Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Canim hayirli.olsunn tebriklerrrr cok sevindimmmm darisi bize insallahjh

Canımnmmm seni burada buldum :))))
Sonucun çıkmış süper yaaa çok sevindim inan tebrik ederim sırf senin için girdim sonuç harika
Bana nasıl moral oldun anlatamam maşallah:)
Canım benim çok teşekkür ederim İnşallah devamı güzel gelir , morallerimiz yüksek olsun . Ben hep yüksek tuttum moralimi , ayrıca korkmadım da dışarı çıktım yürüdüm Allah'a sığındım o ol dedikten sonra ben ne yapsam boş dedim . Çok şükür dualarımı duydu rabbim . Darısı isteyen herkese olsun

Kızlar bugün 8. Günüm doktorum 11. Gün test yap dedi ama ben yapamıycam çok korkuyorum iki gecedir uyuyamıyorum olumsuz sonucu almaktan korkuyorum sonrasından korkuyorum psikolojim çok bozuk hayatımda hiç bişeyden bu denli korkmadım ben.

Korkma ve olumlu düşün ne kadar pozitif ve olumluysan sonuçta öyle güzel geliyor

Korkma ve olumlu düşün ne kadar pozitif ve olumluysan sonuçta öyle güzel geliyor
İlk günler çok iyiydim hatta tüm evrede çok pozitiftim ama iki gündür çok kötüyüm en çokta negatifi alıp işe başlamak korkutuyor çünkü çalışmaktan çok sıkıldım bayram sonuna kadar izinliyim. O psikolojiyle işe gitmek istemiyorum düşündükçe midem bulanıyor.

Ben varım canım hiç bir belirtim yok kasık ağrısı göğüs sislamasi bel ağrısı mide bulantısı baş dönmesi uyku acikma hiç biri yok ama çok şükür tuttu. Darısı tüm isteyenlere

Gözünaydın canım :) Yarın kan tahlili yaptircam ama çok korkuyorum. Kendimi her türlü sonuca hazır hissetmiyorum. İçim sıkılıyor çok stresliyim. İnşallah bende o mutluluğu yaşayabilirim.

Hiçbir şey yok merak etme.cok kolay bir şey.onemli olan oluşan sonrası.
aa negüzel.yalnız benim orgalutrana başladıgımdan beri belim ağrımaya başladır son üç gündür yani.beni şuan da öldürüyor hatta ağrısı.bunun ilaçlarla ya da yumurtaların büyümüş olmasıyla bir alakası var mı acaba?

İlaçlardan çok yumurtaların büyümesinden olur ağrı.zaten orgalutranin amacıda büyüyen yumurtaların atılmasını engellemek.

İlaçlardan çok yumurtaların büyümesinden olur ağrı.zaten orgalutranin amacıda büyüyen yumurtaların atılmasını engellemek.
ya evet orgalutranın LH ı baskılayıp ovulasyonu engellediğini biliyorum,ama büyüyen yumurtaların böyle ölümcül bir ağrıya sebebp olacagını tahmin etmemiştim.belim sanki doğuracakmışım gibi ağrıyor okadar kötü ağrısı,şuan buz aküsünün üstünde yatıyorum okadar bi ağrı yarın da OPU var daha çok ağrım olur mu diye de endişelenmiyor değilim,bi tedirginlik aldı beni

Herkese merhaba. Benim de Salı günü yumurtalarım toplandı. Hiç korkorktuğum gibi olmadı çok şükür.sonrasında adet sancısına benzer hafif karnım belim ağrıdı çok sürmedi.yarın transferim var. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…