Ama pkosun düşüklere hiçbir ilgisi yok. Sadece yumurtlama zor oluyor. Ben bunu doktoruma sormuştum kizima hamileyken ekstra dikkat etmeli miyim diye. Onun da normal bı gebe gibi 3 ay dikkat etmen yeterli bunun pkoyla bı alakası yok demisti. Ben de kızıma hamile kaldığım güne kadar sigara ve alkol almıştım. Şuan malesef sigaraya tekrar başladım. Eşim birakmami istiyordu o dönem doktora sormuş gebelikte bırakmasi önerilir demis. Bilemiyorum biz mi çok rahat davrandık ilkin verdiği cehaletleGenetik testi verdik benimle ilgili olan çıktı pıhtılaşma sorunum yok ama yine de coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandım ikincisinde eşimle ilgili olan çıkmadı daha kromozom larla ilgili olan . Bide rahim filmi çekmiştim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti doktorum ilk düşükte histereskopi yapalım düzeltelim dedi yapmadım 2. Düşük de olunca histereskopi oldum işte bide sigara kullanıyorum ben ondan kaynaklı olabilir dedi yani sebep tam belli değil açıkçası polikistik overliyim bu bile başlı başına bi düşük sebebi olabilirmis araştırmalarıma göre gerçi bakalım bunda ne olacak nasıl olacak