Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Herkese merhaba. Benim de Salı günü yumurtalarım toplandı. Hiç korkorktuğum gibi olmadı çok şükür.sonrasında adet sancısına benzer hafif karnım belim ağrıdı çok sürmedi.yarın transferim var. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
ağrın olmaması nekadar güzel,inşallah transferinde sıkıntısız geçer de güzel sonuçlanır herşey :) benim de ne yumurtam toplandı ne bişey ama bel ağrısından ölüyorum üçgündür,yarın sabah OPU var bakalım ağrımı daha çok arttırmasa bari :(
sen nereye gidiyordun arkadaşım,istanbulda mısın?3.gün transferi olacak galiba değil mi?

Herkese merhaba. Benim de Salı günü yumurtalarım toplandı. Hiç korkorktuğum gibi olmadı çok şükür.sonrasında adet sancısına benzer hafif karnım belim ağrıdı çok sürmedi.yarın transferim var. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Benimde salı günü toplandı yumurtalarım. Dün sadece 2 tanesine çift çekirdek var. Yarın tekrar arayıp döllenne durumunu haber vercez dediler. Ancak aramadılar. Sanırım olumsuz birşey var. Korkudan bende arayamıyorum. İnşallah senin işlemin hayırlı olsun canım. GüEl haberler al inşallah.

ağrın olmaması nekadar güzel,inşallah transferinde sıkıntısız geçer de güzel sonuçlanır herşey :) benim de ne yumurtam toplandı ne bişey ama bel ağrısından ölüyorum üçgündür,yarın sabah OPU var bakalım ağrımı daha çok arttırmasa bari :KK43:
sen nereye gidiyordun arkadaşım,istanbulda mısın?3.gün transferi olacak galiba değil mi?
Zeynep kamile gidiyorum canım 4.gün transferi olacak. Benı de çok korkutmuşlardı. Umarım senin de kolay olur canım

Crinone jel kullanan arkadaşlar ilacı yazdirabiliyoraunuz sağlık ocağı veya devlet hastanesi de normalde 110 lirayken çor aspirin folbiol ve jele 20 lira verdik
GERÇEKTEN BU JEL YAZILABİLİYORMU RAPORUNUZ VAR DİYEMİ VERDİLER ACABA
BANA DR YAZDI ÖDEMEDİ ÖZELDEN ALDIM BU JELİ 120 TLYE

Evet dün sağlık ocaginda yazdırdım raporum yok normal SGK liyiz
BANA RAPOR YOKSA ÖDEME OLMAZ DENDİ ECZANEDEN MALESEF 120 TL VERDİK AŞILAMA İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM TUTSA İDİ BİR NEBZE İDİ ODA OLMADI ARKADAŞIM
SİZ HAMİLEMİSİNİZ CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Kızlar 5. Gün embriyosu 1 tane 21 inde transferim oldu en erken ne zaman idrarda bakarsam görebilirim 7. Gün mu 8. Gün mu elimde normal gebelik testi var

Yenisini almam evden dışarı çıkmıyorum;)

Bu arada yaparken gerçeği yansitmayacagini bilerek kontrollü olarak yapacağım söz:)

Kizlar benim bugün 6. Günüm sag kasigim agriyor uzandigim zaman transfer gunu ve sonraki gun haric gayeet iyiydim hic bisey hissetmiyodum ama simdi belim agriyor ve sag kasigim sizce normal mi

evet crinone yazdirilabiliyor ben yazdırdım hatta
aklımız da olsun ozaman ya,maşşallah rapor yoksa ilaçlar bayaa tututor,ben şimdiye kadar fostimon,orgalutran ve ovitrelle kullnadım tam 2000 tl tuttu ki bu da 200-300 tl indirim görmüş hali,transferden sonra da rutin herkese birşeyler başlıyorlar galiba.. 1tane çocuk var ikinciye rapor vermiyorlar diye sömürdü devlet azcık bizi,sorsalar enaz 3tane doğuralım lütfen diye mesaj veriyorlar aama ancak lafta kalıyor.. :deli::skandal:

Kizlar benim bugün 6. Günüm sag kasigim agriyor uzandigim zaman transfer gunu ve sonraki gun haric gayeet iyiydim hic bisey hissetmiyodum ama simdi belim agriyor ve sag kasigim sizce normal mi
bence bu süreçte başına gelen bütün ağrılar normal sanırım.yani ben canı pek bir insan değilim ama daha opu bile olmadım belim ağrıdan kopuyor,yani kendimi dinliyorum falan değil ha baya bayaaa ağrıyor,nasıl iş anlamadım :110:

Kızlar 5. Gün embriyosu 1 tane 21 inde transferim oldu en erken ne zaman idrarda bakarsam görebilirim 7. Gün mu 8. Gün mu elimde normal gebelik testi var

Yenisini almam evden dışarı çıkmıyorum:KK66:

Bu arada yaparken gerçeği yansitmayacagini bilerek kontrollü olarak yapacağım söz:)

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum :KK48:

ya evet orgalutranın LH ı baskılayıp ovulasyonu engellediğini biliyorum,ama büyüyen yumurtaların böyle ölümcül bir ağrıya sebebp olacagını tahmin etmemiştim.belim sanki doğuracakmışım gibi ağrıyor okadar kötü ağrısı,şuan buz aküsünün üstünde yatıyorum okadar bi ağrı :KK43: yarın da OPU var daha çok ağrım olur mu diye de endişelenmiyor değilim,bi tedirginlik aldı beni :110::KK17:
Yumurta sayın çok fazlaysa eğer belki o yüzdendir.opoudan hiç ama hiç korkma.

Back