Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yarın a

Bende yarın akşam saat 20.00 de vuracağım ignemi 19 ve 20 Ağustos'ta da ilişki önerdi 2 Eylül de de test yap dedi bugün gittim doktora
Merhaba bu çatlatma iğnesi adetin kaçıncı günü vuruluyor

Merhaba bu çatlatma iğnesi adetin kaçıncı günü vuruluyor
Bende şu şekilde oldu,
Adetin 4.günü başladım klomen(yumurta büyütücü) 5 günde bitti ondan sonra 3 gün ara veriyorsun ve doktora gittim 2 adet yumurtam yeterli büyüklükteydi hemen çatlatma iğnesini verdi hemen ol dedi bende orda acilde yaptırdım hemen

Anladım çok teşekkür ederim

Hiç bilmiyorum neden kararsız olduğumu ama bir türlü aşılama içime sinmiyor . Sen aşılamaya mi basladin niye asilamaya başladınız ki doktorun ne dedi sana tam olarak
Bnm ilaç hakların bitmişti ztn artık doktorum aşılamaya geçelim dedi bn 3 klomen 1 famera kullandım. Bir çatlatma iğnesi kullandım. Bizim de artık sabrımız zaten tükenmişti. Bunu da deneyelim dedik bu da olmazsa tüp bebek basliyalim dedik.

Canjm ben 2. Kez klomen kullanıyorum. En çok kaç kez kullanma hakkimiz var .?

Anladım canım peki bu yumurta takibinin belli bir hakkı mi var istediğin kadar yapamıyor musun bizim doktor da o yüzden mi aşılama önerdi acaba ? Bide sizin sorununuz ne tam olarak

Kızlar merhaba Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar olarak burada toplanalım mı süreci birlikte yaşayalım destek olalım birbirimize
Selammm :) Bir sonuç aldınız mı acaba ? Bende önümüzdeki ay olacağım korkuyorum yumurtalarım küçükmüş büyütmek için ilaç kullanacakmışım sizde süreç nasıl ilerledi ?

Selammm :) Bir sonuç aldınız mı acaba ? Bende önümüzdeki ay olacağım korkuyorum yumurtalarım küçükmüş büyütmek için ilaç kullanacakmışım sizde süreç nasıl ilerledi ?
Aleyküm selam bu ay sonuç alamadım canım 14. Adet oldum maalesef ama korkulacak bir durum yok bundan önce 2 defa daha yapmıştım oldu ama onlarda düşükle sonuçlandı ne yazikki

Aleyküm selam bu ay sonuç alamadım canım 14. Adet oldum maalesef ama korkulacak bir durum yok bundan önce 2 defa daha yapmıştım oldu ama onlarda düşükle sonuçlandı ne yazikki
Yaaa gercektenmi çok üzücü biliyorum bende bu ay basliycam iğneye yumurta kalitesini arttırmak güzel sonuçlara kapı açacaktır bu konuda birbirimize güzel motivasyonlar vermeliyiz çeken bilir derler ya

Yaaa gercektenmi çok üzücü biliyorum bende bu ay basliycam iğneye yumurta kalitesini arttırmak güzel sonuçlara kapı açacaktır bu konuda birbirimize güzel motivasyonlar vermeliyiz çeken bilir derler ya
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Anladım canım peki bu yumurta takibinin belli bir hakkı mi var istediğin kadar yapamıyor musun bizim doktor da o yüzden mi aşılama önerdi acaba ? Bide sizin sorununuz ne tam olarak
Tatlım bilmiyorum fakat bn pkoyum. Yumurtalarim kendiliğinden büyümüyor bazen de büyüyor catlamiyor falandı. Sonra ben tedaviye başladım. Doktoruma kendim takip etmek istediğimi soylemistim 2. Kolemden sonra doktorumda kendi kendine büyüyen ve çatlayan yumurtayı takip edebilirsin ama büyümeyen yumurtayı takip etmen çok zor tedavisiz hamile kalamazssin dediği için bn asilamayla yoluma devam ediyrm cnm.

10.gün hala iğne etkisi mi acaba ayın 31.inde 4de iğne oldum ikindide bunuda 7 saat once yaptım

Eklentiler

• 16313185160398049888159981627936.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 40
Anladım canım hayırlısı olsun aşılama konusunda bana da bilgi verirsen sevinirim sürecinden kullandığın ilaçlardan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…