• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canlarim benim Allah razı olsun sizlerden. O kadar yalnız kalıyorsun ki hemen size koşup derdimi paylaşmak istedim. Destekleriniz icin çok teşekkürler. .. Tabii hiç sevinemedim. .. kimseye de söyleyemem bir müddet. .. hele kizkardesim asla....

Şimdi kardeşim de böyle olunca insan iyice pimpirikleniyor söyle ki TSH yine yüksek hocama gitmelisin ancak yoğunluk dolayısıyla bayramdan sonraya randevu veriyorlar. Bu dönemde ilaç kullanmamak bebeğe zarar verir mi acaba birde Prl için dostinex almıştım o zarar vermiş midir. Ne bileyim herseyi kafama takiyorsun artık. ..

Sizlerde üzülmeyin lütfen Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize.

Bu arada arda emre, sen şimdi yeniden yaptir testi çünkü bat geçmiş. Bence o 100 üzerine çıkmıştır

Son düzenleme:
Canlarim benim Allah razı olsun sizlerden. O kadar yalnız kalıyorsun ki hemen size koşup derdimi paylaşmak istedim. Destekleriniz icon çok teşekkürler. .. Tabii hiç sevinemedim. .. kimseye de söyleyemem bir müddet. .. hele kizkardesim asla....

Şimdi kardeşim de böyle olunca insan iyice pimpirikleniyor söyle ki TSH yine yüksek hocama gitmelisin ancak yoğunluk dolayısıyla bayramdan sonraya dandik veriyorlar. Bu dönemde ilaç kullanmamak bebeğe zarar verir mi acaba birde Prl için dostinex almıştım o zarar vermiş midir. Ne bileyim herseyi kafama takiyorsun artık. ..

Bu arada arda emre, sen şimdi yeniden yaptir testi çünkü bat geçmiş. Bence o 100 üzerine çıkmıştır
Kuzum benim bat yarın ama bugun doktora gitsemmi die düşünüyorum

Canlarim benim Allah razı olsun sizlerden. O kadar yalnız kalıyorsun ki hemen size koşup derdimi paylaşmak istedim. Destekleriniz icon çok teşekkürler. .. Tabii hiç sevinemedim. .. kimseye de söyleyemem bir müddet. .. hele kizkardesim asla....

Şimdi kardeşim de böyle olunca insan iyice pimpirikleniyor söyle ki TSH yine yüksek hocama gitmelisin ancak yoğunluk dolayısıyla bayramdan sonraya dandik veriyorlar. Bu dönemde ilaç kullanmamak bebeğe zarar verir mi acaba birde Prl için dostinex almıştım o zarar vermiş midir. Ne bileyim herseyi kafama takiyorsun artık. ..

İlaçlar konusunda bilgim yok ki, yardımcı olabilsem keşke. Ama bu durumdayken, yani hem ilaç kullanma hem de tsh yüksekken doktora daha erken gitmen iyi olabilir. Çok yoğun da olsa bu özel bir durum diye aradan alamıyorlar mı? ya da başka bir doktor?

Benim bir dusugum var ve riskli bir durum olanilir. Hocam çok iyi bir doktor onu birakmiyor um ancak devlet hastanesi olunca aradan felan almıyorlar maalesef. Off bilemiyorum ki ne yapsam

Adetime 8 gun varken kan tahilili yaptirmistim 1.20 cikmisti oyuzden umutlu degilim ama hasta olucaksam ilk defa goguslerim sismiyor ve acimiyor normal gorunuyor

kızlar mrb ben sabah sonuçlar için gittim dr a evet kesin hamileyim :KK200::anneadayı: beta hcg dün de yazmıştım 570 çıktı. dr henüz çok yeni yarın tekrar kan vermeye gel dedi. sadece folik asit yazdı. birde idrar yollarım enfeksiyonlu çıktı ona da ilaç yazdı. kullan bi sakıncası olmaz dedii. bilmiyorumm kullansam mı kii.

Kizlar ya ben bu gunde olmadim 4 gun gecti idrar testi negatifti 14 unde acaba yanlis olabilir mi
Benim de 5 gün geçti adetim.SAbah test yaptım hayalet çizgi bile yok.Kendim adına benim testimin yanlış olduğunu düşünmüyorum.Mayıstan beri adet olamama sıkıntısı yaşıyorum.İnşallah senin kanda çıkar.

Kizlar acaba neden benim goguslerim sismedi bu sefer ya kafayi yiycem ilk defa yasiyorum bole biseyi ama kasiklaarimda agri var off simdi ecaneden adetten 4 gun oncesi test istedim 26 agustos hasta olmam lazim ama hic bi belirti yok bende :( 8 gun oncede beta 1.20 cikti

Kizlar acaba neden benim goguslerim sismedi bu sefer ya kafayi yiycem ilk defa yasiyorum bole biseyi ama kasiklaarimda agri var off simdi ecaneden adetten 4 gun oncesi test istedim 26 agustos hasta olmam lazim ama hic bi belirti yok bende :KK43: 8 gun oncede beta 1.20 cikti

bi testi yap bakalım, olmadı sonra kan testine gidersin 8 gün çok uzun bir süre, belki de bebiş vardır ve değer yükselmiştir.

bi testi yap bakalım, olmadı sonra kan testine gidersin 8 gün çok uzun bir süre, belki de bebiş vardır ve değer yükselmiştir.
Ne bilim canim ya hic belirtide yok goguslerim hic sismedi normalde hastaligima yakin siserdi anlamadimki ben bunu yanliz gogus uclarim cikti birde kirmizi oldu uclari ya ztn bu ayda bebeis yoksa doktor yumurta takibi yapcak sen bizi ekim ayina yaz sekerim

Ne bilim canim ya hic belirtide yok goguslerim hic sismedi normalde hastaligima yakin siserdi anlamadimki ben bunu yanliz gogus uclarim cikti birde kirmizi oldu uclari ya ztn bu ayda bebeis yoksa doktor yumurta takibi yapcak sen bizi ekim ayina yaz sekerim
Ben de adet olabilsem başlıycaz yumurta takibine.Bakalım yumurtluyom mu yoksa yumurtlayamadan kiste mi dönüşüyo.

Back