- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.341
Canlarim benim Allah razı olsun sizlerden. O kadar yalnız kalıyorsun ki hemen size koşup derdimi paylaşmak istedim. Destekleriniz icin çok teşekkürler. .. Tabii hiç sevinemedim. .. kimseye de söyleyemem bir müddet. .. hele kizkardesim asla....
Şimdi kardeşim de böyle olunca insan iyice pimpirikleniyor söyle ki TSH yine yüksek hocama gitmelisin ancak yoğunluk dolayısıyla bayramdan sonraya randevu veriyorlar. Bu dönemde ilaç kullanmamak bebeğe zarar verir mi acaba birde Prl için dostinex almıştım o zarar vermiş midir. Ne bileyim herseyi kafama takiyorsun artık. ..
Sizlerde üzülmeyin lütfen Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize.
Bu arada arda emre, sen şimdi yeniden yaptir testi çünkü bat geçmiş. Bence o 100 üzerine çıkmıştır
Şimdi kardeşim de böyle olunca insan iyice pimpirikleniyor söyle ki TSH yine yüksek hocama gitmelisin ancak yoğunluk dolayısıyla bayramdan sonraya randevu veriyorlar. Bu dönemde ilaç kullanmamak bebeğe zarar verir mi acaba birde Prl için dostinex almıştım o zarar vermiş midir. Ne bileyim herseyi kafama takiyorsun artık. ..
Sizlerde üzülmeyin lütfen Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize.
Bu arada arda emre, sen şimdi yeniden yaptir testi çünkü bat geçmiş. Bence o 100 üzerine çıkmıştır
Son düzenleme: