Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Kizlar ben bugun dayanamadim bu prodictor early test taptim c.tesi günü transfer yapmıştım bugün 5. Gunum oluyor tek tek çizgi cikti sizce doğruluk payi ne kadardir moralimi bozmak istemiyorum ama

Ilk level'ı atladın desene canım hadi hayırlı olsun darısı başımıza

Bilmiyorum forumda biri 6. Gun yaptim silik de olsa cikti yazmis bu sefer bende yaptım o erken cikan testten ama tek cizgi cikti moralim bozuldu bu sefer keske yapmasaydim

Bilmiyorum forumda biri 6. Gun yaptim silik de olsa cikti yazmis bu sefer bende yaptım o erken cikan testten ama tek cizgi cikti moralim bozuldu bu sefer keske yapmasaydim
Ama daha çok erken değil miii?? Silik çizgi çıkanlarında hormon iğnelerinden öyle çıkmıştır. Yoksa 5gümde idrar da be mümkün hiç üzülme bence o testide dikkate alma

Kaçıncı gün embriyosu olduğuna ve bünyeye göre değişiyor. Bozma moralini.

Şimdiden bozma moralini eğer pozitifse böyle üzülerek riske atarsın sanki hiç yapmamışsın gibi düşünmeye çalış bir de herkesin hcg seviyesi aynı olmuyorki 10.gün kimininki 300 letde çıkarken kiminin 150 lerde olabiliyor herkeste erken çıkacak diye bişey yok.şimdiden yıpratma kendini seni oyalayacak bişeuler bul müjdeli haberini alırız inşaallah.

5. Gün embriyosu 2 tane 19 unda transferim oldu sizce de yanlismidir testin sonucu bide ben cok yogun su iciyorum ondan da olabilir mi acaba

Amin canim insallah pisman oldum zaten yaptigima

5. Gün embriyosu 2 tane 19 unda transferim oldu sizce de yanlismidir testin sonucu bide ben cok yogun su iciyorum ondan da olabilir mi acaba
Ee tabi su idrarını seyreltir o da yanlış negatif sonuca sebebiyet verir . Oyüzdendir ki testlerim üstünde bile yazar tercihen sabah idrarıyla yapın ya da enaz 4 saat birşey içmeden idrarınızı tutun diye . Ayrıca yine söylüyorum çok erken idrarda sonuç almak için

Kizlar inanin icim rahatladı o tek cizgiyi görünce korktum bi an ama simdi hic yapmamis sayiyorum esim de kizdi zaten
Ben akşam 11 gibi yatmış sabah namazı vakti 5 gibi yapmıştım o arada hiç tuvalrte çıkmadım ve 8.gün olmasına rağmen çoook çoook silik çıkmıştı

Kizlar inanin icim rahatladı o tek cizgiyi görünce korktum bi an ama simdi hic yapmamis sayiyorum esim de kizdi zaten
Ne kadar doğru bilmiyorum için ferahlasın diye yazıyorum 5. Gün transferinde transfer sonrasi 6. Gün b hcg salgılanıyormuş o halde sende salgılamayan bir şeyin nasıl çıkmasını bekliyorsun
Cooook meraktayım diyorsan 2 gün sonra kanda yap kesin olur

Bir de emin değilim ama 5 . Gün transferi diye hepimizin embriyosunun hücre sayısı aynı değil tutunma günü aynı değil birinde öyle diye herkeste aynı olmaz ki relax ol keyfini çıkar..
Enazindan 8. Gun e kadar ben öyle yapacağım 3 teyim daha

Ya ben hem gun arası yaptim hemde çok su icmistim early de degilmis test ekspress mis o da adet gunu cikariyomus hassas degilmis yeni okudum :) yani anlicaginiz bilincsizce bi test oldu başa cikaramadim zaten :)

Kızlar önceki yazıları okuyamadım.
Ben çok hastayım. Transferin 3. Günü. Mide bulantısı karın ağrısı ateş...
Acile gitsem serum taktırsam bir zararı olur mu? Başına böyle bir durum gelen var mı?
Çok zor dayanıyorum. Bu durumda embriyolar ne halde kimbilir. Hastaneye ulaşamam bu saatte.
Bugün hemşire ile görüşmüştüm grip oldum dedim bişey olmaz takmayın dedi. Ama bayağı ilerledi bugün

Kızlar bugün 8. Günüm idrar testini yarın yapacağım ama ben normal gebelik testi aldım. Sizler erken gebelik testiyle mi gördünüz iki çizgiyi? Bu arada 3. Gün embriyosu 9. Gün çıkar mı onuda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…