Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar
Araniza yeni katıldım. Bende 1 eylül de catlatma iğnesi oldum. Ilk klomen tedavim .4 senedir istiyoruz .Interfilite dendi.Yazismalari okudum kimse hamileyim dememis malesef cok üzüldüm ınsallah ben yazabilirim ve şuan bekleyen herkesin sonucu pozitif olur dualarınızı bekliyorum .

Kızlar ben 25 Ağustos ta 23.00 çatlama iğnesi oldum 27 Ağustos ta aşılamam oldu alılamanın 7 günü kahve rengi lekelenmem oldu ben adet olacağım zaman bile belim ağrımaz bel ağrısı çekmekteyim sizce lekelenmeden umutlanmalımıyım test yapsam çıkarmı yardımcı olun

Kızlar ben 25 Ağustos ta 23.00 çatlama iğnesi oldum 27 Ağustos ta aşılamam oldu alılamanın 7 günü kahve rengi lekelenmem oldu ben adet olacağım zaman bile belim ağrımaz bel ağrısı çekmekteyim sizce lekelenmeden umutlanmalımıyım test yapsam çıkarmı yardımcı olun
Bu gun 10. Günün arkadaşım bence biraz daha bekle net olsun derim yine de sen bilirsin normalde olmayan şeylerin olması da güzel Bence ınsallah hamilesindir

Bugün kontrole gittim 10 günüm femara kullandım yumurta 11 mm olmuş sizce iyi mi yoksa yavaş mi büyüyor anlamadım cuma tekrar kontorle gidecem çatlatma iğnesi de yapacak iğneden kaç gün sonra test yapmalıyım dedim 10 gün dedi bu arada kızlar

Bugün kontrole gittim 10 günüm femara kullandım yumurta 11 mm olmuş sizce iyi mi yoksa yavaş mi büyüyor anlamadım cuma tekrar kontorle gidecem çatlatma iğnesi de yapacak iğneden kaç gün sonra test yapmalıyım dedim 10 gün dedi bu arada kızlar
Bence iyi canım aynı ilaca mi devam etmeni söyledi benimde senin gibi olmuştu ilaci değiştirdi bende en erken 12 gün diye duymustum ama doktor daha iyi bilir tabi ilk tedavin mi canim

Kızlar ben de geçtiğimiz perşembe günü iğne yaptım. bugün 6. günüm ovulasyon yaptığımda çizgi siliklesmis. ama acayip şişkinlik kasik ağrısı alt karinda dolgunluk arada yanma gibi bi his. etkisi devam ediyor iğnenin sanırım. ilk defa klomen catlatma kullanıyorum. beklemek zor gercekten. insallah hepimiz güzel sonuç aliriz🤲🤲
Ben de 28 ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım. 9. Günüm ve adet olacakmışım gibi sancılarım var, ayaklarda üşüme göğüs ağrısı ve şişlik, karnımda da şişkinlik var. Siz test yaptınız mı sonucunuz ne? Ben adet olucam sanırım :KK43:(

Bence iyi canım aynı ilaca mi devam etmeni söyledi benimde senin gibi olmuştu ilaci değiştirdi bende en erken 12 gün diye duymustum ama doktor daha iyi bilir tabi ilk tedavin mi canim
Evet ilk kez kullandım adetin 4 günü başladım normalde 3 gün dedi ama ilacı bulamamıştım bu ay olmazsa ilaca devam mı dedim evet üç ay devam olmazsa asilama deneriz dedi morelim bozuldu bir buçuk sene önce düşük yaptım sonrası düşünmedik bı sure 9 aydır da deniyoruz bu ay çok negatifim 😔😔

Evet ilk kez kullandım adetin 4 günü başladım normalde 3 gün dedi ama ilacı bulamamıştım bu ay olmazsa ilaca devam mı dedim evet üç ay devam olmazsa asilama deneriz dedi morelim bozuldu bir buçuk sene önce düşük yaptım sonrası düşünmedik bı sure 9 aydır da deniyoruz bu ay çok negatifim 😔😔
Geçmiş olsun canım yerine daha hayırlısı olur inşallah. 🙏 moralini yüksek tut canım bana doktorum en önemli şey senin moralin dedi mutlu olacağın şeyler yap stres olma dedi bende baska seyletle uğraşıyorum gerekmedikce kimseyle muhattap olmuyorum başkaları da soruyor ya da moralimi bozacak şeyler oluyor Send e iyi ol kendine iyi bak güçlü ol mutlu ol dua et bol bol hatta birbirimize de edelim 😊

