- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.321
Amiiin CNm amiin benim ki simdi 3 yasinda senin ki bir bakmissin koca bebek olmus bicir bicir sana laf yetiştiriyorCanım yaaa çok Saol cvbin için çok tesekkur ederim
Allahım kavustursun inşallah.
Lekelenme cok korkulacak bir durum degil buyuk ihtimal yerleşmedir iyice sıkı sıkı tutunsun bakalım kuzucukCoook Hakliisn CNm varlıkları öğrenir öğrenmez annelik şefkati telaşı korkusu hep bizimle oluyor ve artarakta devam ediyor :) fkt doguma kadar boyle lekenmesi olan kadınlar oluyormuş senin ki kanama mı lekelenme gibi mı
Ayyy inş yaa allahım o günleri gösterir inş.Amiiin CNm amiin benim ki simdi 3 yasinda senin ki bir bakmissin koca bebek olmus bicir bicir sana laf yetiştiriyorBizde ikinciye bir an once kavuşuruz ins bir yıldır bekliyoruz
Olabilir CNm uyku hali cok oluyor senin de degerin baya yuksek alametler başlaması lazım iki haftaya kalmaz mide bulantiisi da baslar bazı gebelerde olmuyor umarım sende de olmaz :) yalnız o bebegi insan sabırla aşkla bekliyorda sonra hamile kaliyr ya mide bulantiisi bile hosuna gidiyor insanın ya onun varlığına iyi olduguna işaret cunkuAyyy inş yaa allahım o günleri gösterir inş.
Size de bi an önce tekrar bu duyguyu tattirsin inş. Ben buraya msji yazdım sonra bi uyumusum ki daha yarım saat önce kalktim.hiç huyum değildir. Hamilelikten mi acaba. Birde arkadaşın biri sormuş bende de ani usume ve ateş basması oluo.
Olabilir CNm uyku hali cok oluyor senin de degerin baya yuksek alametler başlaması lazım iki haftaya kalmaz mide bulantiisi da baslar bazı gebelerde olmuyor umarım sende de olmaz :) yalnız o bebegi insan sabırla aşkla bekliyorda sonra hamile kaliyr ya mide bulantiisi bile hosuna gidiyor insanın ya onun varlığına iyi olduguna işaret cunkuoglumda 7. Ayda pozitifi görmüştük dunyanın en guzel haberiydi [/QU gelsinde sağlıklı sıhhatli allahın izniyle dayanirim herseye. Ama inş migde bulantısı olmaz çalışıyorum çünkü baya zor olur. Hayırlısı bakalimm. Ben 14 aylik evliyim. bu ay ilk denememizdi. Rabbim bekletmedi bizi verdi melegimizi.
bos yere test yaptirip durmakta istemiyorum aslinda ondan birazda yapmayim dedim ama cnm yarinda olmazsa bi daha bakiyimIdrar da gec çıkabilir ztn baksana bazı hamile arkadaşların testleri hala silik yarın tekrar dene istersen Yada direk kan testi yaptir
inşallah öyledir çok heycanlıyım hem içimi rahatlatıyortm ağrım yok bir şey olsa ağrım olurdu diyorum bi yandan da lekeyi görünce korkuyorumLekelenme cok korkulacak bir durum degil buyuk ihtimal yerleşmedir iyice sıkı sıkı tutunsun bakalım kuzucuk
CNm sen yanlış anladın ben senin için dedim tAbiki paylaşıcaz dertleşicez ama inan bana 3 gebeligimdede ne kadar kafama taktıysam okadar olmadı o yuzden sana oyle yazdım rahatla bıraz die senı üzmek istemedim kusura bakmaBana heycnli ve sbrsz oldugumu soyleyen insanlrda benle ayni zmanda test yapti ve ben bu ay doktorum iki kre yumurtlamssn hc bi skntn yok ddg icn bu kdr heycnlndm bunuda sze yanstmsm heycnmdan boyle tpkilrle karslscksam yazmam ztn bdha insann hevesi krlyo dogal olarak
Canım hamilesin kurban olduğum Rabbimin hikmetinden sual olunmaz dün ben seni hamile olarak Hatırladığım için kendine dikkat et yazmıştım içime doğmuş demekki benim bata 4 gun kala 10.59 du var dedi doktor bat gunün ne zamandıSizce 178 değeri hamilelik gösterir mi inanin beynim durdu 24 saattir uyumuyorum
Kizlar yarin doktora gitcem lekelenmem devam ediyor dua edin guzel guzel sonuclarla geleyimm
Bunlar baya nazli dur bakalım gelecek ins bizim meleklerimiz de senin kaçıncı ay bu ay ?
Hamile degilsem bende olsam da yeni aya başlasam artıkHomely_angel
Kizlar ya ben bu gunde olmadim 4 gun gecti idrar testi negatifti 14 unde acaba yanlis olabilir mi
Kizlar bu oglen yaptigim test koymustum bamyoya aksam eve gelince baktim boyle ama sizce nedir bu
26 Eylül mü yani?Benı de ilave edın Bat 26 ağustos
Bana heycnli ve sbrsz oldugumu soyleyen insanlrda benle ayni zmanda test yapti ve ben bu ay doktorum iki kre yumurtlamssn hc bi skntn yok ddg icn bu kdr heycnlndm bunuda sze yanstmsm heycnmdan boyle tpkilrle karslscksam yazmam ztn bdha insann hevesi krlyo dogal olarak
Canım hamilesin kurban olduğum Rabbimin hikmetinden sual olunmaz dün ben seni hamile olarak Hatırladığım için kendine dikkat et yazmıştım içime doğmuş demekki benim bata 4 gun kala 10.59 du var dedi doktor bat gunün ne zamandı
Arkadaslar kizkardesim doğumunun yaptı sağlık durumu iyi, psikolojisi haliyle çok bozuk. Bebeğimizi gördük Allahım böyle güzel bir bebek olamaz. Allah rahmet eylesin minigimize. Destekleriniz dualariniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizlerden.
Bu arada nasıl bir şey bilemiyorum ama biliyorsunuz prolaktin ve TSH değerlerim yüksekti ve ilac kullaniyordum. Sizler ilaç kullanırken hamile olma ihtimaline karşı bu ay TSH, prolaktin ve beta hcg testleri yaptirmami tavsiye etmiştiniz.
TSH 3.97 den 3.30 a düşmüş. Prl 38 den 10 a düşmüş ve beta hcg sonucu 178. ..
Sanırım ben hamile yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?