- 8 Temmuz 2017
- 218
- 181
- 33
- 30
Ilk level'ı atladın desene canım hadi hayırlı olsun darısı başımızaBugün 10.gün kan testi şükür ikiye katlamışBende yalnız haddinden fazla bi rahatlık var.Kan sonucum söylendiğinde hımm tamam dedim ne kadar heyecansizsin dedi karşımdaki kişi. Sanırım bu gebeliğin pamuk ipliğine bağlı olduğuna kosullandim artık. Olmazsa sa ilki kadar çok üzülmem galiba. Allah büyük.Bu arada beta ile birlikte tsh değerine de bakilmis yüksek çıkmış.Doktoruma sonuçları gönderdim gebesin yazmış yarın endokrine gitmemi de eklemis mesaja.Hasılı pozitifi görünce bitmiyo olay verdiğim mario oyunu son hız devam ediyo
İnşallah doktor bozulmuş kese gibi duruyor dedi bekleyeceğiz dedi doktor tam emin değil bilmiyorum ben rahat olamıyorum amaGeçmiş olsun korkma arkadaşım.Moralini yüksek tut.Allah'a emanetler artık.Verici Yaradan
Bence çok erken yapmışsın canım 3 gün sonra tekrar yap benceKizlar ben bugun dayanamadim bu prodictor early test taptim c.tesi günü transfer yapmıştım bugün 5. Gunum oluyor tek tek çizgi cikti sizce doğruluk payi ne kadardir moralimi bozmak istemiyorum ama
Ama daha çok erken değil miii?? Silik çizgi çıkanlarında hormon iğnelerinden öyle çıkmıştır. Yoksa 5gümde idrar da be mümkün hiç üzülme bence o testide dikkate almaBilmiyorum forumda biri 6. Gun yaptim silik de olsa cikti yazmis bu sefer bende yaptım o erken cikan testten ama tek cizgi cikti moralim bozuldu bu sefer keske yapmasaydim
Kaçıncı gün embriyosu olduğuna ve bünyeye göre değişiyor. Bozma moralini.Bilmiyorum forumda biri 6. Gun yaptim silik de olsa cikti yazmis bu sefer bende yaptım o erken cikan testten ama tek cizgi cikti moralim bozuldu bu sefer keske yapmasaydim
Şimdiden bozma moralini eğer pozitifse böyle üzülerek riske atarsın sanki hiç yapmamışsın gibi düşünmeye çalış bir de herkesin hcg seviyesi aynı olmuyorki 10.gün kimininki 300 letde çıkarken kiminin 150 lerde olabiliyor herkeste erken çıkacak diye bişey yok.şimdiden yıpratma kendini seni oyalayacak bişeuler bul müjdeli haberini alırız inşaallah.Bilmiyorum forumda biri 6. Gun yaptim silik de olsa cikti yazmis bu sefer bende yaptım o erken cikan testten ama tek cizgi cikti moralim bozuldu bu sefer keske yapmasaydim
Amin canim insallah pisman oldum zaten yaptigimaŞimdiden bozma moralini eğer pozitifse böyle üzülerek riske atarsın sanki hiç yapmamışsın gibi düşünmeye çalış bir de herkesin hcg seviyesi aynı olmuyorki 10.gün kimininki 300 letde çıkarken kiminin 150 lerde olabiliyor herkeste erken çıkacak diye bişey yok.şimdiden yıpratma kendini seni oyalayacak bişeuler bul müjdeli haberini alırız inşaallah.
inşallah arkadaşım isteyen herkese kısmet olsun.Ben ne zamanki kucağıma alırım o zaman inanacagim galibaIlk level'ı atladın desene canım hadi hayırlı olsun darısı başımıza
Ee tabi su idrarını seyreltir o da yanlış negatif sonuca sebebiyet verir . Oyüzdendir ki testlerim üstünde bile yazar tercihen sabah idrarıyla yapın ya da enaz 4 saat birşey içmeden idrarınızı tutun diye5. Gün embriyosu 2 tane 19 unda transferim oldu sizce de yanlismidir testin sonucu bide ben cok yogun su iciyorum ondan da olabilir mi acaba
Allah korusun inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın.Arkadaşlar bana dua edin dün gece kanamam başladı şimdi durdu hastanede yatıyorum kese hala yerinde duruyor ama dua edin birşey olmasın. Ne olur
Ben akşam 11 gibi yatmış sabah namazı vakti 5 gibi yapmıştım o arada hiç tuvalrte çıkmadım ve 8.gün olmasına rağmen çoook çoook silik çıkmıştıKizlar inanin icim rahatladı o tek cizgiyi görünce korktum bi an ama simdi hic yapmamis sayiyorum esim de kizdi zaten
Ne kadar doğru bilmiyorum için ferahlasın diye yazıyorum 5. Gün transferinde transfer sonrasi 6. Gün b hcg salgılanıyormuş o halde sende salgılamayan bir şeyin nasıl çıkmasını bekliyorsunKizlar inanin icim rahatladı o tek cizgiyi görünce korktum bi an ama simdi hic yapmamis sayiyorum esim de kizdi zaten
Senin yaptigin early mi ekspress mi canimBen akşam 11 gibi yatmış sabah namazı vakti 5 gibi yapmıştım o arada hiç tuvalrte çıkmadım ve 8.gün olmasına rağmen çoook çoook silik çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?