12 gün idrar testinde çıktı 2 gün sonra kan testinde 1,20 çıktıİğneden kaç gün sonra yapmıştın testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 gün idrar testinde çıktı 2 gün sonra kan testinde 1,20 çıktıİğneden kaç gün sonra yapmıştın testi
Bende geldimmmm. İki gün önce çatlatma iğnesi oldum aşırı heyecanlıyım. İlk denemem. Bir senelik evliyim. Bugün ilişki olacak. Dua edin bana da canlar. İnşallah hepimizin tutarKızlar merhaba Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar olarak burada toplanalım mı süreci birlikte yaşayalım destek olalım birbirimize
Üzüldüm canım. Ben sırf meraktan yaptım testleri güvenmiyorum zaten kesin sonuç için kan testi vrmeyi bekliyorum herşeyin hayırlısı olsun12 gün idrar testinde çıktı 2 gün sonra kan testinde 1,20 çıktı
En iyi beklemekÜzüldüm canım. Ben sırf meraktan yaptım testleri güvenmiyorum zaten kesin sonuç için kan testi vrmeyi bekliyorum herşeyin hayırlısı olsun
Evet reglin geçmesini beklemek en güzeli En azından net kesin sonuç alinirEn iyi beklemek
Evet bende bekliyorum inşallah olmamEvet reglin geçmesini beklemek en güzeli En azından net kesin sonuç alinir
Aynı gün yapmışız galiba çatlatma iğnesini ben salı günü akşam 8 de yaptım 19-20 Ağustos ilişki önerdi doktor garanti olsun diye bugün de birlikte olurum belki eşimle hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah 2 Eylül de test yap dedi doktorumBende geldimmmm. İki gün önce çatlatma iğnesi oldum aşırı heyecanlıyım. İlk denemem. Bir senelik evliyim. Bugün ilişki olacak. Dua edin bana da canlar. İnşallah hepimizin tutar
Ya bugün şimdi test yaptım ama idrar testi negatif acaba testi tekrarlamam gerekir mi 11 gün oldu idrar testi için erken mi acabaOoo senin ki çok az kalmış biraz daha sabır
en erken 14 gün diyolar canım kesin olsun dıye ama daha önce öğrenende var. ben de ovulasyon testinde baktım bugün 10.gün benimde ama iğnenin etkisi geçti ki silik çktı test. onunla da gebelik anlaşılıyormuş diye bakayım dedim. bat çarşamba günü o gün belli olur artık. duphaston verdi birde dr iğne sonrası baya yan etkisi oldu acayip şişkinlik yaptı. çok zor ya beklemek inşallah çabalarımıza değer.Ya bugün şimdi test yaptım ama idrar testi negatif acaba testi tekrarlamam gerekir mi 11 gün oldu idrar testi için erken mi acaba
Canım ben de cumartesi saat 12 de vurundum iğneyi öğlen. Bana da 19.20.21. ilişki günü verdi sende durum nasıl benim çok kötü kasık ağrım varBende yarın a
Bende yarın akşam saat 20.00 de vuracağım ignemi 19 ve 20 Ağustos'ta da ilişki önerdi 2 Eylül de de test yap dedi bugün gittim doktora
Canım naptın kan testini tekrarladın mi sonuç neEvet bende bekliyorum inşallah olmam
Benim de bu gece başladı kasik ağrım adet olacakmışım gibiCanım ben de cumartesi saat 12 de vurundum iğneyi öğlen. Bana da 19.20.21. ilişki günü verdi sende durum nasıl benim çok kötü kasık ağrım var
İnşaallah sabah ilk idrarla yine test yapıcam olmadı salı günü kan testi yaptırcam memleket neresi kastamonu mu 37 yazıyorda merak ettimen erken 14 gün diyolar canım kesin olsun dıye ama daha önce öğrenende var. ben de ovulasyon testinde baktım bugün 10.gün benimde ama iğnenin etkisi geçti ki silik çktı test. onunla da gebelik anlaşılıyormuş diye bakayım dedim. bat çarşamba günü o gün belli olur artık. duphaston verdi birde dr iğne sonrası baya yan etkisi oldu acayip şişkinlik yaptı. çok zor ya beklemek inşallah çabalarımıza değer.
Bnde şuan çok kötüyüm inanılmaz ağrım var inşallah catladigi içindir...Benim de bu gece başladı kasik ağrım adet olacakmışım gibi
Doktorum 19 20 Ağustos ilişki olsun dedi benim de ağrılarım başladı acaba şimdi bu gece mi çatladı eğer öyleyse vay halime eşimle de limoniyiz birliktelik olmaz nolacak şimdi yaBnde şuan çok kötüyüm inanılmaz ağrım var inşallah catladigi içindir...
Regli olmuşum şimdi gördümCanım naptın kan testini tekrarladın mi sonuç ne
Yaa üzüldüm canım neyse kısmet önümüzdeki aya olsun. Bende bugün kan verdim sonucu bekliyorum acaba ne zaman e nabiza düşer sağlık ocağında verdimRegli olmuşum şimdi gördüm