- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
Boş gebeligim tüp bebek tedavimden önce idi.Merhaba, benim de ikinci tüp bebek denemem 31 temmuzda Menapurla başladı bakalım.
ilk deneme 5.gün embriyosu idi.iki tane transfer edildi.on ikinci gün negatif sonuç aldım yıkım tabi ki
kendiliğinden gelişen bir gebeliğim oldu ama boş gebelik sonucu kürtaj oldum.5 cm çikolata kistim mevcut arti miyom.kist problem çünkü sol yumurtalıkta.
Ben de histereskopi oldum önceki doktor gebeliğe engel olacak bir durum yok dedi.Beş ay bekledik nafile. sonra doktor değiştirdik. o da visanne kulandirdi milim küçülme olmadı.Altı ay kullan dedi benim yaş otuz beş zamanım yok.
Daha önceki doktorum kisti alalım değilse gebelik olmayacak dedi.Ama ameliyatı sezaryen gibi karnı açıp alacakti istemedim.Laparoskopi ile alınabilirdi oysaki...
ilk doktorumu hiç söylemeyim.Kadincagiz yumurtalikların rahmin çok temiz sağlıklı bir gebelik geçirirsin dedi bir ay sonra gebe olduğumu öğrendim.Kalp atışını duymaya gittiğimde boş gebeligimi, nur topu gibi 5 cm lik kistimi ve 3 cmlik miyomumu öğrendim
Bismillah bakalım ikinci denemeye...Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
İlaçlarını yazdırdınmı ? Cerrahpaşa rapor çıktından sonra 3 gün içinde ilaçları yazdırmam gerektiğini söyledi yarın sabah Umut Tüp bebekte ilaçlarımı yazdırıcamKızlar Ağustosun 2.haftası Allah izin verirse bende ilk tüp bebek denememi gerçekleştiricem.
bende pco var , eşimde morfoloji %2-3 arası ,hareketlilikde WHO kriterlerinin altında.4 klomenle normal yoldan ,2 de iğneyle aşılama oldum. hepside negatif..cerrahpaşadan rapor çıkardım.Bahçeci Umut tüp bebekte cem beyle başlayacağız.Yaşlarımız küçük olduğundan (25-27) cem bey basit hasta olarak görüyor ama bakacağız.Adetimi bekliyoruz.Çok umutsuz ve endişeliyim.Allah emeklerimizin karşılığı verir inşallah.
Tüp e başlayan arkadaşların anketleride olsa cok güzel olurdu..Hem sorunları ,hem başladıkları klinik hem de tutup tutmadığına dair üstte bir bilgi olsa hepimize umut ve tecrübe olur diye düşünüyorum.
Umudum-
Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı bizlere olsun :)Topdigin ilk müjdeli haberi benden olsun test sonucum pozitif
Topdigin ilk müjdeli haberi benden olsun test sonucum pozitif
çok sevindim.senin pozitifim hepimizin uğuru olur inşallah.Allah kucağına almayı nasip etsin...Topdigin ilk müjdeli haberi benden olsun test sonucum pozitif
adet yaklaşınca iştah açılıyor maalesef.bide ilaçlarında artısı oluyor.eğer fazla kilon yoksa kafaya takıp stres yapma.zaten stresli bir dönem bide bunu düşünme...Kızlar regl olmayı bekliyorum yarın regl günüm uzun protokol uygulayacağız 6 gündür de lucrin kullanıyorum
Karnım inanılmaz şiş göğüslerim patlıyor aciyor ve ben sürekli acım
Ne olur birşey deyin normal mi bu durum
Sizde de oldu mu akşamları 1 saat yuruyus yapmaya karar verdim dün başladım bugün de devam
Bu aşamada böyleyse diğer iğnelerde durumum ne olur bilmiyorum ve boğazıma hakim olamıyorum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahİnşallah uğuru olur umarım ve herkesin gönlüne göre olur. Tabi pozitif görmekte yetmiyor. Benim bu ikinci, ilkinde bebek gelişmemiştir Umarim bu sağlıkla sonlanır
adet yaklaşınca iştah açılıyor maalesef.bide ilaçlarında artısı oluyor.eğer fazla kilon yoksa kafaya takıp stres yapma.zaten stresli bir dönem bide bunu düşünme...
Hayırlı olsun ☺ sağlıcakla kucaginiza alirsiniz inşallahTopdigin ilk müjdeli haberi benden olsun test sonucum pozitif
Ya canım cok afedersin salak bunlar banada öyle sölediler çarşamba cıktı raporum eşim rapor kağıdını almaya gitti imzalatmadan gelmiş bilememiş bende perşembe gittim imzalattım banada aynısını sölediler ben işten izin alamazdım o gün benden başka kimse yoktu mecbur işe gitmem lazımdı eşime arattım sor dedim ona da şey demişler e reçete yazıldıktan sonra 3 gün içinde alman lazım demişler saçma sapan insanları endişeye düşürüyorlar ben daha simdi gidiyorum umut aİlaçlarını yazdırdınmı ? Cerrahpaşa rapor çıktından sonra 3 gün içinde ilaçları yazdırmam gerektiğini söyledi yarın sabah Umut Tüp bebekte ilaçlarımı yazdırıcam
İlaçlarımı yazdırdım perşembe günü 870 tl tuttu ilaçlar. Bugünde adetimin ikinci günü başladık tedaviye ilk iğnelerimi orda yaptılar. Yarından itibaren 2-3 arası yap dediler. Perşembe kontrole çağırdı Cem HocaYa canım cok afedersin salak bunlar banada öyle sölediler çarşamba cıktı raporum eşim rapor kağıdını almaya gitti imzalatmadan gelmiş bilememiş bende perşembe gittim imzalattım banada aynısını sölediler ben işten izin alamazdım o gün benden başka kimse yoktu mecbur işe gitmem lazımdı eşime arattım sor dedim ona da şey demişler e reçete yazıldıktan sonra 3 gün içinde alman lazım demişler saçma sapan insanları endişeye düşürüyorlar ben daha simdi gidiyorum umut a
Adet döngüsünü öne alan tarlusal adlı ilaç vardı doktor yazmıştı banabugün itibari ile son hapı içtim ve adet beklemeye başladım.inşallah en kısa sürede adet olup sürece başlayabilirim...
Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah ☺Selam kızlar benim de çarşamba günü yumurtam toplanacak. RABBIM hepimizin yüzünü güldürsün kucağımızı doldursun insallah hayirlisiyla. Benim fsh yuksek ne bileyim hayirlisi olsun insallah. Ilk tüp bebek denemem olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?