Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genetik testi verdik benimle ilgili olan çıktı pıhtılaşma sorunum yok ama yine de coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandım ikincisinde eşimle ilgili olan çıkmadı daha kromozom larla ilgili olan . Bide rahim filmi çekmiştim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti doktorum ilk düşükte histereskopi yapalım düzeltelim dedi yapmadım 2. Düşük de olunca histereskopi oldum işte bide sigara kullanıyorum ben ondan kaynaklı olabilir dedi yani sebep tam belli değil açıkçası polikistik overliyim bu bile başlı başına bi düşük sebebi olabilirmis araştırmalarıma göre gerçi bakalım bunda ne olacak nasıl olacak
Ama pkosun düşüklere hiçbir ilgisi yok. Sadece yumurtlama zor oluyor. Ben bunu doktoruma sormuştum kizima hamileyken ekstra dikkat etmeli miyim diye. Onun da normal bı gebe gibi 3 ay dikkat etmen yeterli bunun pkoyla bı alakası yok demisti. Ben de kızıma hamile kaldığım güne kadar sigara ve alkol almıştım. Şuan malesef sigaraya tekrar başladım. Eşim birakmami istiyordu o dönem doktora sormuş gebelikte bırakmasi önerilir demis. Bilemiyorum biz mi çok rahat davrandık ilkin verdiği cehaletle 😅😅

Ama pkosun düşüklere hiçbir ilgisi yok. Sadece yumurtlama zor oluyor. Ben bunu doktoruma sormuştum kizima hamileyken ekstra dikkat etmeli miyim diye. Onun da normal bı gebe gibi 3 ay dikkat etmen yeterli bunun pkoyla bı alakası yok demisti. Ben de kızıma hamile kaldığım güne kadar sigara ve alkol almıştım. Şuan malesef sigaraya tekrar başladım. Eşim birakmami istiyordu o dönem doktora sormuş gebelikte bırakmasi önerilir demis. Bilemiyorum biz mi çok rahat davrandık ilkin verdiği cehaletle 😅😅
İlk hamileliğinde sigara kullandın mi yoksa öğrendikten sonra bıraktın mi ? Bende hamile olduğumu öğrenince en fazla 4 beş tane içiyordum bir türlü bırakamadım bırakamıyorum ya ☹️☹️

Sizde mi pko sunuz

İlk hamileliğinde sigara kullandın mi yoksa öğrendikten sonra bıraktın mi ? Bende hamile olduğumu öğrenince en fazla 4 beş tane içiyordum bir türlü bırakamadım bırakamıyorum ya ☹️☹️
İlkinde hamile olduğumu bilmeden bikac kez alkol aldım ve sigara kullanıyordum da hamile oldgumu öğrenince bırakmıstim ama maalesef kızım bır yaşına gelince tekrar başladım şuanda da hâlâ içiyorum. Eğer hamileysem birakicam yine. Neden bırakamiyosun 4 çok değil günde iki olarak iç önce miktar azalırsa çabuk bırakırsın

İlkinde hamile olduğumu bilmeden bikac kez alkol aldım ve sigara kullanıyordum da hamile oldgumu öğrenince bırakmıstim ama maalesef kızım bır yaşına gelince tekrar başladım şuanda da hâlâ içiyorum. Eğer hamileysem birakicam yine. Neden bırakamiyosun 4 çok değil günde iki olarak iç önce miktar azalırsa çabuk bırakırsın
Ne yaptıysam bırakamadım ya azalttım baya 4 5 tane içiyordum ama içiyordum yani düşüğün sebebi olarak onu da gösterdi hala da baskı yapıyor doktor her gittiğimde bırak bırak diye

Kızlar ben de geçtiğimiz perşembe günü iğne yaptım. bugün 6. günüm ovulasyon yaptığımda çizgi siliklesmis. ama acayip şişkinlik kasik ağrısı alt karinda dolgunluk arada yanma gibi bi his. etkisi devam ediyor iğnenin sanırım. ilk defa klomen catlatma kullanıyorum. beklemek zor gercekten. insallah hepimiz güzel sonuç aliriz🤲🤲

Kızlar ben de geçtiğimiz perşembe günü iğne yaptım. bugün 6. günüm ovulasyon yaptığımda çizgi siliklesmis. ama acayip şişkinlik kasik ağrısı alt karinda dolgunluk arada yanma gibi bi his. etkisi devam ediyor iğnenin sanırım. ilk defa klomen catlatma kullanıyorum. beklemek zor gercekten. insallah hepimiz güzel sonuç aliriz🤲🤲
Hadi hayırlısı en erken sen test vereceksin güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah 🙏😍😘

Kızlar bir yerde okumuştum. eğer rahime yerleşme oluyorsa kasik ağrısı 4~5 hafta devam ediyormuş.dollenme olmaz ise iğneden en fazla 1 hafta sonra ağrı geçer diyordu. tabi herkeste aynı olmaz.

Kızlar merhaba Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar olarak burada toplanalım mı süreci birlikte yaşayalım destek olalım birbirimize 🥰😍
Merhaba bu çatlatma iğnesi nedir bilgi verir misin ve herhangi bir sağlık kuruluşuna gidip yaptırabiliyor muyuz yoksa doktor mu veriyor herhangi bir gün yapılır mı bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba bu çatlatma iğnesi nedir bilgi verir misin ve herhangi bir sağlık kuruluşuna gidip yaptırabiliyor muyuz yoksa doktor mu veriyor herhangi bir gün yapılır mı bilgi verirseniz sevinirim
Çatlatma iğnesi kadın doğum doktoruyla beraber yumurta takibinde yapılıyor canım. Belli bi boyuta gelen yumurtanın çatlaması için yapılan bı iğne. Takiple gebelik elde etmek isteyenler genelde kullanıyor

Kizlar nasi gidiyo buralar durulmuş biraz canlandiralim 🤭 benim batima kaldı 8 gun. Bugün idrar testi yaptım az bisecik silik çıktı ama iğne etkisi olabilir. Yarın iğne üstünden tam 10 gün geçmiş oluyor heralde kalmamistir iğnenin etkisi diye düşünüyorum haftaici kan vericem

merhaba kızlar ben de 9 ağustosta çatlatma iğnesi oldum bugün 12. günüm. iğnenin etkisi üç dört gün öncesine kadar çok yoğundu. dünden beri artık hiçbirşey hissetmiyorum. test için dört beş gün daha bekleyeceğim. bu iki senedir 5. denemem. umarım tutmuştur diyeceğim ama ne göğüste şişkinlik ne kasıkta ağrı hiç birşey yok umudum yok gibi

Kizlar nasi gidiyo buralar durulmuş biraz canlandiralim 🤭 benim batima kaldı 8 gun. Bugün idrar testi yaptım az bisecik silik çıktı ama iğne etkisi olabilir. Yarın iğne üstünden tam 10 gün geçmiş oluyor heralde kalmamistir iğnenin etkisi diye düşünüyorum haftaici kan vericem
İğnenin etkisi devam ediyordur bende aceleci davrandım test yaptım sülik çizgiyi gördüm 14 gün kan testi yaptım 1,20 yani hamile değildim

X