• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

yeni evliysen sıkıntı yok. ilk elin günahı olmaz hesabı:)benim de bu aydan ümidim yok çünkü yumurtlamadan 4 gün önce ve 2 gün sonrasına kadar ilişki olmadı. yine de kısmet adetten sonra ve önce kalanları da duyuyor, okuyoruz.ama tarih olarak gelecek ay da olsa eylül hamişi olabilirim:)

yeni adet tarihini yaz o zaman listenin sonuna eklesin konu sahibemiz:)

İnş canım
yeni evliysen sıkıntı yok. ilk elin günahı olmaz hesabı:)benim de bu aydan ümidim yok çünkü yumurtlamadan 4 gün önce ve 2 gün sonrasına kadar ilişki olmadı. yine de kısmet adetten sonra ve önce kalanları da duyuyor, okuyoruz.ama tarih olarak gelecek ay da olsa eylül hamişi olabilirim:)
İnş canm ya çok heyecanli beklemek :) bu yumurtlama dönemine dikkat etmek lazım sanırım :) tam bilgim yok benm de tecrübesiZlik

merhaba bayanlar ben de 1 yıllık evliyim yeni başladık çalışmalara çok heyecanlıyım. inş.kısa sürede hepimize nasip olur önerebileceğiniz şeyleri paylaşırsanız sevinirim

ardaemre ardaemre canım senin ki tane paşa var herhalde bu 3. mü olacak??bir de kaç aydır deniyorsun bu ara tarihe takıldım ben:/

İnşallah bu ay bende çok umutluyum 1 yıllık evliyiz ama olmadı bi türlü

Hepimizde farklı değişimler var aslında. Benim de 18 yıldır hiç şaşmayan reglim 3 aydır sapıttı. Iki ay gecikti , bu ay erken oldu. Doktor buna hazırlanma süreci olarak bakmamı söyledi. Yani vücut hamişlik için yapılandırma aşamasında :)
Burada yazışmak ve birbirimizi anlayabilmek çok iyi geliyor dediğin gibi. Umarım bu ay her şey yolunda gider ve herkes mucizesini göbişe yerleştirir :)
ben de varım normalde bat 12 eylul ama benım de 20 yıldır hiç şaşmayan adetım 3 aydır sapıttı hatta o kadar sapıttı kı ıkı keresınde ılac kullanarak anca geldı.

ada_aras ada_aras insallah dedigin gibi bu ay guzel haberleri beraber veririz:KK200: bu ay ilk denemem benim senindemi ilk yoksa:eek: test icin biraz degil cooook erken ama meraktan yerimde duramiyorum:KK49: ve beeen hemsireyim:KK54: hocalarim duysa bu kadar erken test yapmak istedigimi afaroz ederler beni:KK73:

Back