallah
kırmızıları görene kadar umut vaaarGecikmedi sanırım, yani ben bu ay takip etmedim, ardaemre ile aynı anda olacaktık, o oldu, sanırım bugün bat. Gelen giden yokolsa da çalışmalara başlasam hemen.. Bu arada koca negatifi gördüm
canım liste süper olmuş inan içim çok ısındı orada hamile yazmasını bekliyorum yarın inşaallah ama olmazsa da bidaha ki aya umutlar devam vazgeçmek yok değil milisteye ekledimuğurlu gelsin inş.
canım çoğunlukla dediğin gibi. ama benim yum tarihim 11.gün mesela. bazı bünyelerde erken olabiliyor.
ekledim, uğurlu gelmesini dilerim.
canım okuyunca nasıl heyecan yaptım anlatamam. inşallah listemize yarın senden gelen haberle ilk hamişimizi yazarız
korkmak yok canım, hepimiz burada birbirimiz için duacıyız. inşallah yarın senden de müjdeyi alalım. merakla bekliyoruz
hoşgeldiiin. ekledim seni de. bu ay listemiz süper. herkese uğur ve bebiş getirsin inş.
kırmızıları görene kadar umut vaaar
tesekkur ederim canim bu ay hepimiz icin cift cizgili olur umarim :)listeye ekledim
hiçbir zaman yok canım bende heyecanla bekliyorum bu ayın bitmesiniC
canım liste süper olmuş inan içim çok ısındı orada hamile yazmasını bekliyorum yarın inşaallah ama olmazsa da bidaha ki aya umutlar devam vazgeçmek yok değil mi
C
canım liste süper olmuş inan içim çok ısındı orada hamile yazmasını bekliyorum yarın inşaallah ama olmazsa da bidaha ki aya umutlar devam vazgeçmek yok değil mi
Inşallah bu ay bu listedeki herkes hamis olurBenim bat 2 eylül inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz
olsun canım bozma moralini kaç aydır deniyorsun?Ben bugün adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?