- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.341
Kuzum benim bat yarın ama bugun doktora gitsemmi die düşünüyorumCanlarim benim Allah razı olsun sizlerden. O kadar yalnız kalıyorsun ki hemen size koşup derdimi paylaşmak istedim. Destekleriniz icon çok teşekkürler. .. Tabii hiç sevinemedim. .. kimseye de söyleyemem bir müddet. .. hele kizkardesim asla....
Şimdi kardeşim de böyle olunca insan iyice pimpirikleniyor söyle ki TSH yine yüksek hocama gitmelisin ancak yoğunluk dolayısıyla bayramdan sonraya dandik veriyorlar. Bu dönemde ilaç kullanmamak bebeğe zarar verir mi acaba birde Prl için dostinex almıştım o zarar vermiş midir. Ne bileyim herseyi kafama takiyorsun artık. ..
Sizlerde üzülmeyin lütfen Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize.
Bu arada arda emre, sen şimdi yeniden yaptir testi çünkü bat geçmiş. Bence o 100 üzerine çıkmıştır
Canlarim benim Allah razı olsun sizlerden. O kadar yalnız kalıyorsun ki hemen size koşup derdimi paylaşmak istedim. Destekleriniz icon çok teşekkürler. .. Tabii hiç sevinemedim. .. kimseye de söyleyemem bir müddet. .. hele kizkardesim asla....
Şimdi kardeşim de böyle olunca insan iyice pimpirikleniyor söyle ki TSH yine yüksek hocama gitmelisin ancak yoğunluk dolayısıyla bayramdan sonraya dandik veriyorlar. Bu dönemde ilaç kullanmamak bebeğe zarar verir mi acaba birde Prl için dostinex almıştım o zarar vermiş midir. Ne bileyim herseyi kafama takiyorsun artık. ..
Sizlerde üzülmeyin lütfen Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize.
Bu arada arda emre, sen şimdi yeniden yaptir testi çünkü bat geçmiş. Bence o 100 üzerine çıkmıştır
Kuzum benim bat yarın ama bugun doktora gitsemmi die düşünüyorum
- Yok tatlım ben hala olmadım bekliyorumaana gelecek biliyorum yani
Homely_angel
Benim de 5 gün geçti adetim.SAbah test yaptım hayalet çizgi bile yok.Kendim adına benim testimin yanlış olduğunu düşünmüyorum.Mayıstan beri adet olamama sıkıntısı yaşıyorum.İnşallah senin kanda çıkar.Kizlar ya ben bu gunde olmadim 4 gun gecti idrar testi negatifti 14 unde acaba yanlis olabilir mi
Homely_angel bir an önce adet olabilsem de ben de ekim grubuna eklenebilsem.Böyle giderse anca kasım grubuna kalırım
Kizlar acaba neden benim goguslerim sismedi bu sefer ya kafayi yiycem ilk defa yasiyorum bole biseyi ama kasiklaarimda agri var off simdi ecaneden adetten 4 gun oncesi test istedim 26 agustos hasta olmam lazim ama hic bi belirti yok bende8 gun oncede beta 1.20 cikti
Cumartesi gidicem bakalım işte .İlaçsız adet olabilmeyi özledim.doktora gittin mi canım? söktürücü filan verebilir belki.
Ne bilim canim ya hic belirtide yok goguslerim hic sismedi normalde hastaligima yakin siserdi anlamadimki ben bunu yanliz gogus uclarim cikti birde kirmizi oldu uclari ya ztn bu ayda bebeis yoksa doktor yumurta takibi yapcak sen bizi ekim ayina yaz sekerimbi testi yap bakalım, olmadı sonra kan testine gidersin 8 gün çok uzun bir süre, belki de bebiş vardır ve değer yükselmiştir.
Ben de adet olabilsem başlıycaz yumurta takibine.Bakalım yumurtluyom mu yoksa yumurtlayamadan kiste mi dönüşüyo.Ne bilim canim ya hic belirtide yok goguslerim hic sismedi normalde hastaligima yakin siserdi anlamadimki ben bunu yanliz gogus uclarim cikti birde kirmizi oldu uclari ya ztn bu ayda bebeis yoksa doktor yumurta takibi yapcak sen bizi ekim ayina yaz sekerim
Benimde ole canim cnk bende iki kere ust uste kimyasal dusuk oldu 7.78 biri biiride 6.45 ikisde olumsuz gittiBen de adet olabilsem başlıycaz yumurta takibine.Bakalım yumurtluyom mu yoksa yumurtlayamadan kiste mi dönüşüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?