- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.243
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de lekelenmeler arttı canım, pembelikler de daha kırmızı artık başka ağrı sızı yok.Homely_angel kuzu sende durumlar ne ben adet olmadım ama lekelenme geliyo sanırım olacam ve cok acayip belim agriyo ta popoma kadar
Sabah bir başka marka da yap canım, daha net görürsün.Kzlar adtme 4 gun var predctor test yaptm beyaz hayalet czgyi gordum esimd gordu ama o onun altnda olan czg olblr dyo
Kızlar hamileyimmmm
Maalesef var canım, tam başlamadı ama kırmızılılar arttı. Bu başlık Eylül olsa da biz devam edicez merak etme hepimiz müjdeleri burada vericez.Homely_angel CNm ya ins sende hamilesindir henuz artış yok dimi kırmızılarda .? . Ayrıca bu başlık cok guzel bende buradan müjdeli haberi vereceğim gunü umutla bekliuorm
Hayırlısı buymuş demek can sıkmak yok Meleğin sana nazlanıyor annesiBende de lekelenmeler arttı canım, pembelikler de daha kırmızı artık başka ağrı sızı yok.
Bence bunlar bebişin ayak sesleri :)abid sbh ilk idrarm dgl evd bi test daha var ucuzlardan onu mu yapsam sbh ilk idrarla bide gogus ucumda svlci gbi sylr ckti mavi damarlar belrgnlsti yumurtlamamdan beri sag kasgmda agri ve seyirmeler dvm etti vct ısımda gun icnde 37.1 37.2 oluyo genelde bu ay svlcemd ckmadı adtm yaknlsnc ckardi aslnda ama karnmda agryo
Öyle galiba, bakalım yarın eşimin sonuçları da bir çıksın, onları merak ediyorumHayırlısı buymuş demek can sıkmak yok Meleğin sana nazlanıyor annesi
İnsllah ya yarn bdha test yapcm :)Bence bunlar bebişin ayak sesleri :)
Inanki benimde her istedigim hep gec olur. Cok sanssizimdir genelde. Ama bebegim beni merakta birakmadi. Ay cok sukurr. Bir de bir kac hafta gecse sağlıkli iyi oldugunu buyudugunu gorsem de rahatlasam. Umarim bir an once hamile kalirsin. Resimleri paylascam en yakin zamandaaaYerim ben onu, büyümüş hallerini ve fotolarını bekliyoruz :) Umudum devam ediyordu da canım, tuvalete gidince pembelikler var peçetede. Hayırlısı bakalım, benim genelde her istediğim biraz gecikmeli olur :)
Bunlar baya nazli dur bakalım gelecek ins bizim meleklerimiz de senin kaçıncı ay bu ay ?Maalesef var canım, tam başlamadı ama kırmızılılar arttı. Bu başlık Eylül olsa da biz devam edicez merak etme hepimiz müjdeleri burada vericez.
Ins Bi sorun yoktur CNm saglicakla alırsın kucağına yavrunuKizlar yarin doktora gitcem lekelenmem devam ediyor dua edin guzel guzel sonuclarla geleyimm
Amin insallah canim benim ben cok heycan yapiyorumIns Bi sorun yoktur CNm saglicakla alırsın kucağına yavrunu