Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Lekelenme cok korkulacak bir durum degil buyuk ihtimal yerleşmedir iyice sıkı sıkı tutunsun bakalım kuzucuk

Amiiin CNm amiin benim ki simdi 3 yasinda senin ki bir bakmissin koca bebek olmus bicir bicir sana laf yetiştiriyor Bizde ikinciye bir an once kavuşuruz ins bir yıldır bekliyoruz
Ayyy inş yaa allahım o günleri gösterir inş.
Size de bi an önce tekrar bu duyguyu tattirsin inş. Ben buraya msji yazdım sonra bi uyumusum ki daha yarım saat önce kalktim.hiç huyum değildir. Hamilelikten mi acaba. Birde arkadaşın biri sormuş bende de ani usume ve ateş basması oluo.

Olabilir CNm uyku hali cok oluyor senin de degerin baya yuksek alametler başlaması lazım iki haftaya kalmaz mide bulantiisi da baslar bazı gebelerde olmuyor umarım sende de olmaz :) yalnız o bebegi insan sabırla aşkla bekliyorda sonra hamile kaliyr ya mide bulantiisi bile hosuna gidiyor insanın ya onun varlığına iyi olduguna işaret cunku oglumda 7. Ayda pozitifi görmüştük dunyanın en guzel haberiydi

CNm sen yanlış anladın ben senin için dedim tAbiki paylaşıcaz dertleşicez ama inan bana 3 gebeligimdede ne kadar kafama taktıysam okadar olmadı o yuzden sana oyle yazdım rahatla bıraz die senı üzmek istemedim kusura bakma

Arkadaslar kizkardesim doğumunun yaptı sağlık durumu iyi, psikolojisi haliyle çok bozuk. Bebeğimizi gördük Allahım böyle güzel bir bebek olamaz. Allah rahmet eylesin minigimize. Destekleriniz dualariniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizlerden.

Bu arada nasıl bir şey bilemiyorum ama biliyorsunuz prolaktin ve TSH değerlerim yüksekti ve ilac kullaniyordum. Sizler ilaç kullanırken hamile olma ihtimaline karşı bu ay TSH, prolaktin ve beta hcg testleri yaptirmami tavsiye etmiştiniz.
TSH 3.97 den 3.30 a düşmüş. Prl 38 den 10 a düşmüş ve beta hcg sonucu 178. ..
Sanırım ben hamile yim

Sizce 178 değeri hamilelik gösterir mi inanin beynim durdu 24 saattir uyumuyorum
Canım hamilesin kurban olduğum Rabbimin hikmetinden sual olunmaz dün ben seni hamile olarak Hatırladığım için kendine dikkat et yazmıştım içime doğmuş demekki benim bata 4 gun kala 10.59 du var dedi doktor bat gunün ne zamandı

Burada herkes birbirine yardım etmek istiyor aslında. ve eğer stres sıkıntı yaparsan, bu durum hamile kalmaya en büyük engel. Her şey yolunda bile olsa, kafanda sadece bu fikirle hareket edersen başarısız oluyorsun maalesef. O yüzden biraz rahatla, başka şeylerle zaman geçirmeye çalış. sonra da inşallah güzel haberleri vereceksin zaten

Canım. Bat 15 eylul ...
Ama ben 1 gün dqha üstüne koymak istedim ve buraya 16 eylül yazmıştım. Geçen ay 3 gün gecikip bide üstüne idrar testi pozitif çıkınca çok umutlanmistim olmamıştı. Bu sefer ben de inanamiyorum çünkü Prl 38 idi ve ovulasyondan sonra durumu öğrenmiştik. Bilmiyorum aklım çok karışık.

Canım kız kardeşinin ve hepinizin tekrar tekrar başı sağ olsun. Allah' ım dayanma gücü versin. Nasıl zordur düşünemiyorum bile ama umarım en kısa zamanda kendini toparlar ve sağlıklı bebişleri olur.

Seni de çok çok tebrik ederim. belki böyle bir durumda sevinemedin bile ama Yüce Rabbim nasıl yazarsa onu yaşıyoruz. Sağlıkla doğsun minişin, upuzun ömrü olsun inşallah. Kendine çok dikkat et, minişimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…