- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
Canım yeni evliyim ben ilk defa denedik :) adetten sonra devam artık :) Moralimi bozmadım inş eylülde hamiş oluruzolsun canım bozma moralini kaç aydır deniyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yeni evliyim ben ilk defa denedik :) adetten sonra devam artık :) Moralimi bozmadım inş eylülde hamiş oluruzolsun canım bozma moralini kaç aydır deniyorsun?
İnş canm ya çok heyecanli beklemek :) bu yumurtlama dönemine dikkat etmek lazım sanırım :) tam bilgim yok benm de tecrübesiZlikyeni evliysen sıkıntı yok. ilk elin günahı olmaz hesabı:)benim de bu aydan ümidim yok çünkü yumurtlamadan 4 gün önce ve 2 gün sonrasına kadar ilişki olmadı. yine de kısmet adetten sonra ve önce kalanları da duyuyor, okuyoruz.ama tarih olarak gelecek ay da olsa eylül hamişi olabilirim:)
İnş canım
İnş canm ya çok heyecanli beklemek :) bu yumurtlama dönemine dikkat etmek lazım sanırım :) tam bilgim yok benm de tecrübesiZlik
BAT larımız aynıymış:)belki mutlu haberi birlikte veririz.ama test için biraz erken sankisen kaç aydır deniyorsun canım senin de mi ilk ay yoksa?Bat'a 8 günüm var okadar heyecanliyimki test yapsam mi acaba meraktan ölücem yoksa
sen kaç aydır istiyorsun canımbende katıldım aranıza
sen kaç aydır istiyorsun canım
Evet CNm ıkı oğlum var 6 ve 4 Yaşında ıkısınede 3.ayda hamile kaldım spiral vardı çıkaralı bu 3ay oldu bakalım kısmet artık ne zaman olucakardaemre canım senin ki tane paşa var herhalde bu 3. mü olacak??bir de kaç aydır deniyorsun bu ara tarihe takıldım ben:/
Evet CNm ıkı oğlum var 6 ve 4 Yaşında ıkısınede 3.ayda hamile kaldım spiral vardı çıkaralı bu 3ay oldu bakalım kısmet artık ne zaman olucak
ben de varım normalde bat 12 eylul ama benım de 20 yıldır hiç şaşmayan adetım 3 aydır sapıttı hatta o kadar sapıttı kı ıkı keresınde ılac kullanarak anca geldı.Hepimizde farklı değişimler var aslında. Benim de 18 yıldır hiç şaşmayan reglim 3 aydır sapıttı. Iki ay gecikti , bu ay erken oldu. Doktor buna hazırlanma süreci olarak bakmamı söyledi. Yani vücut hamişlik için yapılandırma aşamasında :)
Burada yazışmak ve birbirimizi anlayabilmek çok iyi geliyor dediğin gibi. Umarım bu ay her şey yolunda gider ve herkes mucizesini göbişe yerleştirir :)