Geçmiş olsun canım yerine daha hayırlısı olur inşallah. 🙏 moralini yüksek tut canım bana doktorum en önemli şey senin moralin dedi mutlu olacağın şeyler yap stres olma dedi bende baska seyletle uğraşıyorum gerekmedikce kimseyle muhattap olmuyorum başkaları da soruyor ya da moralimi bozacak şeyler oluyor Send e iyi ol kendine iyi bak güçlü ol mutlu ol dua et bol bol hatta birbirimize de edelim 😊
Çevredeki insanlar gerçekten morel bozuyor burayı bu yüzden seviyorum birbirini tanımayan o kadar insan morel ve destek veriyor ki birbirine şahane bir durum Allah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin çok arattirmasin inşallah hepinize dua ediyorum 🤲🤲

Çevredeki insanlar gerçekten morel bozuyor burayı bu yüzden seviyorum birbirini tanımayan o kadar insan morel ve destek veriyor ki birbirine şahane bir durum Allah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin çok arattirmasin inşallah hepinize dua ediyorum 🤲🤲
Amin canım bende yeni katıldım hep okuyordum sonunda yazmaya başladım dediğin gibi burası çok güzel seninle aynı şeyleri yaşayan insanlar seni anlıyor destek oluyor yoksa yeri geliyor kardeşin halinden anlamayabiliyor . Özellikle böyle tedavi dönemlerinde bol morale ihtiyaç var bu ay güzel haberler alırız veririz inşallah 😌

Ben de 28 ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım. 9. Günüm ve adet olacakmışım gibi sancılarım var, ayaklarda üşüme göğüs ağrısı ve şişlik, karnımda da şişkinlik var. Siz test yaptınız mı sonucunuz ne? Ben adet olucam sanırım :KK43:(
Benim çatlatma iğnesindenmiş tüm belirtiler. 14. günde adet oldum. Bu ayda klomene devam kistten dolayı iki doz ovitrelle verdi dr. bakalım hayırlısı

Benim çatlatma iğnesindenmiş tüm belirtiler. 14. günde adet oldum. Bu ayda klomene devam kistten dolayı iki doz ovitrelle verdi dr. bakalım hayırlısı
Adet olana kadar bu belirtiler var mıydı sende, mesela benim bu akşam göğüs ağrısı yok dokununca ama şişlik hala devam ediyor, ya bünyem alt üst oldu bu iğne yüzünden, ben de pcos da var karnımı da şişirdi moralim bozuldu resmenn

Canlar selam
8 ağustosta regl oldum.
11 ağustosta femera başladık
24 ağustosta catlama ignesi oldum
Adetim 4 ünde gelmesi gerekiyordu gelmedi
Hala yok heyecandan test yaptirdim 0.100 çıktı
2 gün daha geçsin dedim 2.00 çıktı. Bunkadar gecikme hiç olmamıştı. İğneden dolayı gecikme yaşayan varmi?

Aynen benimde öyle canım kafam allak bullak. Ama benim gitmeme şansım pek yok böyle zaten zor olacak. Şuanlık tek umudum aşılama eşim gelince Kasım gibi yaptırıcam inşallah doktorda onu bekliyor zaten. İçimden de bir ses sanki onu yaptırsam olacak gibi geliyor ama hadi hayırlısı
İnslalaj cnm😍

Sanırım Ağustos ayı bize iyi gelmedi bildiğim kadarıyla hiçbirimiz gebe kalamadık. Benimde adetim bitmek üzere rahim filmi çektireceğim bugün yarın bakalım ne çıkacak :)

Bn
Benim de adetim bitti bu ay kendiniz deneyin dedi olmazsa diğer ay gel aşılama yapalım dedi bakalım bende kararsızım aşılama için biraz hayırlısı artık
Aşılama başladım canım. Bu gün ilk ignemi oldum adetin üçüncü günü hayırlısı inşallah sende çok kafana takma dur bakalım bu ay bide kendiniz deneyin hayırlısı neyse o olsun inşallah sen ndn krarsizsin aşılama da

Bn

Aşılama başladım canım. Bu gün ilk ignemi oldum adetin üçüncü günü hayırlısı inşallah sende çok kafana takma dur bakalım bu ay bide kendiniz deneyin hayırlısı neyse o olsun inşallah sen ndn krarsizsin aşılama da
Hiç bilmiyorum neden kararsız olduğumu ama bir türlü aşılama içime sinmiyor . Sen aşılamaya mi basladin niye asilamaya başladınız ki doktorun ne dedi sana tam olarak

X