• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Benim de 5 gün geçti adetim.SAbah test yaptım hayalet çizgi bile yok.Kendim adına benim testimin yanlış olduğunu düşünmüyorum.Mayıstan beri adet olamama sıkıntısı yaşıyorum.İnşallah senin kanda çıkar.
Ben gunu gunune olurum ama korunmayi birakan herkes gecikmeler yasamis bide biz bu ay degilmis 16.gunden sonra hic calisamadik 14. Gunde enfeksiyon icin kan verdim ondan bakti doktor hamilelik yoktu ama cook erken oldugu icin onemsemedim 5 gundur karnimda belimde agri var her sabah bugun olucam diyorum yok

Arkadaslar kizkardesim doğumunun yaptı sağlık durumu iyi, psikolojisi haliyle çok bozuk. Bebeğimizi gördük Allahım böyle güzel bir bebek olamaz. Allah rahmet eylesin minigimize. Destekleriniz dualariniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizlerden.

Bu arada nasıl bir şey bilemiyorum ama biliyorsunuz prolaktin ve TSH değerlerim yüksekti ve ilac kullaniyordum. Sizler ilaç kullanırken hamile olma ihtimaline karşı bu ay TSH, prolaktin ve beta hcg testleri yaptirmami tavsiye etmiştiniz.
TSH 3.97 den 3.30 a düşmüş. Prl 38 den 10 a düşmüş ve beta hcg sonucu 178. ..
Sanırım ben hamile yim :KK61:
canım öncelikle kızkardeşin için cok üzüldüm cok gecmiş olsun Allah sabır versin. Allah bi kapıyı kapar diğerini acarmıs. onun üzüntüsü senn haberinle biraz olsun azalmıstır inş. ne mutlu ona ki bi melek annesi oldu. cennete meleğine kavusucak. seni de tebrik ederm cnm Allah sağlıkla kucagına almayı öpmeyi koklamayı nasip etsin hersey gönlünce olsun inş:KK200::nazar::KK46:

Arkadaslar kizkardesim doğumunun yaptı sağlık durumu iyi, psikolojisi haliyle çok bozuk. Bebeğimizi gördük Allahım böyle güzel bir bebek olamaz. Allah rahmet eylesin minigimize. Destekleriniz dualariniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizlerden.

Bu arada nasıl bir şey bilemiyorum ama biliyorsunuz prolaktin ve TSH değerlerim yüksekti ve ilac kullaniyordum. Sizler ilaç kullanırken hamile olma ihtimaline karşı bu ay TSH, prolaktin ve beta hcg testleri yaptirmami tavsiye etmiştiniz.
TSH 3.97 den 3.30 a düşmüş. Prl 38 den 10 a düşmüş ve beta hcg sonucu 178. ..
Sanırım ben hamile yim :KK61:

Kızkardeşin için geçmiş olsun canım. Rabbimin nimetinden sual olunmazmış.
Bi can alır bi can verirmiş. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişin.

Cnm benm ilk ay ya hem umutla bekliyorum hem yoksa die umutlanmak istemiyorum bide herkes tanidik simdi bi test yaptircam herkese acikla:KK45:
bi arkadasım 3 hamileliğin 3ünde de idrar negatif cıktı. dr a gitti ve 1.5 aylık hamiş oldugnu ögrendi :) yani dyecegm o ki bazı insanlarda hormanlar idrara düşmeyebiliomus o yuzden en mantıklısı kan testi. gizli kaçak yapsan olmaz mı? ayy ben olsam 10 kez kan vermiştim simdiye. hem de kan verirken bayılan birisi olarak :D :D:KK15:

bi arkadasım 3 hamileliğin 3ünde de idrar negatif cıktı. dr a gitti ve 1.5 aylık hamiş oldugnu ögrendi :) yani dyecegm o ki bazı insanlarda hormanlar idrara düşmeyebiliomus o yuzden en mantıklısı kan testi. gizli kaçak yapsan olmaz mı? ayy ben olsam 10 kez kan vermiştim simdiye. hem de kan verirken bayılan birisi olarak :KK70: :KK70::KK15:
Ya bende cok merak ediyorum ama esim fln daha ilk ay fazla heyecanlisin fln diyince ne biliyim iyiki siz varsiniz bura cok iyi geliyo yaptirmaya karar verirsem size soylerim bi iki gun daha bekleyim:KK70:

Back