- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 31
Merhaba bu çatlatma iğnesi adetin kaçıncı günü vuruluyorBende yarın a
Bende yarın akşam saat 20.00 de vuracağım ignemi 19 ve 20 Ağustos'ta da ilişki önerdi 2 Eylül de de test yap dedi bugün gittim doktora
Bende şu şekilde oldu,Merhaba bu çatlatma iğnesi adetin kaçıncı günü vuruluyor
Anladım çok teşekkür ederimBende şu şekilde oldu,
Adetin 4.günü başladım klomen(yumurta büyütücü) 5 günde bitti ondan sonra 3 gün ara veriyorsun ve doktora gittim 2 adet yumurtam yeterli büyüklükteydi hemen çatlatma iğnesini verdi hemen ol dedi bende orda acilde yaptırdım hemen
Bnm ilaç hakların bitmişti ztn artık doktorum aşılamaya geçelim dedi bn 3 klomen 1 famera kullandım. Bir çatlatma iğnesi kullandım. Bizim de artık sabrımız zaten tükenmişti. Bunu da deneyelim dedik bu da olmazsa tüp bebek basliyalim dedik.Hiç bilmiyorum neden kararsız olduğumu ama bir türlü aşılama içime sinmiyor . Sen aşılamaya mi basladin niye asilamaya başladınız ki doktorun ne dedi sana tam olarak
Canjm ben 2. Kez klomen kullanıyorum. En çok kaç kez kullanma hakkimiz var .?Bnm ilaç hakların bitmişti ztn artık doktorum aşılamaya geçelim dedi bn 3 klomen 1 famera kullandım. Bir çatlatma iğnesi kullandım. Bizim de artık sabrımız zaten tükenmişti. Bunu da deneyelim dedik bu da olmazsa tüp bebek basliyalim dedik.
Adetin 2. Veya 3. Günü gidiyorsun doktora doktor ona göre başlatıyor tedaviyi öncesinde yumurta geliştirici iğne veya hap veriyor sonra çatlatma iğnesi veriyorMerhaba bu çatlatma iğnesi adetin kaçıncı günü vuruluyor
Anladım canım peki bu yumurta takibinin belli bir hakkı mi var istediğin kadar yapamıyor musun bizim doktor da o yüzden mi aşılama önerdi acaba ? Bide sizin sorununuz ne tam olarakBnm ilaç hakların bitmişti ztn artık doktorum aşılamaya geçelim dedi bn 3 klomen 1 famera kullandım. Bir çatlatma iğnesi kullandım. Bizim de artık sabrımız zaten tükenmişti. Bunu da deneyelim dedik bu da olmazsa tüp bebek basliyalim dedik.
Selammm :) Bir sonuç aldınız mı acaba ? Bende önümüzdeki ay olacağım korkuyorum yumurtalarım küçükmüş büyütmek için ilaç kullanacakmışım sizde süreç nasıl ilerledi ?Kızlar merhaba Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar olarak burada toplanalım mı süreci birlikte yaşayalım destek olalım birbirimize
Aleyküm selam bu ay sonuç alamadım canım 14. Adet oldum maalesefSelammm :) Bir sonuç aldınız mı acaba ? Bende önümüzdeki ay olacağım korkuyorum yumurtalarım küçükmüş büyütmek için ilaç kullanacakmışım sizde süreç nasıl ilerledi ?
Yaaa gercektenmi çok üzücü biliyorumAleyküm selam bu ay sonuç alamadım canım 14. Adet oldum maalesefama korkulacak bir durum yok bundan önce 2 defa daha yapmıştım oldu ama onlarda düşükle sonuçlandı ne yazikki
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahYaaa gercektenmi çok üzücü biliyorumbende bu ay basliycam iğneye yumurta kalitesini arttırmak güzel sonuçlara kapı açacaktır bu konuda birbirimize güzel motivasyonlar vermeliyiz çeken bilir derler ya
Bana 3 dedi doktorum ama tabiki bünyeye goremi yoksa farklı bir nedeni mi var bilmiyrm. Ama bana klomen ve famera hakkimin bittiğini aşılamaya geçmek istersen geçelim dedi.Canjm ben 2. Kez klomen kullanıyorum. En çok kaç kez kullanma hakkimiz var .?
Tatlım bilmiyorum fakat bn pkoyum. Yumurtalarim kendiliğinden büyümüyor bazen de büyüyor catlamiyor falandı. Sonra ben tedaviye başladım. Doktoruma kendim takip etmek istediğimi soylemistim 2. Kolemden sonra doktorumda kendi kendine büyüyen ve çatlayan yumurtayı takip edebilirsin ama büyümeyen yumurtayı takip etmen çok zor tedavisiz hamile kalamazssin dediği için bn asilamayla yoluma devam ediyrm cnm.Anladım canım peki bu yumurta takibinin belli bir hakkı mi var istediğin kadar yapamıyor musun bizim doktor da o yüzden mi aşılama önerdi acaba ? Bide sizin sorununuz ne tam olarak
Canım benmde 10.gün pozitif senin sonucun nolduAslında bata kadar beklemek lazım sonra kötü oluyo insan
Teşekkür ederim canımBana 3 dedi doktorum ama tabiki bünyeye goremi yoksa farklı bir nedeni mi var bilmiyrm. Ama bana klomen ve famera hakkimin bittiğini aşılamaya geçmek istersen geçelim dedi.
Anladım canım hayırlısı olsun aşılama konusunda bana da bilgi verirsen sevinirim sürecinden kullandığın ilaçlardan falanTatlım bilmiyorum fakat bn pkoyum. Yumurtalarim kendiliğinden büyümüyor bazen de büyüyor catlamiyor falandı. Sonra ben tedaviye başladım. Doktoruma kendim takip etmek istediğimi soylemistim 2. Kolemden sonra doktorumda kendi kendine büyüyen ve çatlayan yumurtayı takip edebilirsin ama büyümeyen yumurtayı takip etmen çok zor tedavisiz hamile kalamazssin dediği için bn asilamayla yoluma devam ediyrm cnm.
Amiiiiinnn inşallah boynu bükük bırakmasın bizi de artıkAynen canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımAmiiiiinnn inşallah boynu bükük bırakmasın bizi de artık
Tmm cnmAnladım canım hayırlısı olsun aşılama konusunda bana da bilgi verirsen sevinirim sürecinden kullandığın ilaçlardan falan