Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Adet mi olmuşsun ilginç adet zamanındaydı ki?
Yok canım adetten sonra tüp bebeğe başladım ilaçlar felan geçen hafta cumartesi günü opu oldum opudan sonra hiç kanamam olmadı aradan 4 -5 gün geçti adet kanaması gibi kanamam olmuş endişelendim bi an kötü birşey mi var acaba

Yok canım adetten sonra tüp bebeğe başladım ilaçlar felan geçen hafta cumartesi günü opu oldum opudan sonra hiç kanamam olmadı aradan 4 -5 gün geçti adet kanaması gibi kanamam olmuş endişelendim bi an kötü birşey mi var acaba
Transfer yapılmadı mı burada ? İnşallah önemli birşey değildir

Bence doktorunu ara ya da mesaj at. Bizler hekim değiliz sonuçta. Seni rahatlatıp önemli bir konuyu atlamana sebep olmak istemeyiz

Günlerdir orgalutran ve merional oluyorum.
Aaa çok ilginç resmen tıp bu konuda çaresiz!! Yani bu iğneler LH ı baskılar.ovulasyon da tamamıyla LH dalgalanmasıyla gerçekleşir. LH yoksa yumurta da çatlamaz.acaba dozu mu düşük geldi orgalutran ın dr ne diyor bu duruma

Yok canım yarın beşinci gün hastaneden arayıp embriyoların durumu hakkında bilgi vereceklerdi eylül ayında laporaskobi olacam ekimde transfer yapılacak
Ouww ozaman neden kanayasın ki? Bence doktoruna ulaş,ulaşamazsan da acile git ultrason yapsınlar

Bu Arada ben de birşey sormak istiyorum arkadaşlar ben fostimon ve son 3gündür de orgalutran kullanıyorum .. bu orgalutran kullanmaya başladığım güne denk kalan bir bel ağrısı başladı bende,şuan da fena şiddetlenmiş durumda.bu ilaç böyle birşey yapıyor mu yahu? Bu durumu deneyimleyen var mı benim gibi ??

Bu Arada ben de birşey sormak istiyorum arkadaşlar ben fostimon ve son 3gündür de orgalutran kullanıyorum .. bu orgalutran kullanmaya başladığım güne denk kalan bir bel ağrısı başladı bende,şuan da fena şiddetlenmiş durumda.bu ilaç böyle birşey yapıyor mu yahu? Bu durumu deneyimleyen var mı benim gibi ??

Düşme durumunu anlıyorlar ultrasonda çünkü kanamayı görüyorlar, söylerlerdi sana. Kesenin olması bebeğin sağlıklı geliştiği anlamına gelmiyor, benim bir hamileliğim öyleydi kese vardı ama bebek yoktu ama bunu 6. Hafta falan belli oluyor. Derste etme yani, kese oradaysan ve başkada birşey söylemedilerse Dinlenmene bak
Canim e ben de 5 haftalik 5 gunluk olmuyor muyum? Yani 6.haftada degil miyim:KK43: 2 agustos transfetim oldu. Kesede bebek var mi dedim doktor su an kucuk gozukmez dedi... vazinal ultrasyondan bakmisti :KK43: kalp atisi saglikli hebelikte ne zaman duyulur??? :(
Tup bebekle miydi o gebeligin??? Doktorlar bir sey demediler mi?

Canim e ben de 5 haftalik 5 gunluk olmuyor muyum? Yani 6.haftada degil miyim:KK43: 2 agustos transfetim oldu. Kesede bebek var mi dedim doktor su an kucuk gozukmez dedi... bazinal ultrasyondan bakmisti :KK43: kalp atisi saglikli hebelikte ne zaman duyulur??? ;(
Tup bebekle miydi o gebeligin??? Doktorlar bir sey demediler mi?

Kalp atışları 8 haftalıkken duyuluyor, bilgine :) içini ferah tut

15 gündür orgalutran oluyorum hiçbir yan etkisi yok. Kendini dinleme rahat ol :)

Aaa çok ilginç resmen tıp bu konuda çaresiz!! Yani bu iğneler LH ı baskılar.ovulasyon da tamamıyla LH dalgalanmasıyla gerçekleşir. LH yoksa yumurta da çatlamaz.acaba dozu mu düşük geldi orgalutran ın dr ne diyor bu duruma
İlginç dimi :) bu konu beklenmedik ve çözülemeyen bir konu diyor doktor. Ne desin..

Olurdu canım hiç kalp atışı duymadın demi daha benim kanamam olduğunda keseyi görünce sorun yok dedi Zaten bişey olsa kanamayla kese bozulurdu
E guya 6.haftadayim :( kalp atisi duyamadi...pazartesi gel dedi :( kalp atisi normalde duyulmasi gerekmez miydi bugun? 2 agustosta transferim olmustu 5.gun embriyosu...

Diğr ilacı kullanmadım ben bilmiyorum onu.. ama orgalutran bana hiçbirşey yapmadı.
Ya YÖK ben öyle kendini dinleyen narin nazik tatlış bi insan değilim :) hsg yi bile dandik bi merkezde anestezisisz çatır çatır çektirdim ;)ama vallahi ölümüne belim ağrıyor, bi ters hareket ağır bişey kaldırma durumu da Yok. Bilemedim . Cuma OPU var,bu ağrı canımı sıkıyor

E guya 6.haftadayim :KK43: kalp atisi duyamadi...pazartesi gel dedi :KK43: kalp atisi normalde duyulmasi gerekmez miydi bugun? 2 agustosta transferim olmustu 5.gun embriyosu...
Duyarsın canım bazıları erken duyuluyor bazıları geç daha yeni sayılır takma kafaya şimdi onları mutluluğu yaşa

Back