Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle haklısın bende ilk çatlatma iğnesi yaptığımda meraktan yapmıştım bu 3. Çatlatma iğnesi kullanışım maalesef 😟 hadi hayırlısı güzel haberler güzel şeyler konuşuruz haber veririz birbirimize 😍🥰
Amin canım inşallah test yaptığında böyle silik mi çıkmıştı peki

Ben 31 yaşındayım çocuğum yok 2 yıllık evliyim ocaktan beri istiyoruz siz?
Bizde 2 yıllık evliyiz yani temmuzda 2 yıl oldu polikistik overliyim ben o yüzden çok fazla korunmadim ama adam akıllı bizde ocaktan beri istiyoruz 2 düşüğüm var 30 yaşındayım bende

Yaş kaç kaç yıllık evlisiniz çocuğunuz var mı kaçıncı denemeniz konuşalım sohbet edelim tanıyalım birbirimizi 😉😍
Ben 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim. 3 yaşında bı kızım var. Ona ilk demeyle hamile kalmıştım. Tedaviyle. Şimdi kardeş istiyoruz yine aynı tedaviyi gördüm beklemedeyim sen?

Merakımdan soruyorum arkadaşlar bilmediğim için hem. Çatlatma iğnesi olmanızı doktor neye göre karar veriyor? Belli bir teşhis mi almak gerekiyor?

Bizde 2 yıllık evliyiz yani temmuzda 2 yıl oldu polikistik overliyim ben o yüzden çok fazla korunmadim ama adam akıllı bizde ocaktan beri istiyoruz 2 düşüğüm var 30 yaşındayım bende
Ben hiç gebe kalmdm=/

Ben 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim. 3 yaşında bı kızım var. Ona ilk demeyle hamile kalmıştım. Tedaviyle. Şimdi kardeş istiyoruz yine aynı tedaviyi gördüm beklemedeyim sen?
30 yaşındayım temmuz ayında 2 yılımız doldu polikistik overliyim fazla korunma olmadı ama bu yıl adam akıllı tedavi falan oldu 2 defa gebelik oldu ama düşük yaptım işte

30 yaşındayım temmuz ayında 2 yılımız doldu polikistik overliyim fazla korunma olmadı ama bu yıl adam akıllı tedavi falan oldu 2 defa gebelik oldu ama düşük yaptım işte
Yaa geçmiş olsun yine olur inşallah. Peki düşüklerin sebebi araştırıldı mi hangi tedaviyi oldun

Yaa geçmiş olsun yine olur inşallah. Peki düşüklerin sebebi araştırıldı mi hangi tedaviyi oldun
Genetik testi verdik benimle ilgili olan çıktı pıhtılaşma sorunum yok ama yine de coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandım ikincisinde eşimle ilgili olan çıkmadı daha kromozom larla ilgili olan . Bide rahim filmi çekmiştim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti doktorum ilk düşükte histereskopi yapalım düzeltelim dedi yapmadım 2. Düşük de olunca histereskopi oldum işte bide sigara kullanıyorum ben ondan kaynaklı olabilir dedi yani sebep tam belli değil açıkçası polikistik overliyim bu bile başlı başına bi düşük sebebi olabilirmis araştırmalarıma göre gerçi bakalım bunda ne olacak nasıl olacak

X