• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Basiniz sagolsun allah yardımcınız olsun bişe soracam 2 li 3lu tarama testleri normal miydi yani annenin en son kontrolünde hersey normal miydi akraba ewliliginde falan da oluyo

Çok teşekkür ederim melek. Tüm tarama testleri temiz çıkmıştı hersey yolunda demişlerdi. Biraz önce doktor geldi sizden kaynaklandığını düşünmüyoruz, pihti atmış olabilir hersey olabilir Otopsi de belli olur dediler. Akraba evliliği de değil canım.

Bu arada yeni hamile var mı takip edemedim myss sen ne yaptın sonuç nedir
Arda emre sen testi yeniledi mi . Takip edeceğim vakit buldukça. Sizlerde dua edin olur mu arkadaşlar

[QUOT"Merve-aktas, post: 42647856, member: 684101"]Tüh canım ya neyse demekki hayırlısı değilmiş bizim için inşallah ekimde güzel haber alırız[/QUOTE]
Öyle canım durmak yok ekim de yola devam edeceğiz

Slm arkadaslar hamile olanlar tebrikler sayfayı oyle bir heyecanla acıyorum ki bugun kimler haber verecek diye Ben bu sabah rahim filmi çekildim 3 dk sürdü cok rahat oldu sıvıyı tüplere akitirken adet olacakmışım gibi bir agri oldu ama cok hafif cok sukur bitti :) sonuclar benim anladığım kadarıyla guzel tüpler acik tubalar normal çapta konturlari muntazamdir yazıyor .. Birde sonda patolojik bir bulguya rastlanmadı yazıyor Dr uma yarın sabah gostericem ins rahim filmimi ve hormon testlerimi bakalım bu ay ne olacak rahimfilminden sonra hamile kalınma olasılığı artıyormuş diyorlar umarım oyle olur :anneadayı::21:

Kızlar ben sonuclari öğrenmeye gittim çıkmamıştı. Akşam arayın söyleyelim dediler aradık beta hgg 570 çıktı. Doktora yarın gidicez. Son adet tarihim 13 ağustos iliski tarihleri 27 ve 29 ağustos 14 ağustos bat sizce durum ne
AA hamilerin CNm hemde 5 haftalık oglumda bende ilk teste oyle çıkmıştı 546 idi :anneadayı::KK200: hadi bakalım saglicakla al kucağına

Çok teşekkür ederim melek. Tüm tarama testleri temiz çıkmıştı hersey yolunda demişlerdi. Biraz önce doktor geldi sizden kaynaklandığını düşünmüyoruz, pihti atmış olabilir hersey olabilir Otopsi de belli olur dediler. Akraba evliliği de değil canım.

Bu arada yeni hamile var mı takip edemedim myss sen ne yaptın sonuç nedir
Arda emre sen testi yeniledi mi . Takip edeceğim vakit buldukça. Sizlerde dua edin olur mu arkadaşlar
Canım benim şimdi okudum çok üzüldüm rabbım sabır versın kardeşine :KK61: ben idrar yaptım koyulaşmıştı cuma dok gidicem gene kan vericem nasipse dualarım sizinle dıkkat et sende kendıne

Senin daha varmış bat gunüne ins dogru sonuctur CNm
abid sbh ilk idrarm dgl evd bi test daha var ucuzlardan onu mu yapsam sbh ilk idrarla bide gogus ucumda svlci gbi sylr ckti mavi damarlar belrgnlsti yumurtlamamdan beri sag kasgmda agri ve seyirmeler dvm etti vct ısımda gun icnde 37.1 37.2 oluyo genelde bu ay svlcemd ckmadı adtm yaknlsnc ckardi aslnda ama karnmda agryo :(

abid sbh ilk idrarm dgl evd bi test daha var ucuzlardan onu mu yapsam sbh ilk idrarla bide gogus ucumda svlci gbi sylr ckti mavi damarlar belrgnlsti yumurtlamamdan beri sag kasgmda agri ve seyirmeler dvm etti vct ısımda gun icnde 37.1 37.2 oluyo genelde bu ay svlcemd ckmadı adtm yaknlsnc ckardi aslnda ama karnmda agryo :KK43:
canım benim takma bu kadar rabbım hayırlısını nasıp etsın inş çok yıpratıyorsun kendını inş seninledir bebeğin

Kızlar her ne kadar doktor bu ay olmaz yumurtan sönmüş dese de ben iyiye yorup çatlayıp söndüğünü düşünüyorum ve batı bekliyorum bata 3 gün var yumurtlamanın olması gereken tarihten de 1 hafta geçti yani varsa 7 günlük ama bana 2 gündür bişeyler oluyor bir üşüme geliyor polarla yatıyorum bir ateş basıyor herşeyi atıyorum üstümden bunu yaşayan oldu mu hamiş arkadaşlar bu arada bat gecikmeden test falan yapmiycam söz verdim kendime

Kızlar her ne kadar doktor bu ay olmaz yumurtan sönmüş dese de ben iyiye yorup çatlayıp söndüğünü düşünüyorum ve batı bekliyorum bata 3 gün var yumurtlamanın olması gereken tarihten de 1 hafta geçti yani varsa 7 günlük ama bana 2 gündür bişeyler oluyor bir üşüme geliyor polarla yatıyorum bir ateş basıyor herşeyi atıyorum üstümden bunu yaşayan oldu mu hamiş arkadaşlar bu arada bat gecikmeden test falan yapmiycam söz verdim kendime
Ben bi anda Üşüme geliyor bi anda camları açıyorum ayaklarım ellerim ateş gibi oluyor

Kızlar kizkardesim 35 haftalik hamileydi maalesef bebeğimizi kaybettik. O kadar üzücü okadar zor bir surecmis ki.... 4 ay boyunca hastanede yatmis ti her asamadında sıkıntı çekmişti. Rabbim den bu geldi elden gelen bişey yok... Doktorlar çok sağlıklı bir bebek neden olmuş anlayamadik dediler. Otopsi yapacaklar sanırım. Hiç bir bilgimiz de yok ilk defa geliyor basimiz a ....:KK61:

canım benim de kızkardeşimin ikiz bebekleri düşmüştü
insan çok üzülüyor
Canı veren O alan da O
hastane de çok ağlamıştım
başınız sağolsun

Back