- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.301
Benim de oglum da oyle oldu CNm 5 haftalıkti kese gözükmedi ya gec döllenme Yada dis gebelik dedi o iki hafta nasıl zor geciyor ama telaş yapma bazen gec görünüyor gec oluşuyor benim 7. Hafta da gözüktü 9. Hafta da kalp atışı duyulmuştuYenigelin bu kadar strese bunaltiya adrt bile görmezsin sölim temmuzda öyle oldum hamileym su belirti bu belirti adet olamadim doktora gitiin gebelil yok bişi yok rahatla biraz seni cok gergin ve sabirsiz görüyorum dikkat et , zamana birak gevse en iyi yolu bu :)
Bu arada yeni hamile olan arkadaşlar tebrikler , kirmziilari gören arkadaşlara dua ediyorum inş birdahiki severe umut olmasa yaşanmaz ki gecen adetm de bende cok aglamiştim anliyorum .
Bebegim küçük herhalde kesesi daha gözükmedi hayirlisiyla 10 gün sonra bi gözükse ya hamile kalmak için ugrasiyoruz birde ondan sonra farklı sıkıntılar eeyler cıkıyor hepside farklı ya
Coook Hakliisn CNm varlıkları öğrenir öğrenmez annelik şefkati telaşı korkusu hep bizimle oluyor ve artarakta devam ediyor :) fkt doguma kadar boyle lekenmesi olan kadınlar oluyormuş senin ki kanama mı lekelenme gibi mıAmin insallah canim benim ben cok heycan yapiyorum
Idrar da gec çıkabilir ztn baksana bazı hamile arkadaşların testleri hala silik yarın tekrar dene istersen Yada direk kan testi yaptirKizlar ya ben bu gunde olmadim 4 gun gecti idrar testi negatifti 14 unde acaba yanlis olabilir mi
Coook Hakliisn CNm varlıkları öğrenir öğrenmez annelik şefkati telaşı korkusu hep bizimle oluyor ve artarakta devam ediyor :) fkt doguma kadar boyle lekenmesi olan kadınlar oluyormuş senin ki kanama mı lekelenme gibi mı
Canim lekelenmen nasil kirmizi gibimi pembe mi akinti tarzinda mi ?Kizlar yarin doktora gitcem lekelenmem devam ediyor dua edin guzel guzel sonuclarla geleyimm
Kahverengi lekelenme canimCanim lekelenmen nasil kirmizi gibimi pembe mi akinti tarzinda mi ?
TesekkurlerCanım bat regl günü kanamanın başlıyıcagı gün demek
Insallah bebis saglikli bir sekilde yerine yerlesiyordur canim sikma canini benim bildigim yerlesmede cok uzun surmuyor ve pembe ve acik kahve oluyor. Hayirlisi olsun canim.Kahverengi lekelenme oluyo o da afedersiniz buyuk abdest yaparken oluyor
Insallah cnm bnm bakalim gecen pazar keseyi gkrduk insallah yarinda bebegimizi gorme sansimiz olurInsallah bebis saglikli bir sekilde yerine yerlesiyordur canim sikma canini benim bildigim yerlesmede cok uzun surmuyor ve pembe ve acik kahve oluyor. Hayirlisi olsun canim.
Merhabalar ben araniza yeni katildim 7 yillik evliyim ve coook cocuk sahibi olmak istiyoruz hayirlisiyla Allah isyeyen hic kimseyi mahrum etmesin insallah...inşallah canm alllahm herkese o annelık duygusnu yasatsın ..bende bebek ıstıyorum artık
Senin durumunda hic yadirganacak birşey yok normal bu yasadiklarin beklenen biraey var hepimiz gectik o yollardan canim benim sana tepki gosterenlerdw dahil olmak uzere hepimizin bir amaci var oda evde dusunup oylemiydi boylemiydi diye kendimizi yemektense burada paylasip rahatlamak. Herzaman yaz duygusalliga baglama boşver rahat ol. Duymak istedigimiz devamli olumlu seyler cunku oyuzden buraya yaziyoruzBana heycnli ve sbrsz oldugumu soyleyen insanlrda benle ayni zmanda test yapti ve ben bu ay doktorum iki kre yumurtlamssn hc bi skntn yok ddg icn bu kdr heycnlndm bunuda sze yanstmsm heycnmdan boyle tpkilrle karslscksam yazmam ztn bdha insann hevesi krlyo dogal olarak
Bana heycnli ve sbrsz oldugumu soyleyen insanlrda benle ayni zmanda test yapti ve ben bu ay doktorum iki kre yumurtlamssn hc bi skntn yok ddg icn bu kdr heycnlndm bunuda sze yanstmsm heycnmdan boyle tpkilrle karslscksam yazmam ztn bdha insann hevesi krlyo dogal olarak
Tskkr edrm hssttklrmi soyldn :)Senin durumunda hic yadirganacak birşey yok normal bu yasadiklarin beklenen biraey var hepimiz gectik o yollardan canim benim sana tepki gosterenlerdw dahil olmak uzere hepimizin bir amaci var oda evde dusunup oylemiydi boylemiydi diye kendimizi yemektense burada paylasip rahatlamak. Herzaman yaz duygusalliga baglama boşver rahat ol. Duymak istedigimiz devamli olumlu seyler cunku oyuzden buraya yaziyoruz
Rica ederim canim o bekleme surecini biz cok kafaya takip kendimizi yipratiyoruz oluyor boyle seyler ben simdi anlıyorum daha bir oglum var 17 aylik burda ogrendim hamileligimi ne gunlerdi ama olana kadar neler gecirdik bi topikte.. simdi sira sizde gelecek bebisler stressiz bekleyin kizlarTskkr edrm hssttklrmi soyldn :)
en Köse'de sanki var gibi hayalet cizgi istiyr muydunuz CNm bebegin daha ufak ama Bi yandan da guzel olur beraber büyürlerKizlar bu oglen yaptigim test koymustum bamyoya aksam eve gelince baktim boyle ama sizce nedir bu
Canım yaaa çok Saol cvbin için çok tesekkur ederimAA hamilerin CNm hemde 5 haftalık oglumda bende ilk teste oyle çıkmıştı 546 idihadi bakalım saglicakla al kucağına
Ne demek CNm tabiki paylaşakcaksin anlatacaksın birlikte kafa yorucaz sevinecez buranın amacı da bu ztn sen kimseye alınma CNm inan herkes burada birbirini rahatlatmak icin Birşeyler yazıyorBana heycnli ve sbrsz oldugumu soyleyen insanlrda benle ayni zmanda test yapti ve ben bu ay doktorum iki kre yumurtlamssn hc bi skntn yok ddg icn bu kdr heycnlndm bunuda sze yanstmsm heycnmdan boyle tpkilrle karslscksam yazmam ztn bdha insann hevesi krlyo dogal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?