• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yenigelin bu kadar strese bunaltiya adrt bile görmezsin sölim temmuzda öyle oldum hamileym su belirti bu belirti adet olamadim doktora gitiin gebelil yok bişi yok rahatla biraz seni cok gergin ve sabirsiz görüyorum dikkat et , zamana birak gevse en iyi yolu bu :)

Bu arada yeni hamile olan arkadaşlar tebrikler , kirmziilari gören arkadaşlara dua ediyorum inş birdahiki severe umut olmasa yaşanmaz ki gecen adetm de bende cok aglamiştim anliyorum .
Bebegim küçük herhalde kesesi daha gözükmedi hayirlisiyla 10 gün sonra bi gözükse ya hamile kalmak için ugrasiyoruz birde ondan sonra farklı sıkıntılar eeyler cıkıyor hepside farklı ya
Benim de oglum da oyle oldu CNm 5 haftalıkti kese gözükmedi ya gec döllenme Yada dis gebelik dedi o iki hafta nasıl zor geciyor ama telaş yapma bazen gec görünüyor gec oluşuyor benim 7. Hafta da gözüktü 9. Hafta da kalp atışı duyulmuştu

Amin insallah canim benim ben cok heycan yapiyorum :KK17:
Coook Hakliisn CNm varlıkları öğrenir öğrenmez annelik şefkati telaşı korkusu hep bizimle oluyor ve artarakta devam ediyor :) fkt doguma kadar boyle lekenmesi olan kadınlar oluyormuş senin ki kanama mı lekelenme gibi mı

Kizlar bu oglen yaptigim test koymustum bamyoya aksam eve gelince baktim boyle ama sizce nedir bu

Eklentiler

• IMG-20150916-WA0037.jpeg
    IMG-20150916-WA0037.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 63
Kahverengi lekelenme oluyo o da afedersiniz buyuk abdest yaparken oluyor
Coook Hakliisn CNm varlıkları öğrenir öğrenmez annelik şefkati telaşı korkusu hep bizimle oluyor ve artarakta devam ediyor :) fkt doguma kadar boyle lekenmesi olan kadınlar oluyormuş senin ki kanama mı lekelenme gibi mı

Bana heycnli ve sbrsz oldugumu soyleyen insanlrda benle ayni zmanda test yapti ve ben bu ay doktorum iki kre yumurtlamssn hc bi skntn yok ddg icn bu kdr heycnlndm bunuda sze yanstmsm heycnmdan boyle tpkilrle karslscksam yazmam ztn bdha insann hevesi krlyo dogal olarak

Bana heycnli ve sbrsz oldugumu soyleyen insanlrda benle ayni zmanda test yapti ve ben bu ay doktorum iki kre yumurtlamssn hc bi skntn yok ddg icn bu kdr heycnlndm bunuda sze yanstmsm heycnmdan boyle tpkilrle karslscksam yazmam ztn bdha insann hevesi krlyo dogal olarak
Senin durumunda hic yadirganacak birşey yok normal bu yasadiklarin beklenen biraey var hepimiz gectik o yollardan canim benim sana tepki gosterenlerdw dahil olmak uzere hepimizin bir amaci var oda evde dusunup oylemiydi boylemiydi diye kendimizi yemektense burada paylasip rahatlamak. Herzaman yaz duygusalliga baglama boşver rahat ol. Duymak istedigimiz devamli olumlu seyler cunku oyuzden buraya yaziyoruz :KK200:

Bende senin gibi oldugum için tecrüblelerimi paylaştim olgunlukla karşilayamaman benim sıkıntım degil 9 gün regl olmadim bu yüzden kist mi var o mu var bumu var derken 9 -10 gece sabahladim bunlari insani yoran seyler yipratan şeyler heveslenip cuvallamakya kötü yaşadigimiz seyleri paylaşma platformu ya burasi hani .

Senin durumunda hic yadirganacak birşey yok normal bu yasadiklarin beklenen biraey var hepimiz gectik o yollardan canim benim sana tepki gosterenlerdw dahil olmak uzere hepimizin bir amaci var oda evde dusunup oylemiydi boylemiydi diye kendimizi yemektense burada paylasip rahatlamak. Herzaman yaz duygusalliga baglama boşver rahat ol. Duymak istedigimiz devamli olumlu seyler cunku oyuzden buraya yaziyoruz :KK200:
Tskkr edrm hssttklrmi soyldn :)

Tskkr edrm hssttklrmi soyldn :)
Rica ederim canim o bekleme surecini biz cok kafaya takip kendimizi yipratiyoruz oluyor boyle seyler ben simdi anlıyorum daha bir oglum var 17 aylik burda ogrendim hamileligimi ne gunlerdi ama olana kadar neler gecirdik bi topikte.. simdi sira sizde gelecek bebisler stressiz bekleyin kizlar :KK5:

Ne demek CNm tabiki paylaşakcaksin anlatacaksın birlikte kafa yorucaz sevinecez buranın amacı da bu ztn sen kimseye alınma CNm inan herkes burada birbirini rahatlatmak icin Birşeyler yazıyor :KK15:

Back