Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Homely_angel CNm ya ins sende hamilesindir henuz artış yok dimi kırmızılarda .? . Ayrıca bu başlık cok guzel bende buradan müjdeli haberi vereceğim gunü umutla bekliuorm
Maalesef var canım, tam başlamadı ama kırmızılılar arttı. Bu başlık Eylül olsa da biz devam edicez merak etme hepimiz müjdeleri burada vericez.

Bence bunlar bebişin ayak sesleri :)

Yerim ben onu, büyümüş hallerini ve fotolarını bekliyoruz :) Umudum devam ediyordu da canım, tuvalete gidince pembelikler var peçetede. Hayırlısı bakalım, benim genelde her istediğim biraz gecikmeli olur :)
Inanki benimde her istedigim hep gec olur. Cok sanssizimdir genelde. Ama bebegim beni merakta birakmadi. Ay cok sukurr. Bir de bir kac hafta gecse sağlıkli iyi oldugunu buyudugunu gorsem de rahatlasam. Umarim bir an once hamile kalirsin. Resimleri paylascam en yakin zamandaaa

Yenigelin bu kadar strese bunaltiya adrt bile görmezsin sölim temmuzda öyle oldum hamileym su belirti bu belirti adet olamadim doktora gitiin gebelil yok bişi yok rahatla biraz seni cok gergin ve sabirsiz görüyorum dikkat et , zamana birak gevse en iyi yolu bu :)

Bu arada yeni hamile olan arkadaşlar tebrikler , kirmziilari gören arkadaşlara dua ediyorum inş birdahiki severe umut olmasa yaşanmaz ki gecen adetm de bende cok aglamiştim anliyorum .
Bebegim küçük herhalde kesesi daha gözükmedi hayirlisiyla 10 gün sonra bi gözükse ya hamile kalmak için ugrasiyoruz birde ondan sonra farklı sıkıntılar eeyler cıkıyor hepside farklı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…