Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Boş gebeligim tüp bebek tedavimden önce idi.

İlaçlarını yazdırdınmı ? Cerrahpaşa rapor çıktından sonra 3 gün içinde ilaçları yazdırmam gerektiğini söyledi yarın sabah Umut Tüp bebekte ilaçlarımı yazdırıcam

İnşallah uğuru olur umarım ve herkesin gönlüne göre olur. Tabi pozitif görmekte yetmiyor. Benim bu ikinci, ilkinde bebek gelişmemiştir Umarim bu sağlıkla sonlanır

Topdigin ilk müjdeli haberi benden olsun test sonucum pozitif

Çok sevindim . İnşallah sağlıklı Bir gebelik geçirip sağlıkla hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini . Hadi bakalım inşallah devam edecek güzel haberler ben inanıyorum

adet yaklaşınca iştah açılıyor maalesef.bide ilaçlarında artısı oluyor.eğer fazla kilon yoksa kafaya takıp stres yapma.zaten stresli bir dönem bide bunu düşünme...

adet yaklaşınca iştah açılıyor maalesef.bide ilaçlarında artısı oluyor.eğer fazla kilon yoksa kafaya takıp stres yapma.zaten stresli bir dönem bide bunu düşünme...

Teşekkür ederim hala regl olmadım malesef ama o pis iştah gitti gibi :) çok kilom yok ama göbekten alıyorum ve yaz olduğu için hamile gibi görünüyorum malesef neyse haklisiniz takmamak lazım sonuç güzel olsun da kilo milo hikaye

Ben de bugün cetrotide başladım.Yumurtaciklar on bir on beş milim boyutundalar bakalım.Martta beri Zoladex çok kucultmemis kisti

Bende dün başladım ilaçlara gonal ve merion salı günü tekrar kontrol var bakalım inşallah herşey yolunda gider. Eşim testis kanseri geçirdiği için tek testisi yok kemo terapiden dolayı da etkilenmiş spermler 1 milyon civari ama morfoloji iyi dedi doktor Allah hepimizin gönlüne göre versin

bugün itibari ile son hapı içtim ve adet beklemeye başladım.inşallah en kısa sürede adet olup sürece başlayabilirim...

İlaçlarını yazdırdınmı ? Cerrahpaşa rapor çıktından sonra 3 gün içinde ilaçları yazdırmam gerektiğini söyledi yarın sabah Umut Tüp bebekte ilaçlarımı yazdırıcam
Ya canım cok afedersin salak bunlar banada öyle sölediler çarşamba cıktı raporum eşim rapor kağıdını almaya gitti imzalatmadan gelmiş bilememiş bende perşembe gittim imzalattım banada aynısını sölediler ben işten izin alamazdım o gün benden başka kimse yoktu mecbur işe gitmem lazımdı eşime arattım sor dedim ona da şey demişler e reçete yazıldıktan sonra 3 gün içinde alman lazım demişler saçma sapan insanları endişeye düşürüyorlar ben daha simdi gidiyorum umut a

İlaçlarımı yazdırdım perşembe günü 870 tl tuttu ilaçlar. Bugünde adetimin ikinci günü başladık tedaviye ilk iğnelerimi orda yaptılar. Yarından itibaren 2-3 arası yap dediler. Perşembe kontrole çağırdı Cem Hoca

Bugün yine kontrolüm vardı.Yumurtaların büyüklüğü 11,14,15 milim pazartesi tekrar gideceğim bakalım.

Selam kızlar benim de çarşamba günü yumurtam toplanacak. RABBIM hepimizin yüzünü güldürsün kucağımızı doldursun insallah hayirlisiyla. Benim fsh yuksek ne bileyim hayirlisi olsun insallah. Ilk tüp bebek denemem olacak.

Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…